Şimdi Ara

Rekindling Soul Patch - 6.82! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

quote:

Lanet olsun diyorum başka bir şey yok. Yıllardır oynadığım oyundan soğudum yemin ederim. Muhtemelen map yüzünden oyunu bırakırım.

nick - mesaj uyumunun böylesi

Herolara lafım yok arada değişikliklere alışığız zaten ama map değişimi ne alaka şimdi. Yıllardan beri oynayıp alıştığımız haritaya gelip lol den ekleme yapmışlar. Bundaki mantığı bana açıklarmısın çok üstün zekalı arkadaşım.

Sanırsın 30 km uzunluğunda bir harita alışamıyorsun :D

Mesele alışmak mı ? Defense of the Ancients bu mapın adı olarak çıktı ilk. Yıllardır oynadığımız bildiğimiz mapın yerine pat diye değişik saçma bi map getiriyorlar. 1 haftada alışılır o mesele değil ama adamada koyar yıllardır oynadığın mapın değişmesi. Bunu ayrı bi moba yapsınlar eyvallah ama bu kadar değişiklik aşırı derecede fazla. kesinlikle yapılmaması lazım.

adam bunalıma girmiş lan resmen intihar falan düşündünüz mü hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lanet olsun diyorum başka bir şey yok. Yıllardır oynadığım oyundan soğudum yemin ederim. Muhtemelen map yüzünden oyunu bırakırım.

Herolara lafım yok arada değişikliklere alışığız zaten ama map değişimi ne alaka şimdi. Yıllardan beri oynayıp alıştığımız haritaya gelip lol den ekleme yapmışlar. Bundaki mantığı bana açıklarmısın çok üstün zekalı arkadaşım.

Mesele alışmak mı ? Defense of the Ancients bu mapın adı olarak çıktı ilk. Yıllardır oynadığımız bildiğimiz mapın yerine pat diye değişik saçma bi map getiriyorlar. 1 haftada alışılır o mesele değil ama adamada koyar yıllardır oynadığın mapın değişmesi. Bunu ayrı bi moba yapsınlar eyvallah ama bu kadar değişiklik aşırı derecede fazla. kesinlikle yapılmaması lazım.

adam bunalıma girmiş lan resmen intihar falan düşündünüz mü hiç?

Aklımdan geçti bi ara
    Şaka la şaka oynayacaz mecburen artık 4 sene sonra yine değişmeseler bari

• Patchin adı niye 6.82 yav,bu kadar büyük değişikliğe bir 7.0 felan olması lazımdı :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim sunu anlayin bu oyun dota 1 degil. Ayri bisey defend of the ancient 2 degil yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rosh pit Hem iyi olmuş hem kötü olmuş. Birden öyle görünce çok tuhafıma gitti ama artık doctor falan artık üstten rahatca ulti atıp roshu tek basına basamayacak :D
  • Adamlar degisiklik yapiyor oyunu monotonluktan kurtariyor millet Hala agliyor niye map degisti diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rune olayıyla rosh pit değişmesi çok güzel de ağaçların yerleri değiştirilmeseydi keske
    tam anlamadım ama warlock süper olmuş gibi sonunda meepodaki bugı düzeltmişler iyi olmuş
  • Sun strike artik bkb den gecebiliyor
    Sven tartismasiz support olmus
    Chen buyuk kamptaki buyu yapilamayan yaratiklari baglayabiliyormus
    Sadece skini yuzunden bile araliksiz sf oynanabilir
    Midde bounty savasi yasanacak
    Portal 100 golda inmis GUZELLL
    Tornado sadece wex e bakilarak uzunluk ve hasar verecek eskisi 2 wex 1 quasti
    Bs nin can calmasi bir hayli azalmis
    Lc ye yazik olmus
    Pub maclarda artik cok earth spirit, terror, sven, chen, dark seer, phoneix( dendi bile 3 kere oynamis) gorecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Sun strike artik bkb den gecebiliyor
    Sven tartismasiz support olmus
    Chen buyuk kamptaki buyu yapilamayan yaratiklari baglayabiliyormus
    Sadece skini yuzunden bile araliksiz sf oynanabilir
    Midde bounty savasi yasanacak
    Portal 100 golda inmis GUZELLL
    Tornado sadece wex e bakilarak uzunluk ve hasar verecek eskisi 2 wex 1 quasti
    Bs nin can calmasi bir hayli azalmis
    Lc ye yazik olmus
    Pub maclarda artik cok earth spirit, terror, sven, chen, dark seer, phoneix( dendi bile 3 kere oynamis) gorecegiz.

Phoenix'i bilmiyorum da karşıda void,sven felan varsa çok iyi supportluk + carry potansiyeli var.Saldırı yavaşlatma skili zaten acayip iyi. Terroru publarda zatne hep görüyorum da ,önemli olan competitive de görecek olmak.
  • sven half support oldu beyler o kadar damage veren ve area stun'a sahip bir support görmemiz zor, takım taktikleri ve draftlar belli eder durumunu. windranger gibi düşünün işte. void ve sven daha utility olacaklar o belli ama.
  • Vengeful+beastmaster+sven+ogre magi+drow benim combom bu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • quote:

Vengeful+beastmaster+sven+ogre magi+drow benim combom bu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Luna-venge-drow-beastmaster-sven

• quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

Vengeful+beastmaster+sven+ogre magi+drow benim combom bu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Luna-venge-drow-beastmaster-sven

Lunanın ki % olarak artırmıyor ama,ogrenin ki daha iyi ondan.

• Lycan ultisi sadece movespeed verecek ne güzel, ha bir de görüntü tabi pardon.
  • ITS HAPPENING
    tam update çıktığında void ile oynuyordum, 6.81'in son free wini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

ITS HAPPENING

Artık o Void tarihe karışacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

ITS HAPPENING

Bence Hala is yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

ITS HAPPENING

void kaldığı yerden devam karşim.
  • Guncelleme gelmis bulunmakta vatana millete hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Guncelleme gelmis bulunmakta vatana millete hayirli olsun.

Kaç gb?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.