Şimdi Ara

REMİNGTON PG6070 VAKUMLU SAKAL/TÜY DÜZELTME KİTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim gibi traş sonrası lavobo temizlemekten bıkmış bir sürü insan vardır eminim. Kıl toplayan tıraş makinası, vakumlu tıraş makinası derken Philips qt4090 ve Remington PG6070 cihaz seçenekleri olduğunu gördüm. Yabancı siteler, makinalara ait review videoları orjinal specleri falan derken kafam iyice karıştı.

PG6070 burun tüyü kesme, sıfır alma, sabit tarak, kenar düzeltme aparatlarıyla avantajlı. Fakat Türkiyeyi geçtim dünyanın hiçbir yerinden makinaya ait yorum bulamadım. Bunun bi önceki modelinin kesim gücünün zayıf olduğunu (pg6060-vakumsuz) falan söyleyenler de olunca bu başlığı açıp fikir alma ihtiyacı hissetim. Umarım bana yardım edebilecek ve diğer arkadaşlara da fikir verebilecek birşeyler çıkarabiliriz.

http://tr.remington-europe.com/men/grooming/personal-groomers/vacuum-5-in-1-grooming-kit-pg6070.html

Bu resmi sitesi. Gerçek bir review videosu yok youtubeda. Firmanın kendi videosu var bir tane o da hiç fikir vermiyor.

Değerli katkılarınızı bekliyorum.
     REMİNGTON PG6070 VAKUMLU SAKAL/TÜY DÜZELTME KİTİ

• başlığı bu şekilde olup sıfır alan başka makina bildiğiniz var mı?
    yani hem kirli sakal hem sıfır alabilecek bir makine.
    çünkü bu bimex'te 250TL biraz daha uygun bir şey arıyorum.
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada fiyatı 159 lira. fiyatı uygun bu kadar işlev düşünülürse ama bir kullanandan duyabilsek iyi olur tabi.
  • laylonfoşet L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bu ürünü almayı düşünüyorum da siz alıp kullandınız mı ya da ne aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.