Şimdi Ara

Rehinli araç noterden satış işlemi? + ruhsat değişikliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Satın almayı düşündüğüm araç daha önce kredi ile alınmış.Borç bitmiş ancak ruhsatta rehin kaldırılmamış.İlgili bankadan noter onaylı rehin yoktur belgesi P.tesi elimde olacak.Araç 22 plaka.Banka Edirne trafik müd. de aracın rehnini kaldırtmış.Şu an internette araç sorgulamada rehin görünmüyor.Araç temiz.Sorum şu olacak:Ben Edirne ye gitmeden elime ulaşacak yukarıdaki belge ile noter satışını üzerime alabiliyor muyum?Noter ruhsatta rehin var deyip problem çıkartır mı?
    Bir de aracımın plakasını değiştirmeden ya da değiştirerek Edirne Trafik Müd. ne gitmeden Sakarya da ya da İstanbul da aracın ruhsatını kendi üzerime tescil işlemimi yapabilir miyim?İkametgahım İstanbul da.Ancak Sakarya da yaşıyorum.Bununla ilgili bir değişiklik olur mu?Noter satışında adres olarak ikametgahımdaki adresi mi bildirmek zorundayım?
    Cevaplarınız için teşekkürler...
    Saygılar...

• Bir defa notere gidip imza atmanız gerekir.Adres olarak nereyi verirseniz oranın plakasını alırsınız.Noter onaylı rehin kaldırma yazısıyla noter satışı yapılabilir ayrıca hayırlı olsun diyelim şimdiden ...
  • Öncelikle teşekürler...
    Yani Edirne ' de ikamegahım yoksa plakamı değiştirmeden 22 olarak bırakma şansım yok mu?
  • Zor ama ordan bir adres verirsen aynı kalabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctuna

Merhabalar...
    Satın almayı düşündüğüm araç daha önce kredi ile alınmış.Borç bitmiş ancak ruhsatta rehin kaldırılmamış.İlgili bankadan noter onaylı rehin yoktur belgesi P.tesi elimde olacak.Araç 22 plaka.Banka Edirne trafik müd. de aracın rehnini kaldırtmış.Şu an internette araç sorgulamada rehin görünmüyor.Araç temiz.Sorum şu olacak:Ben Edirne ye gitmeden elime ulaşacak yukarıdaki belge ile noter satışını üzerime alabiliyor muyum?Noter ruhsatta rehin var deyip problem çıkartır mı?
    Bir de aracımın plakasını değiştirmeden ya da değiştirerek Edirne Trafik Müd. ne gitmeden Sakarya da ya da İstanbul da aracın ruhsatını kendi üzerime tescil işlemimi yapabilir miyim?İkametgahım İstanbul da.Ancak Sakarya da yaşıyorum.Bununla ilgili bir değişiklik olur mu?Noter satışında adres olarak ikametgahımdaki adresi mi bildirmek zorundayım?
    Cevaplarınız için teşekkürler...
    Saygılar...

Trafikten "aracın satışına mani yoktur" + vergi dairesinden "borcu yoktur" yazısı alması gerekiyor araç satıcısının noter satışı gerçekleşmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 6 Mart 2010; 11:32:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Noterde araç satış bedeli
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.