Şimdi Ara

REGEDİT.EXE uygulama hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000142).uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesine tıklayın

bir nostalji yapıyım dedim fifa 99 oynayayım dedim bu sorun ile karşılaştım bu hatanın çözümü nasıldır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ery333

uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000142).uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesine tıklayın

bir nostalji yapıyım dedim fifa 99 oynayayım dedim bu sorun ile karşılaştım bu hatanın çözümü nasıldır arkadaşlar?

Oyun xp ve win98 ler için uyumludur.Sizde win7 varsa maalesef uymaz win7 desteklemiyor bazı oyunlar fifa 99 da uyumsuz olabilir.
  • denetim masası program kaldır bölümünden oyunun üzerinde sağ tık yap ondan sonra değiştire tıklar ki oyunu onarsın neredeyse tüm oyun hatalarında işe yarar
  • aynen hocam bende win 7 var dediğin gibi olabilir.başka bir sorunla ilgili değildir demi durduk yere kendime sıkıntı yapmayayım
  • bir deneyeyim bakalım sonucu hemen yazarım eyvallah
  • win 7 kullanıyorsan uyumluluk modunu aç o şekilde bir dene.
  • Bende bir keresine fifa99 orjinal oyun cdsi buldum bit pazarından lakin win7 test amaçlı yüklediğimde bu oyunu kuramamıştım.Uyumluluklarda xp servis pack2 yazıyordu araştırdığımda bazı DLL önermişlerdi orada yazan şuydu xp ve win98 uyumlu olduğuydu.Belki siz yapabilirsiniz olursa bende öğrenmiş olurum fakat cdyi attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadaşlar uyumluluk sorununu giderince herşey yoluna girdi ve güzel bir nostalji yaptım ve iyi oldu herkese teşekküler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.