Şimdi Ara

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
63
Favori
73.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heabım güvenli. Mesela Payday2 ya da borderlands2 wittcher2 oyunlarını takaslayabiliyorum ama tombraider ya da bioshock triple oyunlarını takaslayamıyorum. Bu arada keyler yaz indirimi bittiği an fırladı, tabi dota2 tf2'yi yakalar mı bilinmez...
  • peki arkadaslar ben gift seklibde oyun alirken ru oldugunu nasil anlayacagim bazisinda yaziyor bazizibda yazmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde iki adet değerlendirilmiş metal var.(reclaimed mı refined mı bilmiyorum) Bunu nasıl elimden çıkartmalıyım? Kaç key ediyor? Bu buçuk key olayını anlamıyorum o yüzden bana yardım edermisiniz? Oyunla filan takaslayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Arkadaşlar elimde iki adet değerlendirilmiş metal var.(reclaimed mı refined mı bilmiyorum) Bunu nasıl elimden çıkartmalıyım? Kaç key ediyor? Bu buçuk key olayını anlamıyorum o yüzden bana yardım edermisiniz? Oyunla filan takaslayabilir miyim?

ilk sayfada bilgiler vardı sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Arkadaşlar elimde iki adet değerlendirilmiş metal var.(reclaimed mı refined mı bilmiyorum) Bunu nasıl elimden çıkartmalıyım? Kaç key ediyor? Bu buçuk key olayını anlamıyorum o yüzden bana yardım edermisiniz? Oyunla filan takaslayabilir miyim?

O güncel değil sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O güncel değil sanırım

1 key = 5,66 refined olmyblr ama diğer oranlar sabit yazmış arkadaş..

tf2 outpostdan baktınız mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O güncel değil sanırım

Ben anlamıyorum ondan ya çok karışık geliyor. Şimdi 2 refined 0.5 KEY etmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O güncel değil sanırım

Ben anlamıyorum ondan ya çok karışık geliyor. Şimdi 2 refined 0.5 KEY etmiyor mu?

-şu forumda şu anda ref 0,23 - 0,25 $ arasında, key fiyatları 1,75 - 1,90 $ arasında , (forumdaki kullanıcılardan paypal ile alınıyor, daha ucuz ama güven meselesi var):

http://forums.sourceop.com/forums/32-TF2-Item-Trading-Buying-Selling

1 key = 7,6 ref ediyor

-şurda da steam market fiyatları var sanırım

http://www.tf2calculator.com/

1 key = 7,83 ref ediyor

-burda da: http://www.tf2wh.com/priceguide

1 key = 7,87 ref ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 10 Eylül 2014; 10:26:46 >

• payday 2 satan varmı ?
  • Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Bu konu sahibine güvenerek steamtrades.com dan arkadasima hediye etmek uzere 4 tf2 anahtari karsiliginda csgo takas ettim. Takasi steam uzerinden yapmama ragmen oyunu arkadasima hediye ettikten sonra oyun hesabindan silindi ve 4 adet tf2 keyim bana geri gelmedi. Bu duruma dusmemek icin steamtrades falan kullanmayin, kendi oyununuzu kendiniz alin.

• Arkadaşlar STEAM'da envanterdeki gereksiz yerleri nasıl silerim ? Mesela Path of exile var 1 kere oynamıştım ama silinmesini istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

Arkadaşlar STEAM'da envanterdeki gereksiz yerleri nasıl silerim ? Mesela Path of exile var 1 kere oynamıştım ama silinmesini istiyorum

Pazarda satmayı dene hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

Arkadaşlar STEAM'da envanterdeki gereksiz yerleri nasıl silerim ? Mesela Path of exile var 1 kere oynamıştım ama silinmesini istiyorum

Pazarda satmayı dene hocam.

0 item var icinde

• Arkadaşlar merhaba... Rusyada yaşıyorum, Steam den ufak birşeyler kazanmak istiyorum, En azından aldığım oyunların parası çıksın... Bu şekilde bana yardımcı olabilecek varmıdır?
  • Selamlar beyler.soyle bir fikir geldi aklima.simdi ben vpn ile bir rus steam hesabi acsam,ordan bir oyun alip kendi hesabima gift olarak gondermek suretiyle banlanma veya oyunun hesabimdan silinmesi riskinden kurtulsam.mumkun mudur,deneyen veya fikri olan var mi?

• Arkadaşlar şimdi bir arkadaş gittigidiyordan falan key alışverişii yapıyormuş banada dedi oyun falan alıcaksan ben satıyorum falan diyor.sizce güvenilirmi ? Ne gibi sahtekarlıklarla karşılaşırım ? konuya hakimiyeti olan bi alıntılasın mesajımı
  • Arkadaslar Selamlar ,

Aranızda qiwi hesabı acıp kredi kartını link edebilen var mı?

Tşklr
  • Ben steam üzerinden kendi türkiye hesabımdan rusya vpn ile bağlanarak oyun aldım. Oyunlar türkiye fiyatından en az %50 daha ucuz. Paypal nakit kart kullandım hiç bir sıkıntı olmadı. Neden ucuz olduğu ise 25 ruble 1 tl yapıyor para birimleri çok düşük. Steamdan bir defa bağlanınca türkiye bile yapsam oyunlar ruble olarak gözüküyor bende değiştirmedim sıkıntı olmasın diye satın alacağım zaman yine rus vpn ile bağlanıyorum hediye olarak satın almıyorum kendim için satın alıyorum seçeneğini kullanıyorum. Steamın kendisi izin veriyor buna, satın alma seçeneğinde rusya mı yoksa türkiye mi diye soruyor türkiye olunca fiyat farkı var diyor.
  • Ben şimdi bu oyunu alsam oynayamaz mıyım rusya keyiymiş galiba ama vpn kullanarak oynayabiliirsin yazıyor .

http://www.kinguin.net/tr/category/23239/total-war-attila-age-of-charlemagne-campaign-pack-dlc-ru-vpn-required-steam-cd-key/
  • konuyu okudum da pek benimkiyle alakası yok gibi olay şu. almak istediğim bir oyun var enhanced steam ile rusyadan fiyatına bakınca 6 lira gösteriyor türkiyede 12 lira. ben bu şekilde rusyadan nasıl alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.