Şimdi Ara

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
63
Favori
73.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Community market'te dota 2 keyleri 2.1 Dolar oldu bu sabah hayırdır bilmediğimiz bir şey mi var? TF2 keyleri 2.35 civarındayken bu fiyata dota2 keyi?
  • 2.3 mu?!

Daha geçen hafta 1.75'ten aldım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

2.3 mu?!

Community marketten 1.75? Muhteşem fiyat, paypal, webmoney gibi uygulamalarla bile 1.8-1.7 civarına satılıyor
  • hee, tamam karıştırdık o zaman.
    Community market hakkında fikrim yok, Paypal'den ödüyorum ben 1.75 :-)
  • 38 oyun var hesapta 57 dolar değerinde olduğu için giremiyorum siteye güzel indirimler var mı bari ?

Cod Mw3 + metro 2033 + cs go 95 dolar ediyor bunları normal satın almıştım bana 56 dolar diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 18 Eylül 2013; 21:13:37 >
  • Aklımda 2 oyun var ets2 ve GTA Complete Pack. Yılbaşı indirimde de forumdaşlarım bir iyilik yapar da (takas sitesi kabul etmediğinden ) satıcının adını verirler herhalde ekler alışveriş yaparım ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 18 Eylül 2013; 21:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

2.3 mu?!

Community marketten 1.75? Muhteşem fiyat, paypal, webmoney gibi uygulamalarla bile 1.8-1.7 civarına satılıyor

ben kendim 3.4 e satıyorum kaça aldığımı siz düşünün:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Community market'te dota 2 keyleri 2.1 Dolar oldu bu sabah hayırdır bilmediğimiz bir şey mi var? TF2 keyleri 2.35 civarındayken bu fiyata dota2 keyi?

chest geldi ya onun keyleri geldiğinden düştü.artar gene 1-2 haftaya
  • Ben bir şeyi anlamadım burada vpn ile almanın risklerinden söz edilmiş ama GittiGidiyordaki adamlar oyun keylerini satın vpn ile aktive edin diyorlar ve bu satıcılara kimse olumsuz bir şey dememiş.
  • keyi pazarda aramaya çalıştım. bu demişsiniz
     [REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME]

ama ben aramaya "ikmal kutusu anahtarı" yazınca kilitli kutu gibi şeyler çıkıyor. keyi aratmak için ne yazmamız gerekiyor?
    MANN CO. İKMAL KUTUSU #49. Seri
    gibi şeyler yazıyor

edit direkt pazar anasayfasında varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 20 Eylül 2013; 0:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Ben bir şeyi anlamadım burada vpn ile almanın risklerinden söz edilmiş ama GittiGidiyordaki adamlar oyun keylerini satın vpn ile aktive edin diyorlar ve bu satıcılara kimse olumsuz bir şey dememiş.

Ne alakası var konuyla gitti gidiyorun

Soruna gerlirsek gg deki fiyatları bilmiyorum ama hesabının banlanma riskini göze alıyorsan alışveriş et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 20 Eylül 2013; 12:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

quote:

Ben bir şeyi anlamadım burada vpn ile almanın risklerinden söz edilmiş ama GittiGidiyordaki adamlar oyun keylerini satın vpn ile aktive edin diyorlar ve bu satıcılara kimse olumsuz bir şey dememiş.

Soruna gerlirsek gg deki fiyatları bilmiyorum ama hesabının banlanma riskini göze alıyorsan alışveriş et

Hayır sadece gg için demedim örnek olsun diye sordum.

Benim de anlamadığım bu işte olumsuz yorumlar çok nadir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

quote:

Hayır sadece gg için demedim örnek olsun diye sordum.

Benim de anlamadığım bu işte olumsuz yorumlar çok nadir.

alıyor 2 hafta içinde yorumunu atıyor ve yorum kısmı kapanıyor.sonra oyun silinirse ban yerse kim arkasında durur ki satılmış bitmiş gitmiş.

• bundle alıp satın . 1 dolarlık bundle ı herkes 1 keye alıyor steamtrades de. geçen haftaki hasılatım : 25 dolara 20 key filandı siz hesaplayın
  • Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu bu konuya denk gelmem. Bu bilgiler için teşekkürler hocam
  • XCOM: Enemy Unknown oyununu da bu şekilde alabilir miyiz?
    steamtades te yazdığımda 5 key teklif ettiler. zaten oyun şuan 10 dolar.
    daha da indirimli alma şansım var mıdır?
  • konuda verilmiş mi göremedim ancakhttp://dispenser.tf/ var takas için otomasyon sistemi gibi bi' şey. bi' iki kere kullandım sorun yaşamadım.
  • gerçekten mükemmel bir sistem
  • takasla alacağımızın oyunun row olup olmadığını anlamanın bi' yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.