|
Rega brio içi kule önerisi
-
-
Merhaba, bir önceki versiyon brio amfiyi 2 sene kadar değişik hoparlör ile kullanmıştım. Aralarında Monitor Audio RS6 Kule hoparlör de var idi. Çok fazla memnun kaldığımı hatırlamıyorum. Rega Brio çok müzikal bir amfi olmasına rağmen, nedense zayıf gelmiştir.
Denemelerim arasında amfiyi arkadaşın Dali Zensor 3 ile denediğimizi hatırlıyorum. Sonuç iyi idi, bence Dali kule hoparlörler iyi olabilir. Zensor 5 serisi yeterli olacaktır. Çok büyük kulelere girmeyin bence, alanınız küçük kalabilir.
-
Teşekkürler
Zensor 3 odayı doldurur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 16 Şubat 2021; 19:30:37 > -
25m2 çok büyük bir oda sayılmaz, bir de oturma pozisyonunuz da önemli ama bence odayı doldurur. Amfinizle deneme imkanınız olursa iyi olur. Amfiniz küçük boyutlarda, taşıması sıkıntı değil.
-
Teşekkür ederim , ikon 6 mk2 de düşünüyorum ama parlak çalar diye korkuyorum fikriniz var mı ikon hk? -
Merhaba, brio ile deneme imkanım olmadı. Ancak rahatsız edici derecede parlak çalacağını düşünmüyorum. Tek sıkıntısı gücü yeter mi?
-
Hoparlör 89 db 6 ohm sizce kolay sürülecek bir hoparlör değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 18 Şubat 2021; 12:45:56 > -
Aslına bakarsanız, sürer, ancak 100Wattlık bir amfiye göre farklı sürecektir. Bence denemeden bilemezsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X