Arkadaslar simdeki butun numaralarımı outlook express den windows adress book a attım iphone u bilgisayara baglıyorum itunes u acıyorum sync with windows adress book diyorum senkronize ediliyor diyo ama iphone da hicbir numara gozukmuyor sim numaralarımı telefona atmanın baska bir yolu varmı acaba tesekkurler..
İ SİM programını kuruyorsun bukadar ondan sonra ister simden telefona ister telefondan sime numara atabilirsin
isim yerine ben de simport programini oneririm. isim gibi tek tek atmak yerine "import all" secenegi acik oldugu icin tum isimleri tek seferde atmaya izin veriyor. simport soyadina gore siralama yaptigi icin rehber karisik gozukuyor, onu da duzeltmek icin Settings--->Phone--->sort order ve first order'i "first,last" seklinde yaparsan her sey tamam olur
İki programıda yukledim ama kopyalamaya calıstıgım an programlar kapanıyo versiyon 1.1.3 ondanmı oluyo acaba baska ne sekilde yapabilirim?
Sorunlarım sole simport sadece c ye kadar goruyo sim rehberini isim de ise copy to iphone dedigim an program kapanıyor..
Arkadaşlar benim sorunum İphone' daki rehberi komple silmem gerekiyor. bunu nasıl yapabilirim acaba. Outlooktan yeni son hali ile kişi listesini yenidene atacam çünkü.