|
Rekabet Kurulu'ndan iki şirkete elektrikli araç şarjı soruşturması
-
-
Bu İstanbul-İzmir Otoyolunda otoyol işletmesinin diğer firmalara izin vermediği söyleniyordu. Afaki hava paralarının talep edildiğini duymuştum.
-
Afaki ne demek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorlu Grubunun en ufak bir haberini görünce ahlaksızca yapılan Mobil Cihaz vergilerini düşünürüm.
Nazif Zorlu sırf vestel cep telefonları için az yalvarmamıştı dönemin başbakanına.
Sonra para verip çektirdiği 3. sınıf çakma mega fabrika vestel city geliyor aklıma.
Bu adamın içinde olduğu hiç bir şey bana güven vermiyor. her ne kadar satmış olsa da rekabet kurumunun bu şekilde çalışması hafif bir gülümsetti beni.
Eh be RK, başka konularda da devreye girebilir misin, sanmam. Çünkü finansmanınız yok olur di mi.
-
Birşey çıkmaz. Beşli çetenin üyelerine ceza mı kesecek rekabet kurulu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genellikle "gereksiz, önemsiz,hayali " anlamlarında kullanılmaktadır.
Afaki ücret derken , çok yüksek anlamında kullanılıyor.
Evet. Belirsiz anlamına gelir. Halkımızda “aşırı” anlamına geldiği sanılıyor ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ZES Tesla araçlar için büyük pişmanlıktır.
Aynı MAC ID ler adı altında otoşarj sistemindeki arızayı bize mal etmeye çalışıyorlar :)
-
Diğer büyükler işin içine girdiyse EŞŞEK gibi kurdururlar o istasyonları
Benim şaşıp kaldığım şey, bu şirketlerin nasıl o yola çıkıp iki video çekerek sanal alem üzerinden eyleme geçmediği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Temmuz 2024; 16:4:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem hizmet verilmeyecekti neden masraf edip kurdunuz. Bırakın başkası da gelsin insanlar beklemesin.
Bu Oksijen kimin Oksijen'i?
-
Rekabet kurumunu tebrik ediyorum. Kafasına göre keyfine göre vatandaşı darlayanlar azalarak bitmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zorlu Grubunun en ufak bir haberini görünce ahlaksızca yapılan Mobil Cihaz vergilerini düşünürüm. Nazif Zorlu sırf vestel cep telefonları için az yalvarmamıştı dönemin başbakanına. Sonra para verip çektirdiği 3. sınıf çakma mega fabrika vestel city geliyor aklıma. Bu adamın içinde olduğu hiç bir şey bana güven vermiyor. her ne kadar satmış olsa da rekabet kurumunun bu şekilde çalışması hafif bir gülümsetti beni. Eh be RK, başka konularda da devreye girebilir misin, sanmam. Çünkü finansmanınız yok olur di mi. |
Bu İstanbul-İzmir Otoyolunda otoyol işletmesinin diğer firmalara izin vermediği söyleniyordu. Afaki hava paralarının talep edildiğini duymuştum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X