Şimdi Ara

REHBERLİK HOCASI NEDİR NE İŞ YAPAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks de derece yapmamıştır dolayısıyla nasıl yapılacağını kendi de bilmez size de öğretemez.Hocam g.tüme ejderha girdi deseniz program yazıp sınıfına gönderir.Ara sıra etkiliğimsi konuşmamsı sunumtrak bir şey olunca odasından çıkar kafa silkeler.

Bu çarlar bir süredir sosyal medyada içerik üretiyor.Kasım ayı kırılma ayı ocak ayı uçuş ayı mart ayı ebesinin nikahı vs.Yok şu ayda şu nette değilsen şunu yapamazsın va çok biliyon aw.

Eğer fosfor pelinsu gibi olmak istemiyorsan bu adamlardan uzak dur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Müzik,beden eğitimi,rehberlik,felsefe ve din dersi hocaları tamamen boşa maaş alıyorlar.Bir müzikçi vardı bize kitap okuyun derdi kendisi telefonla oynardı maaşı cebe atardı.Ben sınıf hocasına şikayet etmiştim hoca beni azarlamıştı.Yok müzik hocanız yeni doğum yaptı yok uykusuz vs bana ne la
  • geçen sene konuşmaya ihtiyacım olduğundan rehberlik hocasının yanına gitmiştim, rahatlatacağına çıkışta ağlamıştım a.. şu hocalara hala neden kadro veriliyor?

• daxpc kullanıcısına yanıt
    sözde öğrencilerin sorunlarını çözecekler.Ben ergenliğin doruklarında hayattaki yerimi sorgulamaktan kafayı yerken adam başım ağırıyor sonra gel vs diyip programı tutuşturuyordu elime.

• Bizim rehberci, arkadaşı yanına çağırıp "tyt-ayt farkı ne?" diye sormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doğru.12 nin başında bize de tyt nedir kaç soru var kaç dakika sürer vs anlatmışlardı

• Hayır, kendisi öğrenmek için sormuş.

• Allah var benimki iyi ben nasıl istersem ona göre ayarlıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakın gençler size şöyle anlatayım
    Meb de rehberlik kadrosunda pdr mezunları ve alan dışı dediğimiz felsefe,sosyoloji,sınıf öğretmenliği,program yönetimi,psikoloji vb bikaç bölüm mezunları var. MEB de tahmini 40 bin civarında bu kadroda çalışanlar var ve bunun yaklaşık 13-15 bin arasını alan dışı dedimiz bölümler oluşturuyor. Hiçbir pdr mezunu psikolojik danışman sizin herhangi bir sorununuzda size al şu çalışma programını falan yapmaz veya tyt-ayt farkını hele ki size soracak kadar düşmez. Kimse mükemmel değil hepimizin eksikleri var alanımız çok geniş hizmet içi eğitimlerle bunları gidermeye çalışıyoruz ama yetersiz kalıyor tabi ki. Diğer meslekler de böyledir üniversite her şeyi öğretmez mesleğe başlayınca anlayacaksınız çoğu şeyi uygulamaya yaptıkça pratikleşeceksniz. Velhasıl okullardaki psikolojik danışmanlar için konuşayım istisna her meslekte var bunu göz önünde bulundurarak yaptığımız işin büyük bir çoğunluğu öğrenci görüşmeleri ile geçiyor ve bize gelen öğrenciler dışında kimse de pek bilmez faydalı olup olmadığımızı. Aldığımız geri dönütler bizi mutlu etmiştir bu da bize yetiyor. Eksiklerimiz hep olacak insanla çalışmak zordur saygılarımla…

• SopranosTony kullanıcısına yanıt
    eleştrilerimin cevabı yok.

• Zamanında tm de 12 bine girerek pdr okudum derece yapmamış olabilirim ama bu yardımcı olamayacağımız manasına mı gelir? Diğer yazdıklarını eleştiriden ziyade gaf olarak algılıyorum forum sitesi sonuçta burası

• SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle derece yapmışsınız.Başarınız ortada.Fakat siz bir istisnasınız.Maalesef pdr hocalarının genel başarısı ve okullarda yaptıkları şeyler genel manasıyla benimki söylediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8559CE4 -- 5 Mart 2024; 20:53:22 >
  • ben rehberlikçilerin bi işe yaradığını düşünmüyorum.muhtarlık gibi.normalde motive edeceğine bunlara sadece program yazma öğretilmiş.şunlara bi stage 3 yazılım atsınlar.rezillik.boşa öğretmen maaşı alıyolar.

• eren.cmp E kullanıcısına yanıt
    Müzik,beden eğitimi,rehberlik,felsefe ve din dersi hocaları tamamen boşa maaş alıyorlar.Bir müzikçi vardı bize kitap okuyun derdi kendisi telefonla oynardı maaşı cebe atardı.Ben sınıf hocasına şikayet etmiştim hoca beni azarlamıştı.Yok müzik hocanız yeni doğum yaptı yok uykusuz vs bana ne la

• Şimdi gelirler bana robert kolejinin istisna müzikçisini anlatıp sallamaya başlarlar

• Son sene görüşmeye gitmiştim. İyiydi, güzeldi. Daha önceki senelerde de gitseymişim dedim.
    Sohbet, muhabbet. Zararı yok, faydası olabilir.
    En kötü ders kaynamış oluyor :)

Beden hocamızı hatırladım. King.
    Üniversitede niye beden dersi yok kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha felsefe görmüyorum.9. sınıfım.ama görceğimide sanmıyorum belki okulu bırakırım.sanayiye giresim var.dediğin gibi fakat bi bizim dinci biraz iyi şuan.değişmişti bundan önceki çok salıyodu falan kitaptan işliyo.1 saat geri kalanı salıyodu bi bok yaptıkları yok afedersin.şuanki güzel ama.arabayla falan da çarşıya kadar bırakıyo.okul dağın başında olunca 

• olm bizim rehberci, ben ortaokuldayken(1) dışarıdaki köpeğe havlamıştım o da görüp iletişim kurmak önemli tabii deyip gitmişti    

• o zaman say 100k da derece a

• abartma işini azaltalım çocuklar

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    boş yapma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.