Şimdi Ara

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
126
Favori
73.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

binance mi bitflix mi hangisinde işlem yapmak daha hesaplı ve mantıklı oluyor?
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    altcoinle çok uğraşırım dersen binance tercih etmelisin. Ayrıca Bitfinex hakkında sürekli kapanacak iddaları dönüyor. Youtube'dan da incele istersen arayüzü hangisinin hoşuna giderse ona göre tercih edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: phorever

paribu para yatırma miktarını minimum 500 TL yapmış. 100 TL'lik almak hayal oldu artık

İşlem hacminin deli miktarlara ulaşması sonucu yaptılar ama ayıp ettiler. Küçük yatırımcı alenen dışlandı bu hareketle.

hocam o küçük yatırımcı değil fakir yatırımcı oluyor hani 500 tl bitcoin bazında hiçbirşey etmiyor şuan
  • 500 nasıl birşey yapmıyor. 1-2 hafta önce 500₺ yatırdım şimdi oldu 2500₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asaf kullanıcısına yanıt
    Evet zaten alt cin alıp satacağım. Bitfinex üyelik almıyormuş şuanda.

Binance açacağım artık. Referans ile üye olursak bana da faydası olur mü? Pm atıp yardımcı olacak varsa referansı ile üye olurum.

• az önce Stratis (STRAT) isimli altcoin'e önemli derecede bir yatırım yaptım. şuanki değeri 0.00072

2 ay sonunda bu mesajı güncelleyeceğim.
  • Arkadaşlar poloniexte Stellarim var. Bunu nasıl binnceye gönderebilirim. Yada poloniexte bunu nasıl litecoine dönüştürebilirim.

• Arkadaşlar dolarla bitcoin alabilirmiyim ve nasıl yapılır yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim

• Ücretisiz telegram grubuza üye olabilirsiniz.

Tüm kripto paralar ve borsalar için derleme bilgiler ve erken sinyaller ile yatırım fırsatları için sizi bekliyoruz.

Telegram
    CryptoCurrencySignals - Ücretsiz
    https://t.me/csfree

• Beyler bitrrex bi miktar etc var o coini nasil usb aktara bilirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: jerry smith

Beyler bitrrex bi miktar etc var o coini nasil usb aktara bilirim .

normal usb ye aktaramassn cuzdan özelligi olan usb aktarabilirsn anca..
  • Polodan binanceye etc gönderdim ne kadar sürer gitmesi bilen varmı bi yardımcı olsun

• alt limit olmadan tl yi bitcoine çevirebilmek için hangi siteyi kullanmam gerek
  • Dostlar bana bir yardım lütfen.
    Bazı altcoinler alıp unutmak istiyorum. Paribu ya üye oldum oradan Btc alıp bazı altcoinlere yatıracağım binance bi türlü google barkod güvenlik uygulaması ile çalışmadı 2 sefer üye oldum ama başarısız. Acaba başka önerebileceğiğiniz altcoin sitesi var mı güvenilir sağlam kolay arayüzlü
  • Arkadaşlar bu altcoinleri BTC olarak mı alıyoruz USD olarak alma şansımız yok mu ? Yani BTC kazandıkça mı değerlenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bampi

Arkadaşlar bu altcoinleri BTC olarak mı alıyoruz USD olarak alma şansımız yok mu ? Yani BTC kazandıkça mı değerlenecek?

Hocam binance hesabınızı açtınız mı?

• Aptal gibi sıcak fırsatlar kovalayacağıma bu konuyu görseydim zengindim herhalde..

Bitcoin , binance btc paribu hesaplarını açmak bile çok zahmetli gelmişti ama hallettim, geç kalmadım inşallah

• merhaba, bitfinex'de bir miktar iota'm var bu yatırımı binance'ye aktarabilir miyim? Aktarılıyorsa nasıl yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz?

• MIN_TRADE_REQUIREMENT_NOT_MET

Hatasını neden veriyor acaba. Elimdeki DCT yi satamıyorum bittrex üzerinden..

• 22 Aralık tarihinde Paribu üzerinden 56000 kurundan BTC alış emri girmiştim. Bugün baktım ki 24 saatlik en düşük kur 55000 olarak gözüküyor. Fakat alış emrim gerçekleşmemiş bu neden olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.