Şimdi Ara

REGEDIT AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. çalıştır a regedit yazıyorum tamam diyorum hiçbişe olmuyor kalıyor oyle. exe sinden açıyorum yine aynı. cmd den açmaya çalıştım orda da erişim engellendi diyor. win8 olduğundan sanırım gpedit.msc yi de açamıyorum. yardım edebilecek var mı ? ( virüs taraması vs dışında şeyler varsa soylerseniz sevinirim )

• Aynı sorun bende de var deliriyorum

Forumlarda yazan çoğu yolu denedim sonunda olmayınca avira free edition indirip kurdum. Kurulumdan hemen sonra yaptığı sistem taramasında (yaklaşık 1dk sürüyo) Trojen buldu.Sildi ve su an sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wentes -- 19 Nisan 2015; 2:35:33 >
  • İhtimali yüksek virüs bulaşmış bilgisayarlarınıza virüs taraması yaptırmayı ihtal etmeyin.!

Şu programı bir deneyin

Wise PC 1stAid

Wise PC 1stAid programı Windows işletim sistemlerinde çalışan ve bu sistemlerdeki ufak çaplı hataları otomatik olarak çözen bir programdır. Program bilgisayarınızdaki hemen hemen tüm hataları otomatik olarak düzeltebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Programın yaptığı işlemler bilgisayarınızın hızlanmasında da etkili olmaktadır. İşletim sisteminizde arka planda gereksiz yere RAM harcayan programları kapatır, bilgisayarınızın hızlı açılması için gereken ayarları yapar, çalışmayan internet bağlantılarını düzeltir ve internet tarayıcınızın daha hızlı açılması için önbelleğe alınmış dosyaları siler.

Wise PC’nin en iyi ücretsiz uygulamalarından biri olan program tamamen ücretsizdir ve deneme sürümü değildir. Yani indirip kısa bir süre sonra kullandıktan sonra programla vedalaşmak zorunda kalmayacağınız bir programdır. Program tüm bu işlemlerinizi yaparak sisteminizi optimize etmeye çalışır, Optimize edilmiş bir sistem daha stabil çalışabilir ve işlerinizi daha kolay görmenizi sağlar özellikle ofis çalışanlarının en sık karşılaştıkları sorun olan zaman içerisinde bilgisayarlarının yavaşlaması şikayetini büyük oranda azaltabileceğini düşünüyoruz.

Wise PC 1stAid son sürümünü indir programını hemen indirerek sisteminizi daha hızlı ve stabil hale getirebilirsiniz, sistem performansı meraklılarına tavsiye edilir.

Wise PC 1stAid: Wise PC İlk yardım

Wise PC 1stAid, bilgisayarlarda sık karşılaşılan sorunları otomatik olarak çözmeye çalışan ücretsiz bir programdır.

Program şu sorunları çözmenizde size yardımcı olabilir: Masaüstündeki bozuk program ikonları, outlook ya da diğer programlarda web bağlantılarının çalışmaması, görev yöneticisinin açılmaması ya da devre dışı bırakılması, kayıt editörünün açılmaması, Internet Explorer'ın yavaş başlaması ya da yavaş çalışması, RAM'in çok fazla dolu olması, bilgisayarın yavaş açılması...

İNDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: Wentes

Aynı sorun bende de var deliriyorum

Forumlarda yazan çoğu yolu denedim sonunda olmayınca avira free edition indirip kurdum. Kurulumdan hemen sonra yaptığı sistem taramasında (yaklaşık 1dk sürüyo) Trojen buldu.Sildi ve su an sorunsuz çalışıyor

ne kadar teşekkür etsem az :))) aynı dediklerini yaptım düzeldi sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winrar açılmıyor.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.