Şimdi Ara

Renaissance Heroes [22.01.2013 Open Beta]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Renaissance Heroes [22.01.2013 Open Beta]

Website:http://www.gamefuse.com/renaissance-heroes

5 farklı karakter var ve bu karakterleri her maça girişimizde seçebiliyoruz. Oyunu oynamadığım için karakter özellikleri hakkında bilgi veremiyorum ama resmi siteden ingilizce olarak ulaşabilirsiniz.
    Hafif Quake 3'e benzettim. Quake ile büyümüş birisi olarak beni cezbetti. Oyun açıldığında da ilk izlenimlerimi paylaşıcam.

Gameplay

• Güzele benziyor. Sınavların bittiği zaman başlıyor denemeye değer.
  • RPG Bölümünde FPS oyun tanıtmak ?
  • Engin oyun kültürü, zeka ve dikkatiniz için tebrik ediyor, madalyanızı takdim etmek için sizi sahneye davet ediyorum.
    Konuların neredeyse hepsinin PB ve Wolfteam olduğu bir bölüm orası ve kimse uğramıyor. İlgili bölüme çeki düzen verilsin, biz açacağımız yeri iyi biliriz.
  • oyun açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

oyun açıldı

Oyundaki doluluk oranı nedir? Bomboştur diye tahmin ediyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

oyun açıldı

şuan boş ama ben beğenmedim oyunu silah kontrolü tam bir facia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

oyun açıldı

şuan boş ama ben beğenmedim oyunu silah kontrolü tam bir facia

Akşam bi bakayım. Zaten paylaştığım videoda görüldüğü gibi 3-4 oda anca var.
    Oyun fazla yaşamaz. 2,5 gb boşuna indirdim

• oyunu yükledim gamestart diyor basıyom ekrana açılma yeri geliyo o gidince açılmıyor arkadaslar nasıl oyuna giricem ?
  • quote:

Engin oyun kültürü, zeka ve dikkatiniz için tebrik ediyor, madalyanızı takdim etmek için sizi sahneye davet ediyorum.
    Konuların neredeyse hepsinin PB ve Wolfteam olduğu bir bölüm orası ve kimse uğramıyor. İlgili bölüme çeki düzen verilsin, biz açacağımız yeri iyi biliriz.

Bölümün yaş/zeka ortalaması vasat olması, RPG bölümünü kirletmenize bahane deyildir.
    Sizinde belirtiğiniz gibi malüm oyunlarla kirletilmis bölümün acısını yaşıyor aynı zaman da başka bölümlere aynı saldırıyı uyguluyorsunuz, demek yeterince bilmiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

quote:

Engin oyun kültürü, zeka ve dikkatiniz için tebrik ediyor, madalyanızı takdim etmek için sizi sahneye davet ediyorum.

Bölümün yaş/zeka ortalaması vasat olması, RPG bölümünü kirletmenize bahane deyildir.
    Sizinde belirtiğiniz gibi malüm oyunlarla kirletilmis bölümün acısını yaşıyor aynı zaman da başka bölümlere aynı saldırıyı uyguluyorsunuz, demek yeterince bilmiyorsunuz.

Bu bölümün kirlendiğini düşünmüyorum. Diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyordur çünkü açılan hemen hemen tüm FPS konuları yine bu bölüme açılıyor, bu bölümden takip ediliyor. Ben de istemem böyle olmasını ama şimdilik böyle olmak zorunda.

Burada suçlu olan ne benim ne de sizsiniz. Yöneticiler duruma el atarsa biz ilgili yere konuyu açarız merak etmeyin.

• quote:

Bu bölümün kirlendiğini düşünmüyorum. Diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyordur çünkü açılan hemen hemen tüm FPS konuları yine bu bölüme açılıyor, bu bölümden takip ediliyor. Ben de istemem böyle olmasını ama şimdilik böyle olmak zorunda.

Burada suçlu olan ne benim ne de sizsiniz. Yöneticiler duruma el atarsa biz ilgili yere konuyu açarız merak etmeyin.

bende senin gibi düşünüyorum.asıl olan fps konusu online olan fpsler için değil genellikle ve çok az kişi bakıyor.bende senelerdir bu diğer oyunlar bölümündeyim ve bi çok fps oyun tanıtıldı.neyse bence böyle şeyleri tartışmak saçma olur, nede olsa fpslerinde yapımcıları yine aynı rpg oyun firmaları filan.neyse bu oyunu konuşmak gerekirse benimde yama yüklendikten sonra oyun açılmadı.biraz araştırma yapiyim

EDİT:sorunu çözdüm sanırım ama oyunda bi kaç hata daha var.zamanla düzeltirler heralde.genel olarak oyuna çok talep yok heralde sunucu bomboş.oynanabilirlik olarak bana biraz gunz u hatırlattı oyun.shift e basınca close combat a geçişi filan biraz kavramak gerek.çok aşırı beğenmedim oyunu ama arada girip oynanabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 24 Ocak 2013; 0:04:27 >

• bende oyuna giremiyorum.
    game start diyorum oyunun logosu geliyor sonra 2dk bekliyor sonra kayboluyor ama oyun açılmıyor:S
  • Boşuna girmeye çalışmayın beyler. Oyunda sadece 2 oda var
    Oyun da pek iyi sayılmaz zaten.
  • oyun türkiyeye ve türkçe olarak geliyor ama oynamayacağım silah kontrolü tam bir rezalet ^^
  • quote:

oyun türkiyeye ve türkçe olarak geliyor ama oynamayacağım silah kontrolü tam bir rezalet ^^

hiç şaşırmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.