Şimdi Ara

Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek

var mı bu oyuna Türkçe yama yapabilecek?

• Bir çalışma var bu oyun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bir sürü translate yama yapan adam var ver dosyaları 3 güne elinde. Şipşak yama hizmeti sunuyo adamlar. Öteki türlü hem ücretsiz hem düzgün yama yapacak "forumda" pek kimse kalmadı. Ücretliler zaten yoğun Allah bilir bunu ne zaman sıraya koyarlar.

• 2240 satırın 500 satırını çevirdim. 6-7 güne çeviriyi tamamlayacağım. Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek  Forumda hem ücretsiz hem de düzgün yama yapan bir sürü kişi var, bilmeyenlere duyurulur!

• Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

İnan yada inanma beni alâkadar etmez. Hem sen ne arıyorsun buralarda? Bu forumda senlik birşey yok ücretli yama satan gruplar discordda seni oraya alalım. Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek 

• atessivas kullanıcısına yanıt

Eline sağlık ,kolay gelsinRemothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki yapmış olduğunuz yamalardan dolayı bu yamayı da hayırlısı ile nihayete erdireceğinizden şüphem yok.. İyi çalışmalar kolay gelsin...Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama İstek @atessivas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maffay__musty -- 15 Ekim 2020; 23:46:11 >
    Hocam P4 Golden'ı tamamlayacak mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın izniyle, ölüm ya da sağlık sorunu gibi bir şey olmadıkça elbette. Hatta daha fazlası da gelecek :)

Gelsin gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kendim hızlıca translete edip bitirdim basit aslında konular var forumda unreal engine oyun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: unforg3ven

Valla kendim hızlıca translete edip bitirdim basit aslında konular var forumda unreal engine oyun zaten

Zamanında hatırlıyorum Vampyr oyununu translate etmistiniz ortalık ayağa kalkmıstı.Zaman ne çabuk geçiyor be.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Bende yeni gördüm 2 paylaşım yaptık ortalık karıştı şimdi düzelmiş çoğu popüler oyun çeviriliyor beğenen indirsin abi kavga gürültüye gerek yok o günden sonra küstüm foruma zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unforg3ven

Bende yeni gördüm 2 paylaşım yaptık ortalık karıştı şimdi düzelmiş çoğu popüler oyun çeviriliyor beğenen indirsin abi kavga gürültüye gerek yok o günden sonra küstüm foruma zaten :)

Evet o günlerden bu günlere geldik çok şükür. Şimdi sistem giderek makineleşse de zaman kazanmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.