Kendimize ait TS3 adresimiz var yeterli sayıda oyuncumuzda var fakat her zaman herkes aynı anda açık olmuyor.Yaş ortalamamız 18 artık 4 kişi bile girmeyi riskli bulduğumuz için yeni ekip arkadaşları arıyoruz.TS3 kullanan silver 5 üstü herkes gelebilir.Gelmek isteyenler mesaj bırakırsa yada steam adreslerini yazarsa iletişim kurabiliriz kolay gelsin.
Hangi mapleri oynarsınız ? Yaşlarınız kaç? Aradığınız kriterler neler ? En kısa şekilde bunları cevaplandırarak adam bulursun kendine...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafadark
Hangi mapleri oynarsınız ? Yaşlarınız kaç? Aradığınız kriterler neler ? En kısa şekilde bunları cevaplandırarak adam bulursun kendine...
aynen bende merak ediyorum.
D2-Nuke-Mirage-İnferno yaşlarımız ve kriterler yazıyor zaten.
valla fazla oyuncu göz çıkarmaz , 18 yas ve ustu herkesle de ıletısım kurabıldım bu ana kadar oyunda (26 yasındayım) , beni ekleyebilirsiniz ? her ne kadar clanımız olsa da , çok sağlam oldugunu dusundugum ( karakter ve arkadas canlısı ve pro oyuncu olarak) oyuncu arkadaslarım olsa da , solo atmayı çok seviyorum , 120 win le hala sılver elıte ım, dusunun ne kadar solocu oldugumu :D eger eklerseniz beni denk gelırsek belkı oynarız ...
steamid : occaut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme