Şimdi Ara

regseeker giriş sayfamı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde regseeker ile bilgisayarın kayıt defterini temizledim. o sırada da giriş sayfam about:blank den farklı bi adresti.
    şu an giriş sayfamı sıfırlayamıyorum yahut bir başka adresle değiştiremiyorum.
    naapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.

• 1. Regedittte bu adrese girin ve...

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
    "Start Page"="about:blank"

2. Yapmanız gerekn tek şey htt p://www.computerperformance.co.uk/Registry/HomePageUnLockFree.reg linkine tıklayarak, inen HomePageUnLockFree.reg dosyasına çift tıklamak. Pasif olarak görünen giriş sayfası tekrar etkinleşecektir.

Kolay gelsin!
  • teşekkürler aga.
    yalnız bende giriş sayfası kısmı pasif değil zaten.
    başka bi adres yazıyorum kabul ediyo gibi görünüyo ama aslında değişmiyo. sanırım kayıt defterinden bikaç gerekli veriyi sildi bu regseeker.
    mesela bende şu an HKEY_CURRENT_USER/Software içerisinde Policies diye bi kısım yok.
    silinmiş sanırım. evvelden var mıydı onu da bilmiyom da gerçi bi forumda okudum onu da...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder dstm. resmli anlatim va rkonuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder dstm. resmli anlatim va rkonuda

ellerine sağlık dostum ilgili konuda çok güzel anlatmışsın
    ama ben HijackThis programını bile çalıştıramıyorum :(
    "MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir." diye bi uyarı veriyor.
    durumum çok mu ümitsiz demek oluyor bu?

• gereqsiz in soyledigi yol ile cozebilirsin onu uygula problem cozulecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn
    ellerine sağlık dostum ilgili konuda çok güzel anlatmışsın
    ama ben HijackThis programını bile çalıştıramıyorum :(
    "MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir." diye bi uyarı veriyor.
    durumum çok mu ümitsiz demek oluyor bu?

konuya cevabi yazdm dostm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.