Şimdi Ara

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
126
Favori
73.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben doğrulama işi ile uğraşmamak için binance den aldım. Bu arada alabiliyorsaniz ve biraz bekliyecekseniz HSR anlık 1791sats(bitcoin bazında 0 dan sonraki rakamlar) bakabilirsiniz.bitcoin ani bir hareket yapmazsa tamamdır 🚀.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuda yerimizi alalım, takipteyim. Ripple almayı düşünüyorum başka karlı altcoin tavsiyesi olan var mı? Tiyolara açığım :)
  • Az önce 200 trx(tron) aldım bakalım xlm biraz da düşsün ondanda alıcam başladık hayırlısıyla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar daha önce hiç bitcoin veya altcoin almadım galiba bitcoin alıp çevirmeden altccoin alamıyoruz,kin coin almak istiyorum ama binance veya live coinde bulamadım nasıl alacağım ben bunu
  • Ripple, Nem ve Lumen aldık, şimdilik düşüşteler bekleyelim biraz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibrahim

Ripple, Nem ve Lumen aldık, şimdilik düşüşteler bekleyelim biraz bakalım.

hocam tepeden alırsanız üzebilir.yani 3 günde 5x yapmış koin yapacağını yapmıştır.ondan sonra biraz gevşeme illaki olur.fazla dokunulmamış koinlerden alıp beklemek patlama yapıncada çıkmak en mantıklısı.çünkü genel olarak koin duruyor duruyor, sonra bi pump yapılıyor 3-4 katına çıkıyor sonra yine gevşiyor.en temizi durgun koin alıp 2xte satış emri vermek
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    tepeden almadım, baya bir düşüşteyken aldım, bakalım. Tavsiye için teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar. binance yeni kayıt almıyor. hangi borsayı önerirsiniz?
    şöyle fazla prosedür istemeyen bir yer var mı?
  • arkadaşlar btcturk e para aktardım ama açıklama kısmındaki kod yanlış. cuma yaptım. adamlara mail ile ulaşamıyorum zaten ( anca otomatik cevap ) şikayetvar a yazdım sağosun onarda günlerdir yayınlamadılar şikayetimi ( sürekli yayınlamak için gerekli süre diyorlar süre biince yine süre ekliyorlar ) ne yapmam lazım ? çok çok ilgisiz firma..
  • vebitcoin sitesi guvenilir midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramanya kullanıcısına yanıt
    ben bitrexx kullanıyorum ama o da artık yeni üye almıyor, poloniex var arkadaş yakın zamanda ona üye oldu. Sistemler benzer aşağı yukarı, aynı güvenlik aşamaları var. Bir araştırın derim.
  • 100 TL gibi düşük bir meblağ yatırabileceğim platform var mı? Paribu yu deneyim dedim en az 500TL yatırmamı istiyor.
    Altcoin alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerandia

100 TL gibi düşük bir meblağ yatırabileceğim platform var mı? Paribu yu deneyim dedim en az 500TL yatırmamı istiyor.
    Altcoin alcam.

Papara'ya at ordan btcturke geçir
  • Edo , hsr yürü de araba alalım 😄😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mew hesabımdan borsaya token göndermek için hesabımda eth mi olması gerekiyor arkadaşlar?
  • beyler altcoinlerden varmı tavsiye ettiğiniz pazara giriyorum bende
  • poloniex cryptopia kucoin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Bitconnect coin ile daha fazla kar edebilirsiniz. Btc 5 ayda 3.3 kat artış sağlarken bcc aynı sürede 6 kat artmış.

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/
    https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/

ne tesadüf 1 günde de %90 düşmüş

ponzi reklamı yapmaya hiç utanmadınız mı ?

• Airdrop'lardan kazanç sağlayan var mı?

airdrop tarihlerini belirten site var. e-posta adresi istiyor. o siteye mail adresimizi yazarsak drop ile gelen coinler nereye aktarılıyor? yoksa sadece drop tarihi yaklaşıyor diye mi haber ediyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.