|
Bildirim
Apple'ın yenilenmiş cihazları dahi aşırı pahalıya satılıyor. 14PM 128GB yenilenmiş cihaz nasıl olur da 60k gibi fahiş bir fiyata satılabilir?
|
easyCep den 7-8 aydır neredeyse destek ödemesini alamadım. Tüketici hakem heyeti de kaplumbağa hızında. Sözünde durmayan, yerine getirmeyen easycep'e İnşallah rekabet kurumu şöyle güzel bir ceza verir. |
Zaten mesele o ya. Belki yüzde 20 daha ucuza verecekler ama engelliyor olabilirler diyor haber. |
Easycep varsa ardına bakmadan uzaklaş.
|
Fiyatın indirimli olması Aople'ın fiyatlara müdahale etmediğini göstermez. Bu iddia iyi soruşturulursa muhtemelen gerçek çıkacak.
|
|
İşte herkesi şok eden olayın perde arkası. Haberin devamı için tıklayınız ... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Zaten mesele o ya. Belki yüzde 20 daha ucuza verecekler ama engelliyor olabilirler diyor haber. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi kartına taksit olduğu için tahminimce komisyon vs durumlarını fiyata gömüp satıyorlar. Sonra 3-5 ay faizsiz taksit yapıyoruz diyorlar. ( Bir düşünce sadece) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
easyCep den 7-8 aydır neredeyse destek ödemesini alamadım. Tüketici hakem heyeti de kaplumbağa hızında. Sözünde durmayan, yerine getirmeyen easycep'e İnşallah rekabet kurumu şöyle güzel bir ceza verir. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AB nin dayattığı uygulamaları biz de dayatalım. alternatif market açılsın dılardan uygulama yüklensin 3.parti üreticilere bilgi paylaşımı yapılsın pahalı apple ürünlerine alternatif gelsim kredi kartı sistemleri de açılsın. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazondan 0 cep telefonu alırken kampanya vardı. Amazon da sözünde durmadı firma ile görüşün dedi. Bende THH başvuru yaptım ek destek 3000 TL ödemesini almaya çalışıyorum verdikleri baştan savma cevaplar hep ![]() ![]() |