Sonuç burda 35k 40kya düşüş üzdü beni ama atlattık onu, şimdi önerilerinizi bekliyorum. Mühendislik alanda kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. Kayseride ikamet etmekteyim ama dışarıda tercihim Türkiye'in heryerine iyi bir eğitim için giderim. Kafamda bir bölüm yok aslında tüm mühendisliklere gidebilirim ilgim var . Ama kim kulağıma fısıldadı bilmiyorum kafama Endüstriyel Tasarım Mühendisliğini soktu. Bu mühendislikte okuyan yada bilgisi olan herkesin beni aydınlatmasına açığım. Bu arada TM dende sınava girdim o bölümdende tercih yapabilirim.
Güncel
hocam yakın çevredesin o puanla mühendislik okuyacağın en iyi üniversite çukurova üniversitesidir dediğin bölüm yok ama elektrik elektroniğe girebilirsin bu yıl bence normalde 40k dan almış ama kontenjan artışı falan bu yıl seni de alabilir orası tavsiye ederim. mezuna kalmasaydım puanlarımız aynı sayılı çukurova elektrik elektroniği yazacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho
hocam yakın çevredesin o puanla mühendislik okuyacağın en iyi üniversite çukurova üniversitesidir dediğin bölüm yok ama elektrik elektroniğe girebilirsin bu yıl bence normalde 40k dan almış ama kontenjan artışı falan bu yıl seni de alabilir orası tavsiye ederim. mezuna kalmasaydım puanlarımız aynı sayılı çukurova elektrik elektroniği yazacaktım
sağol Hocam :D Bakıcam. İlgin için teşekkürler. Konu güncel.. Önerilerinizi bekliyorum