Bildirim
Reis bugun gol atmis ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
kafayı iyi vurdu gerçekten.van persie çıkartabilirdi ordan ama basit bir hata yaptı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Drogba GS'de oynarken:Süper adam süper futbolcu
Drogba GS'den giderken:Chelsea maçında da bilerek yattı diyolar bu adam alçaklık yaptı.
Burak Yılmaz'ın durumunu görünce:Drogba gitmeyeydi iyiydi. -
Bugün karar verdim.Sadece '' EPL '' Chelsea ve Drogba'mın maçlarını izleyeceğim !
Chelsea bi yana , DROGBA'm bi yana -
manciniyide aysalida drogba idare etti zaten geçen yil.
Çok dedik tutun bu adami 3 futbolcu kovun bu kalsin diye oynamasada takimi ateşleyen bi futbolcuydu.
Reis demişken;
-
hiç bizim maçı izlemedim o maçı izleyip kapatmıştım iyikide öyle yapmışım -
Drogba is legend
Eski sevgilisini görünce kıçı başı oynayan adamdan ne sevgili ne de onunla aşk olur, geçen yılki chelsea maçından sonra o adama olan sevginin kine dönüşmemesi imkansız. Ayrıca o adam burada kalsaydı şuan chelsea'de parladığı kadar parlamayacaktı.
-
-
varlığı yeterdi be ama her boku bilen taraftara müstehak. alın QRALINIZIN turşusunu kurun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X