Şimdi Ara

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
126
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O fiyattan satışlar alışları karşılayamamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önden bilet 5 bin ile girip binance a geçeceğim paribu btcturk koninim bunların hangisinden geçmek daha zahmetsiz ve az masraflı? Hangisini okusam hepsinde kötü yorumlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa doğru trene bindiğimi hissediyorum, 7500 satoshiden 1000 ripple, 1450 satoshiden 1000 stellar lumens aldım. Çok kısa sürede harika yerlere geldiler. Ama şu an kar realizasyonu yapıp yapmamada kararsızım, bir tarafım bu zirvelerden iyi bir fiyat düzeltmesi gelirse satmadığıma pişman olacağım diyor, diğer tarafım satıp aya doğru hareketle katlanmaya devam edip hodl yapmadığıma pişman olacağım diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen bende 0.21 den 400₺ lik ripple almıştım. Şimdi 10 katı oldu 😂 . İota bekliyoruz şimdi de

• quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmet

İlk defa doğru trene bindiğimi hissediyorum, 7500 satoshiden 1000 ripple, 1450 satoshiden 1000 stellar lumens aldım. Çok kısa sürede harika yerlere geldiler. Ama şu an kar realizasyonu yapıp yapmamada kararsızım, bir tarafım bu zirvelerden iyi bir fiyat düzeltmesi gelirse satmadığıma pişman olacağım diyor, diğer tarafım satıp aya doğru hareketle katlanmaya devam edip hodl yapmadığıma pişman olacağım diyor.

Hocam ne olacağını bilemiyorsun. 4 gün önce 100 lira kazanmıştım Litecoin'den bu nedenle riske attığım parayı arttırdım ve içine riske atmak istemediğim paramı da soktum. Şimdi ise düşüşe geçti eğer satarsam zarar edeceğim. Sende kazandıysan kârını al eğer yükselişe devam edeceğini düşünüyorsan tekrar al ve beklemeye geç derim.

• Beyler coinbase'den binance'ye coin aktarma var mı varsa nasıl gönderiyoruz?

• Beyler tavsiye edeceginiz bir altcoin varmi, uc bes bir sey alayim diyorum.

• Baxa kullanıcısına yanıt
    Xlm biraz bekle güzel kazandıracaktır.

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla borsalar normalde bir cüzdan işlevi görmüyor. Sadece hesap yani. Paribu, BTCTurk vb. borsalarda o zaman bir Private Key yer almıyor bize özel demektir. Bu mantık doğru mu?

• Ücretisiz telegram grubuza üye olabilirsiniz.

Tüm kripto paralar ve borsalar için derleme bilgiler ve erken sinyaller ile yatırım fırsatları için sizi bekliyoruz.

Telegram
    CryptoCurrencySignals - Ücretsiz
    https://t.me/csfree

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

paribu para yatırma miktarını minimum 500 TL yapmış. 100 TL'lik almak hayal oldu artık

Hocam zaten 100 tl lik almak bişey değiştirmez komisyonlarda erir gider o para
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir302

Ücretisiz telegram grubuza üye olabilirsiniz.

Tüm kripto paralar ve borsalar için derleme bilgiler ve erken sinyaller ile yatırım fırsatları için sizi bekliyoruz.

https://t.me/csfree

Bu da iddaa tüyo hileli maç vip grup vs gibi para tuzağına dönüşmüş valla milletimiz hiç bir fırsatı kaçırmıyor bravo
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Değil. Borsaların cüzdanında duruyor coinlerimiz ve o cüzdanı da birisi ya da biriler kontrol edebiliyor. Bu yüzden bize özel değil, bir kaç kişinin elinde tüm btcler. Bu yüzden risk çok yüksek.

• Aslında demek istediğimi anlatamadım veya anlaşılmamış olabilir. Şuradaki linke bakın:

Yazılanlar doğru. Bizim borsada bir cüzdanımız yok. Hesabımız var. Ama elbetteki bizim hesabın bakiyesinin tutulduğu o borsanın kendine özel, tüm üyelerin BTC'lerinin toplu veya ayrı olarak tutulduğu BTC cüzdanı var. Yani adamlardan Private Key istesek vermeleri mümkün görünmüyor malesef :)

Bu arada Paribu BTC çekim bedelini 0.0005 BTC olarak belirlemiş. Sizce bu fee düşük değil mi veya uygun mu binlerce lira BTC'yi cüzdanımıza çekmek istesek onay süresinin uzaması açısından?

• Merhaba
    Paribu dan hesap açıp oradan önce BTC alacaksınız
    Binance yada başka bir bitcoin borsasından hesap açmalısınız

Referanslı hesap Binance :
    Binance
    Bitcoin Borsası | Kriptopara Borsası | Binance
    https://www.binance.com/?ref=16795025

Binance Funds menüsünden (sağ üst tarafta) deposit withdraws menüsüne tıklayınca orada açılan para birimlerinden BTC olanı bitcoin bulup ve sağ tarafındaki deposit sekmesine tıklayıp BTC Deposit Address: oluşturun. Bu kodu Paribu da BTC gönder menusunde BTC adresinize yapıştırıp BTC lerinizi havale edebilirsiniz
    Binance de değişik altcoinler alabilirsiniz

• Şagop kullanıcısına yanıt
    cevap için alıntıladım ama hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bampi -- 3 Ocak 2018; 11:54:23 >
  • Bitcoin almadan ripple alabilirmiyim.İlk yazıyı okudum alınamayacağını söylüyor.Alınırsa hangi siteden nasıl alınacağını kısaca anlatabilirmi.500 tl lik almayı düşünüyorum.

• Baxa kullanıcısına yanıt
    XLM aldıysan şimdi satmanı tavsiye ederim. Bayağı bı katladı zaten bi günde 😂😂

• Polis3373 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım vebitcoin diye bir siteden alım yapıyorlar btc almadan, doğrudan tl ile. Güvenilirliği nedir bilmiyorum. Sektöre de çok uzağım, öğrenmeye çalışıyorum. Sadece bilgi olsun diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crrelax

XLM aldıysan şimdi satmanı tavsiye ederim. Bayağı bı katladı zaten bi günde 😂😂

Yok hocam daha almadım, nereden nasıl alacagımı arastırıyorum.
    XLM için biraz düşmesinimi bekleyeyim?
    Siz hangi sitede üzerinden almamı tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 4 Ocak 2018; 0:49:2 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.