Bu işin içinde bir iş var ben 20 senedir bu adamı ilk defa bu kadar rahat görüyorum. Ya kutudaki tüm sakinlestiricileri yuttu yada bir planı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu işin içinde bir iş var ben 20 senedir bu adamı ilk defa bu kadar rahat görüyorum. Ya kutudaki tüm sakinlestiricileri yuttu yada bir planı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sen oyle san arka planda simdi bakanlardan tut vekiller vs hepsine ayar cekiyor kizil kiyamet adamlar mhp ile ayni yerden aday cikarip yarisirken chp almis orayi bunlarin hesaplarini yapanlar cok kotu mictilar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güçlü lider imajı için yapıyor arka planda çoğu kişiden yenilginin acısını çıkarmıştır. |
sen oyle san arka planda simdi bakanlardan tut vekiller vs hepsine ayar cekiyor kizil kiyamet adamlar mhp ile ayni yerden aday cikarip yarisirken chp almis orayi bunlarin hesaplarini yapanlar cok kotu mictilar |
Padişah saraydan inmez halka karısmazsa ,halk saraya karısır.Bunun örnekleri yüzyıllardır sabitdir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Nisan 2024; 14:50:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Burdur Bucak mesela hem Akp hem Mhp adayı var ikisinin toplam oy oranı %53 ama %40 ile Chp adayı kazandı |