Şimdi Ara

Rekindling Soul Patch - 6.82! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: At Tarağı

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Guncelleme gelmis bulunmakta vatana millete hayirli olsun.

Kaç gb?

363 mb civari imis.
    Yalniz hosuna gitti bu guncelleme 25 dakikada biten maclardan valla sıkılmıstım. İnsallah cozum olmustur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

quote:

Guncelleme gelmis bulunmakta vatana millete hayirli olsun.

Kaç gb?

363 mb civari imis.
    Yalniz hosuna gitti bu guncelleme 25 dakikada biten maclardan valla sıkılmıstım. İnsallah cozum olmustur.

Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chen agh çıkmasın ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

Chen agh çıkmasın ya :(

Merak ediyorum türkler arasında cheni güzel oynayabilen var mı
  • Mid gitmek hic bu kadar heyecenli olmamisti, guncellemeye asik oldum, sf ise harika olmus. Maclar artik cok cekismeli gececek gibi bir izlenim aldim rata elveda.

Bottle core halini aldi her mid icin.
    3 mac attim 3ude 50 dakika barajini gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 26 Eylül 2014; 16:19:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

Chen agh çıkmasın ya :(

Merak ediyorum türkler arasında cheni güzel oynayabilen var mı

yobi vardı lole geçti

• Bloodseeker global skill atan herolar ile ağır OP olmuş açıkçası.Genelde OP lafını kullanmaktan çekinen bir insanımdır fakat net olarak böyle.Zeus'a %40 damage artışı çok insafsızca oluyor.agh+refresher ile resistance sonrası 1350 civarı bir damage vuruyor.Ama hero cm'de olmadığından yakın zamanda bir balance patch gözükmüyor.Abuse'lamak isteyen bloodcyka'lara duyurulur.

• dün gece yamadan sonra bi oyun attım tam 60 küsür dakka sürdü.. bi tf da 3-4 kişi aldım level 19 civarındaydım 4 level birden verdi. oyun süreleri çok uzayacak bence.

• bugün 5-6 maç yaptım ilginç şekilde hepsi çok çekişmeli geçti hepsinde güzel teamfightlar döndü
  • etheral blade'e animasyon eklenmiş. dodge'lanabiliyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Muhteşem dengeliydi oyun lel.Birde loldeki nerf buff sistemine laf atalar oyunu baştan yapmışlar resmen

Zorla mı sokuyorlar yahu seni buraya?Ne biçim itici bir insanmışsın sen yahu.Bir oyunun forumuna girip kötülemek nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

etheral blade'e animasyon eklenmiş. dodge'lanabiliyor mu acaba ?

Hayır dodgelenemiyor,arkadan hayalete benzer 0.5 saniyelik sanırım bir animasyon çıkıyor o kadar.
  • bloodseekerı mahvetmişler 2. skill i değiştirmek nedir abi bu arada Lyralei de değişiklik varmı kotam olmadığı için patchi indirmedim
  • O değilde dediğiniz gibi teamwipe yada 4 kişi birden alınca takıma gelen gold exp anında çoşuyor,şuan tongfu raveye baya ezildi earlyde sonra,teamwipe falan aldılar highgroundda 60 dk oldu hala oyun bitmedi.
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    Rave 5-6 kere team wipe yaptı, tongfu 1 kere team fight kazandı hemen öne geçtiler. Bu gold değişimi olayı çok abartı olmuş, ravein daha iyi oynamasına rağmen kaybettiğinin düşünüyorum. Bundan sonra daha iyi late game heroları olan kazanacak oyunları, gold farkı bir şeyi etkilemez olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombilibom193

Rave 5-6 kere team wipe yaptı, tongfu 1 kere team fight kazandı hemen öne geçtiler. Bu gold değişimi olayı çok abartı olmuş, ravein daha iyi oynamasına rağmen kaybettiğinin düşünüyorum. Bundan sonra daha iyi late game heroları olan kazanacak oyunları, gold farkı bir şeyi etkilemez olmuş...

Templar latede yanlış itemler kastı bence bi lifesteal olması lazımdı mkb aldı boş yere,doom'un refresheri çöp etmesi,kazandırdı,earlyde gelen teamwipelerden bahsediyon herhalde onlar çok fazla önemli olmuyoda dakika 30 dan sonra alınan teamwipeler falan gerçekten roshandan bile fazla etki ediyo,adamlar 4 kere rosh almasına rağmen kaybettiler.

Bakalım ilk defa terror görüyorum competitive'de rave aldı late game vs late game yapıyolar bu sefer de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 27 Eylül 2014; 13:02:06 >

Nsde halberd vardı mkb şarttı, ayrıca lifesteal yapsa bbyi öldürme ihtimalleri kalmazdı. 30 dakikadan sonrada 2ye 4 hero takas edip zararlı çıktı rave team fightlardan, tongfu sade wdyi kesmişti bir team fightta gene önde çıktılar team fighttan bu kadarda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombilibom193

Nsde halberd vardı mkb şarttı, ayrıca lifesteal yapsa bbyi öldürme ihtimalleri kalmazdı. 30 dakikadan sonrada 2ye 4 hero takas edip zararlı çıktı rave team fightlardan, tongfu sade wdyi kesmişti bir team fightta gene önde çıktılar team fighttan bu kadarda olmaz.

Halberd basınca mkb işlemiyor sanırım ?,doom yiyince bristleın armoru kapanmıyormuş galiba o yüzden baya zor ölüyormuş haklısın.
    Halber basınca adama vuramazsın mkb olsun olmasın, ama halberd evasion veriyor nsye mkb evasiondan etkilenmiyer birde güzel damage itemi.
  • Arkadaşlar yeni güncellemedeki değişikliklerin türkçe listesini nerden bulabilirim, link verebilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.