Şimdi Ara

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
63
Favori
73.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar steamtradesden total war grand master collection almak istiyorum güvenilir satıcı uygun fiyat önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro0090

arkadaşlar steamtradesden total war grand master collection almak istiyorum güvenilir satıcı uygun fiyat önerebilir misiniz?

Sorduğun sorunun cevabı değil ama bir öneri olsun diye yazıyorum. İlk mesajdan rus steam store'a bakarak istediğin oyunun ve 1 tane key'in kaç ruble olduğunu öğren ondan sonra oyunun kaç key değerinde olduğunu hesapla. steamtrades de konu aç gelen teklifleri değerlendir. Genellikle oyunun ederinin 1 key fazlasını istiyorlar zaten. Bu arada alacağın ürünü kesinlikle gift olarak iste o olmuyorsa ilk önce cd-key'i iste ondan sonra anahtarları ver derim ben.
  • Qrkadaslae forumda key satimi ile ilgili bir bolum bulamadim 2. Elde ilanda bulamadim bilen vaesa yardumci olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2$ için şerefsizlik yapan biri tarafından dolandırıldım. 2$ önemli değil zaten düşen itemleri satınca birikmişti ama yinede dolandırılmayı sindiremiyorum.
    Elimde Steam ve Steamtrades hesabı var. 2 yerden de dolandırıcılığı bildirdim. Yapabileceğim başka birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Bugün 2$ için şerefsizlik yapan biri tarafından dolandırıldım. 2$ önemli değil zaten düşen itemleri satınca birikmişti ama yinede dolandırılmayı sindiremiyorum.
    Elimde Steam ve Steamtrades hesabı var. 2 yerden de dolandırıcılığı bildirdim. Yapabileceğim başka birşey var mı?

Geçmiş olsun dediğin gibi ucuz atlatmışsın. Satıcının profilini bizle paylaşarak başlayabilirsin çalışmalarına ancak olumsuz puan verip konularını baltalamaktan başka yapabilecek bir şey yok maalesef.
  • Key alınabilecek, önerdiğiniz veya daha önce aldığınız kişi yada kişiler varsa yazabilir misiniz ?
  • ilk trade de 3 dolar kazığımı yiyip akıllandım gibi sanırım.8 dolara total war shogun 2 collection aldım 2. denememde.
    aklıma takılan bir konu var
    steamtradesden origin kodu olarak battlefield alan var mı aranızda?

edit:
    bunu yazdıktan sonra cevap beklemeden gidip trade yaptım 24 dolar artı 1.2 dolar paypala olarak 25.2 dolar=55.25 tl ye battlefield 4 standart sürüm sahibi olmuş oldum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro0090 -- 25 Aralık 2013; 22:39:42 >
  • uzun iş bunlar 7-8 tl indirim için
  •  [REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME]

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME]

49 RUB=3,2389 TRY

2,49 USD=5,3657 TRY

• steamtrades e giriş yapamıyorum steam acc ım ile acc ın public değil diyor ayarlardam baktım sorun yok herşey açık ama bi türlü login olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonceri

Key alınabilecek, önerdiğiniz veya daha önce aldığınız kişi yada kişiler varsa yazabilir misiniz ?

dota 2 keyiyse ben satarım
  • teşekkürler..takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mpeng

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

benim için çok yaralı konu oldu yeni bir steam kullancıısı olarak, eline sağlık.bir sorun oldu, verdiğin ru store linkine girdim para birimi ruble oldu yeniliyorum sayfayı hala ruble.nasıl değişitricez bunu?

hocam cc-ru lu link degilde googlea steam yazip girerseniz international store aciliyor

öyle de denedim olmamıştı.ama o linkteki ru kısmını tr yaptım düzeldi.

bende düzelmedi her seferinde tr mi yazmak gerekiyor sitenin sonuna sen nasıl yaptın

edit:hala ru parası gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

benim için çok yaralı konu oldu yeni bir steam kullancıısı olarak, eline sağlık.bir sorun oldu, verdiğin ru store linkine girdim para birimi ruble oldu yeniliyorum sayfayı hala ruble.nasıl değişitricez bunu?

hocam cc-ru lu link degilde googlea steam yazip girerseniz international store aciliyor

öyle de denedim olmamıştı.ama o linkteki ru kısmını tr yaptım düzeldi.

bende düzelmedi her seferinde tr mi yazmak gerekiyor sitenin sonuna sen nasıl yaptın

edit:hala ru parası gösteriyor

bi kere yazıp safayı yenileyince düzeliyor.

• herhangi bir key alsak olur mu
  • klongs kullanıcısına yanıt
    olur.. keyler arasında seçim yapanlar nadir de olsa var ama yine de çoğunluğu pek önemsemiyor..
  • sanırım aklıma takılan bir soru için en doğru başlık bu sanırım:

Aklıma bir şey geldi. (Baskaları da dusunduyse bilemem tabi. Bi uyanık ben değilimdir.)

Hali hazırda bir tane steam hesabım var. İçinde Call of Duty Black Ops hariç hepsi TR mağazasından alındı. Bu hesaba oyun eklemek için, bir adet steam hesabı daha açsam. O hesaba hiç bir şekilde TR lokasyonlu bir IP ile değil sadece RUS ip ile bağlansam VPN ile. Oyunu o hesaptan baskasına hediye olarak satın al diye satın alsam (kodu e-posta adresine göndererek) diğer TR hesabımda kullanabilir miyim? Evet steam VPN kullanımını BAN sebebi sayıyor ama sonucta oyun satın aldıgım hesap hep Rusya üzerinden bağlanırsa daha az dikkat çeker diye düşündüm. Hatta MAC adresi ...vs bilgileri de aynı olmasın diye vpn ile alışveriş yaparken farklı bir bilgisayar kullanacağım. O zaman farkedilme riski daha az olur herhalde değil mi?

Konu hakkında kaçırdığım ya da yanlış bildiğim birşey varsa, bilgilendirirseniz sevinirim.

• "Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $84.95."
    Steamtrades'e giriş yapamıyorum bundle'lerden alınanlar sayılmıyor mu artık hesaplama yapılırken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

"Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $84.95."
    Steamtrades'e giriş yapamıyorum bundle'lerden alınanlar sayılmıyor mu artık hesaplama yapılırken?

Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation.
    Hayır bundle oyunları hesaplamaya katılmıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: sonceri

Key alınabilecek, önerdiğiniz veya daha önce aldığınız kişi yada kişiler varsa yazabilir misiniz ?

dota 2 keyiyse ben satarım

Bende alabilirim tanesine ne kadar istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.