Şimdi Ara

REGAL mi VOXLİNE mı tavsiyeniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bugün Ankara Koçtaş'ta electronicpartner magazasına gittim ve Voxline 89ytl Regal 79 ytl şöyle bir baktım inceledim görüntü olarak iyi fena değiller yalnız Voxline in cd sürücüsü çok dandik ucuz bir plastik kullanılmış şimdi görüntü bir yana sizce bunların artı ve eksileri ile değerlendirirsek hangisi alınmalı Regalde Qpal desteği var ama altyazının bir müddet sonra kaybolduguna dair yazılanlar var Voxline bir adım önde gibi ne dersiniz ...

Voxline teknik desteği Profilomudur teşekkurler yorumlarınızı bekliyorum

• Regal'i kullanmadım bilmiyorum. Voxline'ı benim topiğin ilk mesajında inceleyebilirsin. Olumlu-olumsuz her şeyini yazmaya çalıştım.

Ucuz plastik olayına pek takılma bence. 5 aydır kullanıyorum bir sorun olmadı. Evde çocuk falan yoksa bi sorun olacağını sanmıyorum. Qpel ise 50 filmde 1 karşına çıkacak bir şey. Sırf Qpel destekliyor diye Regal alma.

Voxline'ın teknik serivisi Profilo ve bayağı yaygın.

Bu mesajı yanlış anlama, git Voxline al demiyorum. Sadece sorduklarına cevap vermeye çalıştım. Regal'i çok iyi bilmiyorum. Ama yine de araştırmanı ve kullanan insanların yorumlarını incelemeni tavsiye ederim. Belki Voxline'dan daha iyidir.
  • voxline'ın yine de en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.Vestel iyi bir ürün olsaydı "regal" olarak değil "vwestel" olarak üretirdi.Regali iç piyasada ucuz malzeme kullanarak üretiyor. Yani seçim senin tabiki ama ben de arkadaşa katılıyorum.Bence de "VOXLİNE" al.
  • bencede vox..
    okumadigi film alt yazi olmadi şuana kadar :)
  • teşekkurler dostlar kararımı verdim voxline alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.