Şimdi Ara

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
63
Favori
73.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 16 Ekim 2013; 13:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

takasla alacağımızın oyunun row olup olmadığını anlamanın bi' yolu var mıdır?

oyunda tag olur zaten turuncu bicimde gozukur.yoksa takas penceresi ve inventoryide ilk satirinda yazar ROW ya da CIS/RU diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 1 key'in fiyatları 2,20-2,50 civarı değişiyor galiba Arkham City almak isteyince 3 key istiyorlar aynı fiyata geliyor. Mantık aynı ne gerek var key ile uğraşmaya orasını anlamadım.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Steam Topluluk Pazarında evet o civarda fiyatı. Lakin gözlemlediğim kadarıyla takas işlemlerinde 1.80-1.85 civarı bir değer biçiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaorsan

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

Orijinalden alıntı: megaorsan

Ben steam ile girmeye çalıştım da hesabınızın değeri en az 100dolar olması gerek sizinki 60 dolar dedi ? başka siteler varmı ve tf2 oynamıyorum baska bi şekilde alma yöntemi varmı?

humble bundlelardan birini satın alın değeri zaten 100 doları geçer.bu haftaki normal bundle'ı (haftalık olmayan) öneririm.size 1 dolara mal olur, en az 30 dolar artar değeri hesabın.origin bundle yakalasaydınız 100 dolar artabilirdi bile.

su anda humble bundle da olan 2 bundle'ı da aldım ama hala 60 dolar diyor(59.99) ve şöyle bir yazı çıkıyor

[We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $59.99.]

şu anda steam da 18 oyunum var hepsi alınınca 100dolar dan daha fazla geliyor ?

Edit:Oyunların hiçbirini steam'den almadım sadece humble bundle dan ve D&R gibi mağazalardan aldım.

Humble bundle'lar steamtrades de ve steamgifts de değer olarak hesaplanmıyor ne yazik ki. Bende bu durumdan müzdaribim. Sırf onun için arkadaş vasıtasıyla batman almayı planlıyorum. 85$ gözüküyor steamtrade ve gift sitelerinde. Diğer sitelerde 250$

• quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

hee, tamam karıştırdık o zaman.
    Community market hakkında fikrim yok, Paypal'den ödüyorum ben 1.75 :-)

Paypal ile nereden alıyorsun? PM den detay gönderme imkanın var mı? Satıcı güvenilir mi vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

quote:

Paypal ile nereden alıyorsun? PM den detay gönderme imkanın var mı? Satıcı güvenilir mi vs...

Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum bana da ulaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undertakermert

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

quote:

Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum bana da ulaşabilir misiniz?

sırayla bize de ittirir misiniz gençler? :)
  • Çok karışık işler bunlar, kafam hiç almıyor yahu.
  • http://www.tf2outpost.com/search/161547685

buradan paypal ile key satanları bulun. steamrep vb. sitelerden sorgulayın almadan önce satıcıyı. sonrası biraz şansa kalıyor, en nihayetinde ilk mesajda da yazıldığı gibi önce siz parayı yolluyorsunuz ve karşınızdaki adamın her zaman için yamuk yapma ihtimali oluyor.
  • quote:

http://www.tf2outpost.com/search/161547685

buradan paypal ile key satanları bulun. steamrep vb. sitelerden sorgulayın almadan önce satıcıyı. sonrası biraz şansa kalıyor, en nihayetinde ilk mesajda da yazıldığı gibi önce siz parayı yolluyorsunuz ve karşınızdaki adamın her zaman için yamuk yapma ihtimali oluyor.

Bahsettiğiniz siteden almak daha karlı olur çünkü steam community marketde 2.39 gibi fiyatlara satılan keyler burda 1.81'e kadar iniyor gözlemlediğim kadarıyla. Ödemeyi nasıl yaptığımızı anlayamadım yanlız. Hem Paypal hem de güvenilir adam bulmak zor olcak gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

quote:

http://www.tf2outpost.com/search/161547685

Bahsettiğiniz siteden almak daha karlı olur çünkü steam community marketde 2.39 gibi fiyatlara satılan keyler burda 1.81'e kadar iniyor gözlemlediğim kadarıyla. Ödemeyi nasıl yaptığımızı anlayamadım yanlız. Hem Paypal hem de güvenilir adam bulmak zor olcak gibime geliyor.

güvenilir bulmak zor, yeni bu işe girişmiş, geçmişi olmayan birine key satacak adam bulmak daha zor. ilk etapta belki 50 kişi falan eklemiştim anca 2-3 kişi yanaşmıştı key satmaya.

• peki keyi ucuz aldığımız satıcılar keyi nerden alıyor?
  • c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Bunu bilse zaten uğraşmaz kimse Rusya'da oyunlar yarı fiyatına. Çoğu oradan veya oyunun ucuz olduğu ülkelerden alıyordur. Biz Rusya üzerinden almak istediğimizde biraz sıkıntı olur. Rus kredi kartı falan gerekiyor genelde
  • ben oyun içinde düşüyor diye tahmin etmiştim.böyle bi dünya yok heralde?

@ErayG-TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mpeng

ben oyun içinde düşüyor diye tahmin etmiştim.böyle bi dünya yok heralde?

@ErayG-TR

Yok maalesef. Oyunun içinde insanı key almaya itecek olan sandıklar düşüyor hatta.
  • c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Düşmüyor. Fakat sanırım oyunlarını key karşılığında satıp sonra nakite çevirmek için ucuza key satıyorlar diye düşünüyorum. E bir de dediğim gibi Rus Steam'de her şey yarı fiyatına. Belki keyler de orada düşüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 27 Ekim 2013; 13:21:20 >
  • Hocam peki trade yaparken Steam'ın sistemini kullanırken yani karşıdakini bize ROW ya da RU oyun verdiğini nasıl anlarız örneğin ben bir çok oyun aldım kütüphaneye ekledim ama yüklemedim yer olmadığından dolayı ne olduğunu bilmiyorum öyle duruyor.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Bölge kısıtlaması olduğu zaman bir uyarı yazısı çıkıyor. Mesela Dota 2'nin Çin'de kısıtlaması vardı ve şöyle yazıyordu

• Steamtrades de origin oyunları da dolanıyor farkettiniz mi battlefield 4, 30 dolar 15 key şeklinde mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.