Şimdi Ara

Rekindling Soul Patch - 6.82! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

quote:

Lanet olsun diyorum başka bir şey yok. Yıllardır oynadığım oyundan soğudum yemin ederim. Muhtemelen map yüzünden oyunu bırakırım.

nick - mesaj uyumunun böylesi

Herolara lafım yok arada değişikliklere alışığız zaten ama map değişimi ne alaka şimdi. Yıllardan beri oynayıp alıştığımız haritaya gelip lol den ekleme yapmışlar. Bundaki mantığı bana açıklarmısın çok üstün zekalı arkadaşım.

Sanırsın 30 km uzunluğunda bir harita alışamıyorsun :D

Mesele alışmak mı ? Defense of the Ancients bu mapın adı olarak çıktı ilk. Yıllardır oynadığımız bildiğimiz mapın yerine pat diye değişik saçma bi map getiriyorlar. 1 haftada alışılır o mesele değil ama adamada koyar yıllardır oynadığın mapın değişmesi. Bunu ayrı bi moba yapsınlar eyvallah ama bu kadar değişiklik aşırı derecede fazla. kesinlikle yapılmaması lazım.

icefrog yerine koyalım da sen dengele bari, bir bildiğin var heralde. adam can sıkıntısından yapmıyor bunları.

Yapılmasındaki amaç ne peki? Ne ters gidiyordu ki oyunda ? Hala anlam veremedim bu kadar doğal karşılamanıza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

quote:

Lanet olsun diyorum başka bir şey yok. Yıllardır oynadığım oyundan soğudum yemin ederim. Muhtemelen map yüzünden oyunu bırakırım.

nick - mesaj uyumunun böylesi

Herolara lafım yok arada değişikliklere alışığız zaten ama map değişimi ne alaka şimdi. Yıllardan beri oynayıp alıştığımız haritaya gelip lol den ekleme yapmışlar. Bundaki mantığı bana açıklarmısın çok üstün zekalı arkadaşım.

Sanırsın 30 km uzunluğunda bir harita alışamıyorsun :D

Mesele alışmak mı ? Defense of the Ancients bu mapın adı olarak çıktı ilk. Yıllardır oynadığımız bildiğimiz mapın yerine pat diye değişik saçma bi map getiriyorlar. 1 haftada alışılır o mesele değil ama adamada koyar yıllardır oynadığın mapın değişmesi. Bunu ayrı bi moba yapsınlar eyvallah ama bu kadar değişiklik aşırı derecede fazla. kesinlikle yapılmaması lazım.

icefrog yerine koyalım da sen dengele bari, bir bildiğin var heralde. adam can sıkıntısından yapmıyor bunları.

Yapılmasındaki amaç ne peki? Ne ters gidiyordu ki oyunda ? Hala anlam veremedim bu kadar doğal karşılamanıza.

Dire'ın Roshan avantajı. Özellikle Arteezy neredeyse her röportajda Dire'ın Roshan yüzünden güçlü olduğunu söylüyor.

• çöp
  • earth zaten sağlam heroydu, aghanim ile epey pislik birşey olmuş.... http://www.gfycat.com/LikableLinedAgama
    bu arada hangi kuyruk acısı olan haysiyetsiz nooblar üstteki mesajımı eksilemiş merak ettim...

genel olarak hero değişimleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 24 Eylül 2014; 18:56:55 >

• http://www.youtube.com/watch?v=6AkUTXUoz2Y anlamadım bu ne gerçek mi mmorpg gibi olmuş. Bir de şu videoları nasıl direk youtube olarak atıyoruz link atmak yerine :/
  • http://www.youtube.com/watch?v=6AkUTXUoz2Y anlamadım bu ne gerçek mi mmorpg gibi olmuş. Bir de şu videoları nasıl direk youtube olarak atıyoruz link atmak yerine :/
  • Bazı herolar arasındaki güç farkı epey açılmış gibi. Pub game asla oynanmaz artık.
  • Ben beğenmedim patch'ı hele bloodseeker lol'deki vladmire benzemiş anasını satayım
  • Bol bol sven,earth spirit,tusk,phoenix,chen görme zamanı...Özellikle earth spirit ne olmuş öyle,hayırlı olsun valve batırdın.Terrorblade ise pro maçlara artık tam olarak dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 24 Eylül 2014; 19:29:42 >
  • Sven ve yeni item harika olmuş
  • Daedric armoru araklamışlar
  • Patch ne zaman geliyor kesin bilgi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

earth zaten sağlam heroydu, aghanim ile epey pislik birşey olmuş.... http://www.gfycat.com/LikableLinedAgama
    bu arada hangi kuyruk acısı olan haysiyetsiz nooblar üstteki mesajımı eksilemiş merak ettim...

genel olarak hero değişimleri :

güzel şeyler olacak gibi

• Yeni gelen item süper olmuş. Artık Vanguard oyundan silinmişti Bristle'a bile Vanguard yerine Meka kasılıyordu ki bu yeni gelen itemle eskisi gibi sık sık kasıldığını görürüz. BS'ye yazık olmuş eski haliyle bile kötü bir carry'ydi şimdi iyice yalan olur. Legion Commender'ı captain mode'a koymak için deli gibi nerflemişler güzelim hero aşırı güç kaybetmiş, üzüldüm ne yalan söyliyim LC ile maç kazanmak çok kolay oluyordu. Doom'un nerflenmesi de yanlış olmuş zaten ultisi dışında ne halta yarar Doom? Hem dot'unu düşürmüşler hem de pasifleri engellemiyor artık. Ultisini nerfliyolarsa base armorunu veya base movement speed'ini artırsalarmış, 0 armorla ve 290 movement speed'le başlıyor early game'de gel beni ez diyen bir hero ulti de olmayınca işi baya zor. Bir önceki patch'te de Devour'u nerflemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 24 Eylül 2014; 21:55:58 >
  • Sven ne hale gelmiş bu nasıl rat doto engelleme :)

Ethereal de tinker için çok ufak bir nerf sayılabilir.

Timbersaw ultisi güzel olmuş :)

Bazıları güzel bazılarını ise oyunda göreceğiz ama bazı hatalar var bence ve bunları düzeltmek için tekrar ufak bir nerf buff gelecek tekrar :)

Yinede değişiklikler her zaman iyidir :) Yeni skiller falan :) Rikiyi bide böyle denemek lazım :D
  • Soranlar olmuş patch'ler genelde perşembe akşamı geliyor teste geldi zaten bu hafta bitmeden patch gelir.
  • Sf'in yeni modelinde raze'lerin her birinin animasyonu farklılaştırılmış.Ufakta olsa nerf,hoş olmamış.Ama arcana mükemmel olmuş,ilk kez 70 kağıdı basacağım sanırım
  • weaver-ld-morphling daha çok görülücek artık ve lc tabiki

sf'nin model iyi ulti iyi ama o raze animasyonu ne arkadaş sarılırmış gibi
  • Baya değişikliğe gidilmiş bakalım sonucu iyi olur umarım
  • Sven e hayran kaldım,müthiş support olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.