arkadaşlar geçenlerde regseeker ile bilgisayarın kayıt defterini temizledim. o sırada da giriş sayfam about:blank den farklı bi adresti. şu an giriş sayfamı sıfırlayamıyorum yahut bir başka adresle değiştiremiyorum. naapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.
2. Yapmanız gerekn tek şey htt p://www.computerperformance.co.uk/Registry/HomePageUnLockFree.reg linkine tıklayarak, inen HomePageUnLockFree.reg dosyasına çift tıklamak. Pasif olarak görünen giriş sayfası tekrar etkinleşecektir.
Kolay gelsin!
teşekkürler aga. yalnız bende giriş sayfası kısmı pasif değil zaten. başka bi adres yazıyorum kabul ediyo gibi görünüyo ama aslında değişmiyo. sanırım kayıt defterinden bikaç gerekli veriyi sildi bu regseeker. mesela bende şu an HKEY_CURRENT_USER/Software içerisinde Policies diye bi kısım yok. silinmiş sanırım. evvelden var mıydı onu da bilmiyom da gerçi bi forumda okudum onu da...
ellerine sağlık dostum ilgili konuda çok güzel anlatmışsın ama ben HijackThis programını bile çalıştıramıyorum :( "MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir." diye bi uyarı veriyor. durumum çok mu ümitsiz demek oluyor bu?
gereqsiz in soyledigi yol ile cozebilirsin onu uygula problem cozulecektir
quote:
Orjinalden alıntı: yasinnn ellerine sağlık dostum ilgili konuda çok güzel anlatmışsın ama ben HijackThis programını bile çalıştıramıyorum :( "MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir." diye bi uyarı veriyor. durumum çok mu ümitsiz demek oluyor bu?