Şimdi Ara

registry'me mudahale var. lutfen yardıımmmm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, dun webcamdv diye bir program kurma gafletine dustum. programin islevini tam olarak test etmeden işkillenip kaldirmak istedim programi. basari ile kaldirdim. daha dogrusu kaldirdigimi zannetmisim. simdi her acilista 30'a yakin programcik kendini registry'me yüklemeye calisiyo. ad-watch ile engellemeye calisiyorum ama pek de basarili olmuyorum galiba. ne yapabilirim acaba? regedit ile o programciklari registryden bulup sildim ama aninda birdaha yukluyolar kendilerini. ad-aware ile arattirdim bisey bulamadi. lutfen yardim.....

• sistem geri yüklemeyi kullanırsan muhtemelen düzelir..
    ama tabi sistem geri yüklemeyi silmemişse virus..böyle bi durum varsa hijackthis programını bul ve bilmediğin progam regşstryleri kaldır..
    daha sonrada spyblock programını kullanmanı öneririm..
  • sistem geri yuklemesi yapt,m hijackthis, advanced registry doctor, registry cleaner, spyboot, spy sweeper porgramlari ile temizledim ama bir turlu olmadi. yuklenen 28 tane ufak programcigi gidip kendilerini windows/drivers in icinde bulup sildim ama ilgiclige bakin ki siler silmez (shift-delete) yapıyorum. programcik kendini geri koyuyor o directorye. ne yaptimsa olmadi. sirket bilgisayari oldugundan formatlamak da istemiyorum. yok mudur bunun bir hal yordami...
  • sorunu cozdum sonunda. yaramaz programciklar kendilerini bilgisayarimda kurulu olan ad-aware programina yapistirmislar. ad-aware i kaldirip hijackthis ile temizleyince gitti hepisi.

ayni dertten muzdarip olanlara (olacaklara) duyrulur...
  • şöylede bi durum var adawareye yerleştiklerini sanmıyorum adwatch denen adware eklentisi program b syarda yapılan bazı işlemleri popup gibi algılıyor her ne hikmetse. ve sen silmeye yada değiştirmeye kalktığında hemen devreye giriyor sen silindi goruyorsun registry den ama adwatch bunu engellemiş oluyor bende bir programı silmeye kalkarken hep öyle oluyordu delirmiştim ma sonunda mevzuyu anladım özellikle başlangıçtan bir programı kaldırırken sorun çıkartıyordu.

sana tavsiyem eğer değişiklik yaparken ilk yaptığında adwatch devreye giriyorsa adwatchu kapalı tut devredışı bırak sonra ne yapacaksan yap yoksa adwareyi kaldırıp kurman la adwatchu kapatman arasında fark olmadığını goreceksin.
  • 1) virüs programı ile sistemi tarat
    2) adaware ve spybot s&d ile sistemi tarat
    3) winaso registry optimizer ile sistemi tarat

sonra işin hallolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

şöylede bi durum var adawareye yerleştiklerini sanmıyorum adwatch denen adware eklentisi program b syarda yapılan bazı işlemleri popup gibi algılıyor her ne hikmetse. ve sen silmeye yada değiştirmeye kalktığında hemen devreye giriyor sen silindi goruyorsun registry den ama adwatch bunu engellemiş oluyor bende bir programı silmeye kalkarken hep öyle oluyordu delirmiştim ma sonunda mevzuyu anladım özellikle başlangıçtan bir programı kaldırırken sorun çıkartıyordu.

sana tavsiyem eğer değişiklik yaparken ilk yaptığında adwatch devreye giriyorsa adwatchu kapalı tut devredışı bırak sonra ne yapacaksan yap yoksa adwareyi kaldırıp kurman la adwatchu kapatman arasında fark olmadığını goreceksin.

test ettim ve onayladim.
    aynen dedigin gibi oluyor...

• sonuç hakkında bilgilendirdiğin için teşekkürler.
    herkes böyle yapmalı ama yapmıyor kimse bizde dediğimiz şey sonuç veriyormu öğrenemiyoruz.
    saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.