Şimdi Ara

Regal Raptor Yardım Chopper 250CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Chopper Motor İstiyorum 250CC Arada Uzun Yolda Yapacagım Gidecegim Yollar En Az 500Kmlik Yol Her Zaman Deil Tabiki Senede 7 8 Kere En Fazla Uzun Yol Yaparım.
    Bu Motor Cin Malı Ama Bilgim Yok Korkuyorum Aslında Cin Malı Almaktan Ama Su Sogutma + 250cc Ve Tipide Hoşuma Gidiyor Sizde Ne Dersiniz İkinci El Temiz Bi Regal Raptor İş Görürmü?

• Görür, fazlasıyla iş görür. iyi makinadır regal
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Görür, fazlasıyla iş görür. iyi makinadır regal

Şu Anda Piyasaya Bakıyorumda En Mantıklısı Regal:S
    2500 Tl Ye Felan Rahat Alırım Gıbı Dusunuyorum
    Temız Bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: F£L@L£T

quote:

Görür, fazlasıyla iş görür. iyi makinadır regal

Şu Anda Piyasaya Bakıyorumda En Mantıklısı Regal:S
    2500 Tl Ye Felan Rahat Alırım Gıbı Dusunuyorum
    Temız Bişe

Zamanında yoktu o paraya.Şu sıralar alınabilmesi o fiyatla güzel,bazı parçaları rebel ile ortak diye biliyorum,fena motor değil diye duydum ben de.
  • PM.
  • Böle Bi Regal İstiyorum Deri Cantalar Felan Cok Hoşuma Gidiyor=)

http://www.images.gen.tr/public/view/full/4910

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F£L@L£T -- 13 Haziran 2009; 4:52:09 >
  • Fiyatları gerçekten düştü. Ama EMRE LTD. regal'i türkiyede tekrar sırtladı ve yedek parça sıkıntısı ortadan kalktı gibi gözüküyor şimdilik. 2500 liraya alınabilir; fiyat performans oranı en iyi makinalardan biridir. Ama bir cruiser (chopper) için birazcık ufaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fiyatları gerçekten düştü. Ama EMRE LTD. regal'i türkiyede tekrar sırtladı ve yedek parça sıkıntısı ortadan kalktı gibi gözüküyor şimdilik. 2500 liraya alınabilir; fiyat performans oranı en iyi makinalardan biridir. Ama bir cruiser (chopper) için birazcık ufaktır.

Zamanında bu makineyi düşünürken YBR aldım.
  • quote:

Fiyatları gerçekten düştü. Ama EMRE LTD. regal'i türkiyede tekrar sırtladı ve yedek parça sıkıntısı ortadan kalktı gibi gözüküyor şimdilik. 2500 liraya alınabilir; fiyat performans oranı en iyi makinalardan biridir. Ama bir cruiser (chopper) için birazcık ufaktır.

bakıyorumda piyasasa cin malları
    chopper aralarında en mantıklısı regal
    su sogutmada var parcalarıda var
    dıger cın mallarına gore kasasıda hoşuma gıdıyor
    hadı hayırlısı
  • Zealsun Prince 150-19'a da bakabilirsiniz. En az regal kadar sağlamdır. Yağ soğutmalıdır.
    Kasa ve gösteriş olarak regal'e fark atar.

Benim Motosikletim başlığı altında fotoğrafları vardı.
  • RegaL Raptor bilinenin aksine orta halli çinlilerden fiyatına göre mükemmel bir makinedir fakat almadan önce şu hususları göz önünde bulundurun kesinliğinden emin olmamakla beraber bu firmanın distribitörünün Türkiyeye bağının koptuğunu duymuştum bu da servis yedek parça sıkıntısı anlamına gelir tabii bu duyumdan ibaret belirttiğim gibi kesinliğinden emin değilim almadan önce araştırmanızda fayda var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

RegaL Raptor bilinenin aksine orta halli çinlilerden fiyatına göre mükemmel bir makinedir fakat almadan önce şu hususları göz önünde bulundurun kesinliğinden emin olmamakla beraber bu firmanın distribitörünün Türkiyeye bağının koptuğunu duymuştum bu da servis yedek parça sıkıntısı anlamına gelir tabii bu duyumdan ibaret belirttiğim gibi kesinliğinden emin değilim almadan önce araştırmanızda fayda var...

wallahı eger ole sorun olursa kotu hıc bır bılgım yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.