Şimdi Ara

Reiss Audio vs Soundmagus Amfi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010 Golf aracımda Rns315 orijinal teyp var.
    Aracıma önceden taktırdığım Powerbass S60C 2 takım compenant var. Sub olarakta Alpine SBE1244Br aldım ancak amfi konusunda kararsız kaldım.
    Reiss RS 5100 5ax modelini beğendim ancak hakkında pek bilgi bulamadım
    Soundmagus SM5 5C5 mdoeli 750 tl hangi markayı almam sizce daha mantıklı olur

• Reiss RS 5100 5ax Alın güç olarak yeterli bir amfi ayrıca sorun çıkartması halinde 2 yıl garantisi var yerli üretim kafanız ağrımaz. Yanlız cihazın sıfırı varmıdır bilmiyorum bildiğim kadarıyla bu cihazın üretimi bitti bunun yerine d klas rsd600.5 modeli çıkartıldı bu model güç olarak iyi gözüksede d klas olmasının dezavantajı ses kalitesi ab klas olan rx5100 5ax modeline göre birazdaha düşük kalıyor onun haricinde pek bir farkı yok diyebilirim. Bayilere sorun soruşturun ellerinde kaldıysa sıfırını bulursanız işinizi çok rahat görür. Dikkat edin bazı firmalar temiz 2.el olanlarınıda sıfır diye satıyorlar. Soundmagus sm5 5c5 Çin malı ayrıca bu cihaz çakmaya benziyor cihazın üstündeki logonun markanın logosuyla alakası yok garantisi varmıdır yokmudur o bile belli değil. Sound Magus H 500 modeli markanın orjinal 5 kanal amfisi fiyat olarak güç olarak ve kalite olarak sm5 5c5 e göre ciddi fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Reiss RS 5100 5ax Alın güç olarak yeterli bir amfi ayrıca sorun çıkartması halinde 2 yıl garantisi var yerli üretim kafanız ağrımaz. Yanlız cihazın sıfırı varmıdır bilmiyorum bildiğim kadarıyla bu cihazın üretimi bitti bunun yerine d klas rsd600.5 modeli çıkartıldı bu model güç olarak iyi gözüksede d klas olmasının dezavantajı ses kalitesi ab klas olan rx5100 5ax modeline göre birazdaha düşük kalıyor onun haricinde pek bir farkı yok diyebilirim. Bayilere sorun soruşturun ellerinde kaldıysa sıfırını bulursanız işinizi çok rahat görür. Dikkat edin bazı firmalar temiz 2.el olanlarınıda sıfır diye satıyorlar. Soundmagus sm5 5c5 Çin malı ayrıca bu cihaz çakmaya benziyor cihazın üstündeki logonun markanın logosuyla alakası yok garantisi varmıdır yokmudur o bile belli değil. Sound Magus H 500 modeli markanın orjinal 5 kanal amfisi fiyat olarak güç olarak ve kalite olarak sm5 5c5 e göre ciddi fark var.
    www.aktepesound.com
    Soundmagus SM-5C5 5 Kanal 4500 Watt Amplifikatör - Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    https://www.aktepesound.com/soundmagus-sm-5c5-5-kanal-4500-watt-amplifikator

BU SİTEYE SORDUM hocam orjinal mi diye. türkiye distribütörü biziz diyor orjinal diyor. gücü reiss e göre daha fazla bide

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan254

www.aktepesound.com
    Soundmagus SM-5C5 5 Kanal 4500 Watt Amplifikatör - Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    https://www.aktepesound.com/soundmagus-sm-5c5-5-kanal-4500-watt-amplifikator

BU SİTEYE SORDUM hocam orjinal mi diye. türkiye distribütörü biziz diyor orjinal diyor. gücü reiss e göre daha fazla bide

Alıntıları Göster
    Garantisi varsa güveniyorsanız tercih edebilirsiniz kağıt üstündeki değerleri daha iyi gözüküyor fiyat olarakta daha uygun sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.