Şimdi Ara

[REHBER]General Mobile Discovery İçin ROM Arayanlara Tavsiyelerim: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar miui v5 3.11.9 sürümünü bende sevdim çok güzel şarjıda iyi. Ancak Sıkıntılı gibi biraz. arada sırada ana ekranda bazı kaymalar falan oluyor mesajlar simgesinde cizgi falan kalıyor. yeniden baslatmadan düzelmiyor. Romu kurarken sim kartımı cıkarmak zorunda kalıyorum vsvs. Yoksa genel olarak iyi bir rom aslında
  • s4 romu beğenmediysen niye mıuı romdan sonra denemek istiyorsun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgiye aç adam -- 15 Kasım 2013; 23:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Konuyu düzenleyip xperia romu ekledim.

Orjinal roma göre sormana gerek bile yok, şarjı iyi deniyorsa orjinali katlıyordur

yani nexus rom orijinalin 2 katımı fazlamı gider demek istedin, halbuki tüm romları denedim, en fazla şarj süresi orijinal romda gibi geldi bana.
  • White0F kullanıcısına yanıt
    Simi niye çıkarıyorsunuz ben çıkarmadan kurdum çatır çatır çalışıyor söylediğiniz sorunları da yaşamadım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3k1rr -- 16 Kasım 2013; 0:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj voltajları uyumsuz dedi burakgon ama ben xperia hd rom yapan arkadaşa xda da msj atmıştım bunu dile getirdim. O bana kernel ile oynamadığı için bunun söz konusu olmadığını söyledi.
  • kernel zaten değişmiyor çoğunda aynı kernel
    ki zaten kernel i düzenliyecek ŞİMDİLİK bu bilgi düzeyde kişi yok sadece açılışta başlatılan ek komutlar ile işlemci hızı vs oynaması yapılıyor. bu işten anlamayan kişilerde üzgünüm hemen aldanabiliyor. lütfen bilginiz dahilinde yorum yapın başı boş bir sürü alakasız yorumlar var. ayrıca konu güzel oldu eline sağlık arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Konuyu düzenleyip xperia romu ekledim.

Orjinal roma göre sormana gerek bile yok, şarjı iyi deniyorsa orjinali katlıyordur

yani nexus rom orijinalin 2 katımı fazlamı gider demek istedin, halbuki tüm romları denedim, en fazla şarj süresi orijinal romda gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    @deneme1 Katlar dememin sebebi gözle görülür şekilde daha uzun gitmesi. Nexusta hiçbir şekilde tasarruf olmamasına rağmen 5 dakikada falan %1 gidiyor. Orijinalde tasarrufta kasa kasa gideceğine nexusta tam hızda hatta daha da uzun gitsin.

@Bilgiye aç adam note 3ü deneyeceğim dedim, keşke açık aramaya bu kadar meraklı olmasaydık değil mi?

@White0F Bende çizgi, sim vb. bir sorun olmadı ama daha akşam kurdum, denedikçe göreceğim bakalım.

@kehanetler sen de sağol kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 16 Kasım 2013; 8:27:26 >

• thestell kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam..
  • Bu romlarin hepsi 16GB'lık GMD ile uyumlumudur? (CWM ile yuklendiginde)

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu romlarin hepsi 16GB'lık GMD ile uyumlumudur? (CWM ile yuklendiginde)

Hiç denemedim ancak lewa ve miuinin uyumlu olması lazım. Nexus secret falan zaten yapıldığın 16gblık versiyon yoktu.
  • Eğer iznin olursa facebookta GMD sayfasında paylaşmak isterim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Eğer iznin olursa facebookta GMD sayfasında paylaşmak isterim ?

Tabi kaynağı belirtirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

atoma biraz haksızlık etmişsiniz gibime geldi.
    ellerinize sağlık güzel rehber olmuş. miui ilk denediğimde çok rezildi. epeyce yol katetmiş sanırım. hangi sürümü nerden edindiğinizi de yazabilir misiniz ?
    teşekkür ederim.

hiçbir romda kasmayan telefon kasmaya başladı atomda nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3k1rr

Simi niye çıkarıyorsunuz ben çıkarmadan kurdum çatır çatır çalışıyor söylediğiniz sorunları da yaşamadım ayrıca.

Benim sim kartım Büyük sim girişinde. Romu kurunca ( her şeyiyle tam anlamıyla) telefonu actım. sim takılı halde. wifiyi seçiyorum sim yerine gelince bulunamadı deyip telefonu resetliyordu. Bu hep böyle devam ediyodu. Simi çıkardım ayarları yaptım tekrar taktım simi öyle kullanabildim ancak. Ama 3.11.9 sürümüydü. 3.11.16 sürümünü denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

Şarj voltajları uyumsuz dedi burakgon ama ben xperia hd rom yapan arkadaşa xda da msj atmıştım bunu dile getirdim. O bana kernel ile oynamadığı için bunun söz konusu olmadığını söyledi.

bende burakgonun uyumsuz dediğini biliyorum o yüzden pek bulaşmadım o romlara hatta daha sonrasında birkaç kişide pilden dolayı veryansın etmişti bu ekran kırpışma sıkıntıları ortaya çıktığında
    ben uyarım dedim sonuçta herkesin kendi bileceği bir durum
  • Rom larin yorumunun altına o rom un da linki ni verseniz. Harika olur

• CANVAS4
    + akıcılığı göze çarpıyor.
    +smart gesture olayı on numara özaellikle değinmek isterim 4 özellik var isteğe göre seçebileceğiniz
    +oldukça stabil

1 Smart Gesture nereden ayarlanıyor?
    Smart Gesture ayarlar içinde ayarlanıyor uygulamar arasında bulamazsınız AYARLAR içinde sistem grubunda (aşağılarda erişilebilirlik fln. o taraflarda)

Smart Gesture ile hangi özellikler geliyor?

1 Upside silent:(çevir sustur) bu özelliğin tikini işaretlediğinizde, gelen arama sırasın telefonunuzu ters çevirdiğinizde telefonunuzu sessize geçiyor (reddetmiyor)(yabancı olmadığımız bir fonksiyon)

2 Upside speaker:(çevir hoparlör :) ) bu özelliğin tikini işaretlediğinizde, sesli konuşma sırasında telefonunuzu ters çevirdiğinizde otomatik olarak hoparlörü açıyor (yani konuşurken 2elinzi birden kullanmanız gerek bir anda telefonu çevirip masa üstüne koyup hoparlörü çaık bi şekilde görüşmenize devam edebilirsini kapatmanıza yada bi dk bişim var demenize gerek yok)

3 Proximity answer phone:(kulağa götür aç) gelen arama sırasında telefonu kulağına götürdüğünüzde otomatik olarak gelen aramayı cevaplıyor(hiçbirşeye dokunmanıza gerek yok)

4 Proximity dial phone (kulağa götür ara) rehberde yada arama kaydında görüntülediğinizi kişiyi telefonu kulağınıza götürdüğünüzde otomatik olarak arıyor.

- şarjı içiyor (gamerzrom secret edition 2.0 a göre oldukça fazla hemde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgrklc -- 16 Kasım 2013; 16:02:33 >

• thestell kullanıcısına yanıt
    Bu kullandığınız ROM lar arasında en stabili hangisi ben m.u.i yüklemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Bu kullandığınız ROM lar arasında en stabili hangisi ben m.u.i yüklemek istiyorum

Miui, nexus ve lewa stabil romlar. Sarjı uzun oldugu icin nexusu tavsiye ederim ama ios gibi olmasını istiyorsan lewa derim. Miuii sarjı kısa gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu romlarin hepsi 16GB'lık GMD ile uyumlumudur? (CWM ile yuklendiginde)

Tüm romlar+xda forumdaki elife e3 romları dahil 15 adet rom demedim.
    Tüm cwm recoveryden yüklenen romlar 16 GB de sorunsuz çalışıyor.
    Yukarıda bir arkadaşın şarj tavsiyesi üzerine nexus kurdum.
    2 gün oldu yüzde 10 kalmış vay bee .bu kadar beklemiyordum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 16 Kasım 2013; 20:03:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.