Şimdi Ara

Regal RTV 42'' LCD TV sipariş ettim.kullanan bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olursanız sevinirim.32'' in görüntü kalitesini beğenerek bunu sipariş ettim.umarım herşey beklediğim gibi olur..

• yok mu bilgisi olan
  • Yukarıdaki resmi rastgele mi eklediniz, yoksa birebir sizin Tv'niz mi ?

Tv'yi nereden aldınız ? Eğer Migros, Tansaş vb. ise, SEG 42" Plazma ile birebir aynı olması muhtemel (yukarıdaki resimden farklı olmalı ama). SEG Plazma konusuna göz atmanızda fayda var (bkz. üst konu olan Konu Listesi)
  • çok teşekkür ederim.ben bu resmi sipariş ettiğim siteden ekledim.bana tv persembe gelecek.
  • Hmm. Gerçi model benziyor ama güç düğmesi farklı yerde. Dolayısıyla paneli vb. hakkında tahmin yürütmek zor. En azından SEG Plazma'nın belirli modelini kullananlar olduğu için yorum yapılabiliyor.

Yine de gelen Tv resimdeki gibi değil de, SEG ile aynı olursa ben şaşırmam açıkcası .

Peki sizin civarınızda Migros, Tansaş vb. yok muydu ? Oralara bir baksaydınız belki SEG bulurdunuz aynı fiyatlara. En azından denenmiş bir Tv almış olurdunuz. Nasılsa ikisinin de garantisini Vestel veriyor.
  • seg 42 plazma imiş.ama benim siparişim lcd.ben regal e arkadaşımda gördüğüm için karar verdim.gerçi onunki 32'' ekrandı.netliği çok tatminkar olduğu için buna karar verdim.ama bakalım bana gelen 42 '' nasıl çıkacak.merakla bekliyorum:)
  • Pardon ben başlığa dikkat etmemişim, Regal ve 42" olunca otomatik olarak Plazma gibi düşünmüşüm.

Bildiğiniz gibi forumda sıkça konuşuluyor, Lcd veya Plazma tercihinizin kullanım amacınıza göre yapılması gerektiği. Umarım bu konu araştırma yaparak, Lcd Tv'nin sizin için daha uygun olduğuna karar vermişsinizdir. Kısaca bu Tv'yi ne amaçla kullanacaktınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22" DVB-S li tv var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda şirket beni aradı ve ürünün yurtdışından geleceği stoklarda kalmadığını söyledi.ben de siparişi iptal ettirdim.neyse zaten koskoca forumda siz hariç kimsenin fikir belirtemediği bir tv zaten hiç içime sinmemişti.iyi oldu bu arada tv yi Galatasaray'ımın maçlarını izlemek için kullanacaktım..
  • Eğer öncelikli amacınız futbol maçları (yani normal televizyon yayınları) ise, diğer bağlantı yapacağınız cihazları bilmiyorum tabi, genel olarak Plazma Tv almanız sizin için daha iyi sonuç verebilir.

Hayırlısı olsun. Ama nasıl yurtdışından gelecekmiş anlamadım, sanki bahane gibi geldi bana.
  • yani benim amacım digitürk ve dsmart cihazları ile maçları izlemek.bunları takınca lcd daha mı kötü sonuç veriyor acaba?

tüm yurtiçi şubelerine bakmışlar ama bulamamışlar.o yüzden yurtdışından isteyeceklermiş.ben de zaten perşembe elimde olursa alırım diye bi şart koymuştum:)bahaneyse de önemli değil zaten işlemi hemen iptal ettiler karta param iade oldu hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahan33
    yani benim amacım digitürk ve dsmart cihazları ile maçları izlemek.bunları takınca lcd daha mı kötü sonuç veriyor acaba?

Plazma daha iyi sonuç verir dersek daha iyi olur. Forumu bol bol okuyun, imzamda linki bulunan rehber de dahil.
  • çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.