Şimdi Ara

[REHBER] Steam oyunlarını daha ucuza getirmek (tamamiyle legal) [5. GÜNCELLEME] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
63
Favori
73.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap değeri 30 dolar diyor giremiyorum adam 20 dolara ac4 uplay satıyor steamsiz alamaz miyim

Konu hakkında sağlam bilgisi olan biri pm atabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clokcpq -- 19 Kasım 2013; 23:01:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamtrades te satılan yeni oyunlar, özellikle bf4, ac4 ya da crysis 3, bioshock infinitie keyleri ekran kartlarından çıkan keyler oluyor.. yalnız oradan sa forumda da satanlar var o keyleri.. alamk isteyen varsa eğer, steamtradestense forumdan almak biraz daha güvenilir bana göre..
  • Ruslar bi şekilde oyunları 4 pack olarak alıp/satabiliyolar. Peki oyunu hesaba eklemeden 4 Pack'i açabiliyolar mı ? Yani 4 pack alıp 4 tane gifte dönüştürebiliyor mu ?
  • Hocam kusura bakma yeni gördüm baya geç oldu ama teşekkürler.
  • TF2 / Dota2 key satan var mı ?
  • arkadaşlar bu takas işinde yeniyim: dota key bu değil mi:http://steamcommunity.com/market/listings/570/Treasure%20Key

tf2 key de bu:http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key

yanlışım yok değil mi?

• Evet yanlışın yok.TF2 keylerine yüklenmeni tavsiye ederim ama ucuzladığı zaman DOTA2 keylerini kaçırma.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    cevap için sağolun. mesajı yolladıktan sonra 2 dota2 ve 2 tf2 keyi aldım ve takas yaptım. gerçekten normal oyun almaktan daha mantıklı :) çok sağolun arkadaşlar.
  • hesabıma birkaç kişi attım para olarak key alıp oyun alıcam.

şimdi sormak istediğim bişi var.

[H] bundan sonra yazdıkları var [W] bundan sonra yazdıkları da o sahip olduğu için istediği miktarmı oluyor?
  • kadere61 K kullanıcısına yanıt
    H: have (sahip olmak)
    W:want (istemek)

Yani [H]2key [W]cs go dedigimizde 2 keyim var karsliginda cs go istiyorum diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

H: have (sahip olmak)
    W:want (istemek)

Yani [H]2key [W]cs go dedigimizde 2 keyim var karsliginda cs go istiyorum diyorsun.

hay allah senden razı olsun şimdi oldu.

karmaşık karmaşık geliyodu gözüme.eğer aradığım oyun olursa sol tarafa bakıcam demekki.
  • Emeğe sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde oyun alan arkadaşlarım yani Rusya dan vs,ansızın trade ban yediler haberiniz olsun.
    Böyle bir risk her zaman vardı ama yapıldığını da görmüş olduk.Bu hepiniz trade ban yiyeceksiniz demek değil ama her zaman böyle bir risk var.
    Ayrıca kesinlikle oyun keyi takası yapmayın tanımadığınız insanlarla ya dolandırılırsınız,steamtrades dolandırıcıların elini kolunu sallayarak gezdiği bir yer haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 5 Aralık 2013; 13:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bu şekilde oyun alan arkadaşlarım yani Rusya dan vs,ansızın trade ban yediler haberiniz olsun.
    Böyle bir risk her zaman vardı ama yapıldığını da görmüş olduk.Bu hepiniz trade ban yiyeceksiniz demek değil ama her zaman böyle bir risk var.
    Ayrıca kesinlikle oyun keyi takası yapmayın tanımadığınız insanlarla ya dolandırılırsınız,steamtrades dolandırıcıların elini kolunu sallayarak gezdiği bir yer haberiniz olsun.

Ban yemelerinin sebebi ne? Sebepsiz yere yemiş olamazlar. Sadece trade yapıldı diye ban yemiş olamazlar bence çünkü steam üzerinde oyun hediye etme yasal bir uygulama. Sen alıp arkadaşına verebiliyorsun oyunu ya da envanterinde olan itemleri verebiliyorsun yasal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undertakermert

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bu şekilde oyun alan arkadaşlarım yani Rusya dan vs,ansızın trade ban yediler haberiniz olsun.

Ban yemelerinin sebebi ne? Sebepsiz yere yemiş olamazlar. Sadece trade yapıldı diye ban yemiş olamazlar bence çünkü steam üzerinde oyun hediye etme yasal bir uygulama. Sen alıp arkadaşına verebiliyorsun oyunu ya da envanterinde olan itemleri verebiliyorsun yasal olarak.

Bu yolla çok sık oyun alımı ve takası haliyle dikkat çekecektir...
    Ben de bu şekilde oyun alıyordum ama 1-2 dolar kar edecez diye kaç bin liralık hesabı tehlike atmaya değmez,ki hala arada çok uçurum varsa ve ru korumalı değilse tercih ediyorum ama o da zaten ayda 1-2 trade şeklinde
    Tutup da 10 dolarlık oyunu keylerle vs 8 dolara falan mal ediyorsanız pek yanaşmayın derim valve in işi hiç belli olmuyor.

Ekleme:Her yere yazıyorum buraya da yazayım,tanımadığınız bilmediğiniz insanlardan oyun keyi alımı-takası yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 9 Aralık 2013; 23:57:04 >

• bu tf2 keyleri çok pahalı geldi bana ya 2.37 de kuru.Şimdi yılbaşı indiriminde kaça kadar düşer toplu alsak faydalı olur mu?Bir de yılbaşı zamanı steam de her oyunda zaten %80-90 lık indirim olacaktır.O indirim varken steamtrades ten almak mantıksız olur değil mi?Atıyorum 4.99 luk oyun ne kadara kadar düşürüp alabiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

bu tf2 keyleri çok pahalı geldi bana ya 2.37 de kuru.Şimdi yılbaşı indiriminde kaça kadar düşer toplu alsak faydalı olur mu?Bir de yılbaşı zamanı steam de her oyunda zaten %80-90 lık indirim olacaktır.O indirim varken steamtrades ten almak mantıksız olur değil mi?Atıyorum 4.99 luk oyun ne kadara kadar düşürüp alabiliriz ki?

Keyler Steam pazarında genelde o fiyatta yılbaşı indirimlerinden de çok değişeceğini sanmıyorum çünkü oyuncular belirliyor o fiyatı steam değil. Steam $2.50 dan satıyor keyleri. Key alacaksanız en mantıklısı pazardan değil de direk kişilerden almak o zaman $1.50-1.70 arası bir fiyata alabiliyorsunuz keyleri. Ama tabi bu seferde satıcıya güven faktörü giriyor işin içine. $4.99'lık bir oyun steamtrades de ne kadara düşeceğine gelecek olursak burada oyunun rus steaminde ne kadar indiği önemli. Eğer aynı miktarda bir indirim söz konusu olursa o oyunu 1 key'e alma şansınız var biraz uğraşırsanız, 2 key'e ise rahatça alırsınız bence. Ben 3-4 tane oyun aldım key karşılığında şu ana kadar bir sıkıntım olmadı benim ama yukarıdaki mesajlarda banlardan bahsediliyor. Sonuç olarak bu yolu tercih edip etmemek size kalmış.

• quote:

quote:

bu tf2 keyleri çok pahalı geldi bana ya 2.37 de kuru.Şimdi yılbaşı indiriminde kaça kadar düşer toplu alsak faydalı olur mu?Bir de yılbaşı zamanı steam de her oyunda zaten %80-90 lık indirim olacaktır.O indirim varken steamtrades ten almak mantıksız olur değil mi?Atıyorum 4.99 luk oyun ne kadara kadar düşürüp alabiliriz ki?

Keyler Steam pazarında genelde o fiyatta yılbaşı indirimlerinden de çok değişeceğini sanmıyorum çünkü oyuncular belirliyor o fiyatı steam değil. Steam $2.50 dan satıyor keyleri. Key alacaksanız en mantıklısı pazardan değil de direk kişilerden almak o zaman $1.50-1.70 arası bir fiyata alabiliyorsunuz keyleri. Ama tabi bu seferde satıcıya güven faktörü giriyor işin içine. $4.99'lık bir oyun steamtrades de ne kadara düşeceğine gelecek olursak burada oyunun rus steaminde ne kadar indiği önemli. Eğer aynı miktarda bir indirim söz konusu olursa o oyunu 1 key'e alma şansınız var biraz uğraşırsanız, 2 key'e ise rahatça alırsınız bence. Ben 3-4 tane oyun aldım key karşılığında şu ana kadar bir sıkıntım olmadı benim ama yukarıdaki mesajlarda banlardan bahsediliyor. Sonuç olarak bu yolu tercih edip etmemek size kalmış.

Ucuza satan bildiğiniz güvenilir satıcı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ucuza satan bildiğiniz güvenilir satıcı var mı?

Tris adlı dh kullanıcısından aldım 1 kere sorunsuz bir alışverişti.

• Güzel olay bu ya her oyuna 100 lira vermeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 19 Aralık 2013; 23:17:13 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.