Şimdi Ara

Reklamlar ve Etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette dolaşırken bir Foto-Galeri'e rastladım ve aklıma reklamların aslında hayatımızı bilinçli bir şekilde bizim istediğimizin dışına taşıyabildiğini düşündüm. Bu konuda sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.

Reklamlar ve Etkileri

Reklamlar ve Etkileri

Reklamlar ve Etkileri

Reklamlar ve Etkileri

• elbette ki reklem hayatımızı etkilemektedir öyle olmmasa hepimizin adımız soyadımız gibi bildiğimiz kola firmaları reklem yapmazdı

bu reklam olayı öyle bir yere geliyor ki hani hep derler ya marfgarin bulaşık deterjanı yerine bu konudaki en iyi olan firmaların adını söylüyoruz.

bir markete gidince hemen gözümüz reklamı olan ürünü görüyor yada tercihte bulunurken en azından adı belli diyoruz
  • elbette etkiliyo insanı senin karnın açken sucuk reklamı görünce canın çekmiyo mu
  • Reklamlar bilinçli kullanıcılar için yararlı şeyler bence. Ama daha çok bilinçsiz olanlara hitap ediyor gibi...
  • bence reklam demek yaratıcılık demek. günümüzde bir reklam, reklamı yapılan ürün hakkında bir şey içermese bile anlatılmak istenen konuda son derece etkili ouyor.

Örneğin; bu reklam bir condom reklamı;

ya da dove reklamı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ur -- 18 Şubat 2008; 15:32:49 >

• Reklam elbette etkili ki 500 milyar $ gibi bir piyasası var.
  • 14 subat 2008 tarihinde "KIRMIZI-- BASINDA EN İYİ REKLAM ODULLERI verildi..

reklam mı istiyorsunuz......

buyrun... size bu sene odul alan reklamların yayınladıgı bir site ....

http://bigumigu.com/haber.asp?hid=3013

buraya resimleri koyamadım site hata verdi.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kötü reklam yapmak da hiç yapmamaktan daha kötü olabilir aslında...
    mesela arcelik reklamlarına kılım... çok samimiyetsiz geliyo bana...
    bi de akbank ın kral kobi reklamı vardır ki aklıma direk şu sahneyi getirir...

reklamin orjinali de bu
    fazlasıyla yağcılık içerdiği kanaatindeyim...

dipçik: konuyu cıvıttıysam özür dilerim

• Etkiliyor etkilemesinede, bazı zeka ürünü reklamlar harcanıyor. Çünkü genelde 40 yaş ve üstü bu reklamların vermeye çalıştığı anlamı veremiyor. Ancak yeni nesiller reklamların bu yanlarını görebiliyor. Yani reklamın anlaşılabildigi kadardır reklam. Ha birde şu 25. kare muhabbeti var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Etkiliyor etkilemesinede, bazı zeka ürünü reklamlar harcanıyor. Çünkü genelde 40 yaş ve üstü bu reklamların vermeye çalıştığı anlamı veremiyor. Ancak yeni nesiller reklamların bu yanlarını görebiliyor. Yani reklamın anlaşılabildigi kadardır reklam. Ha birde şu 25. kare muhabbeti var.

o bahsettiğin subliminal reklamcılığa giriyor, başlı başına bir tartışma konusu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.