Şimdi Ara

Reklamsız Kullanışlı IOS Uygulama Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar çok uygulama kullanmıyorum ama bazı uygulamalar telefonun kalitesini artırıyor. Çoğu uygulamalar abonelikle satılıyor(kiralanıyor), ücretsiz olanlar da reklamdan geçilmiyor. Reklam derken Youtube, Spotify için sorun değil de bazı uygulamalarda zırt pırt çıkan reklamlar çıldırtıyor. Sürekli kullanmayacağım uygulamalara aylık yüzlerce lira vermek istemiyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi reklamsız kullanışlı ios uygulama tavsiyelerinizi alırım. Ücretsiz ya da ücretsizse tek seferde para ver hep senin olsun uygulamalar önceliğim.

• Adguard premium life time öneririm hocam.Bir seferlik ödeme yapıp ömür boyu kullanabiliyorsunuz..

• ulasscann U kullanıcısına yanıt

başka uygulamalar içindeki reklamı engelliyor mu ?

• Hocam ben speed test ve movit uygulamasında reklama rastlamadım onlardaki reklamları engelliyor ama youtube uygulamasındaki reklamları engellemiyor. Ordada paylaş diyerek adguard uygulamasını seçip reklamsız izleyebiliyorsunuz. Safari plugini sayesindede webteki reklamlarıda engelliyor. Bu iki uygulama dışında reklam içeren uygulama kullanmıyorum.

• Kesinlikle AdGuard Pro. Yıllardır kullanıyorum. Başka uygulamalarda da engelliyor.

• Boş yere uygulamaya para vermeyin.

Adguard’ın dns profilini yükleyin tamam. Hem WiFi hem de hücresel veride tüm sistemde/uygulamalarda reklamlara veda edin.

connect to public adguard dns server
    AdGuard DNS — ad-blocking DNS server
    https://adguard-dns.io/en/public-dns.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 20 Şubat 2024; 23:16:22 >

• Çok teşekkürler. Reklam engelleyici olarak 1Blocker önerenler de var sizce güvenilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Android navigasyon önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.