Şimdi Ara

Regedit çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • regedit komutunu girince abuksubuk yazılar çıkıyor ..komut çalışmıyor ..sebebi nedir ve sorunu nasıl çözebilirim...şimdiden teşekkürler

• pc yi yönetici olarak açıyorsun değil mi
  • Bu konudaki 2 numaralı sorun ve çözümü.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6415121/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: fukuf

regedit komutunu girince abuksubuk yazılar çıkıyor ..komut çalışmıyor ..sebebi nedir ve sorunu nasıl çözebilirim...şimdiden teşekkürler
  • regedit haala çalışmıyor....dediğini yaptım...regediti kutuya girip tamam bastıktan sonra siyah bir dos ekranı çıkıyor bi süre sonra kayboluyor ve yeni bir pencere açılmıyor
  • Orada yazan tüm yolları denedin mi mutlaka birisi ile çözmen lazım.

quote:

regedit haala çalışmıyor....dediğini yaptım...regediti kutuya girip tamam bastıktan sonra siyah bir dos ekranı çıkıyor bi süre sonra kayboluyor ve yeni bir pencere açılmıyor
  • arkadasım bence sorununun nedenni gpedit.msc yaz çalıstıra ve ordan kayıt defterine ulsımı engelleyebiliosun erişimi açarsan çalısacaktır kolay gelsin
  • malesef olmuyor
  • quote:

regedit haala çalışmıyor....dediğini yaptım...regediti kutuya girip tamam bastıktan sonra siyah bir dos ekranı çıkıyor bi süre sonra kayboluyor ve yeni bir pencere açılmıyor

virüs kapmışsın heralde.Çünkü bu tip şeyler olabiliyor.Ve taratınca geçiyor.Örneğin görev yöneticisinin açıldığı anda kapanması gibi.Kaliteli bi antivirüs programıyla pc ni taratırsan olur sanıyorum..
  • avast var umarım işe yarar saolun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukuf -- 13 Mayıs 2006; 16:16:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.