Şimdi Ara

Renaul Laguna 1,5 dci hakkında yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Laguna 1,5 dci privilege 2.el oldukça düşmüş durum kullanan veya test eden arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşabilirler mi ?

• Olumlu görüşler olacaktır.

Olumsuz olanlardan birisi altta mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_30637628/mpage_1/key_/tm.htm
  • tasarım olarak bence güzel araç
    donanım olarak da iyi
    ama nedense pek tutulmuyor gibi
    açıkçası ben de merak ediyorum bu aracı
  • 2.0 motor lazım
  • Haluk arkadaşımızın verdiği örnek ilk seri(2008) lagunalarda kronik sorun olan turbo hortumu yırtılmasıdır. zaten servis bu araçlardaki sorunu turbo hortumu değişimi ile çözmüşlerdir.Bunun dışında kronik sorun duymadım.
    Laguna 3 benimde yakından takip ettiğim araçlardan birisi. 2. el veya sıfır da olsa f/p oranı güzel bir tercih. Ülkemizdeki sedan araç sevdası yüzündende çok tutulmadı bu araç. Latitute çıkmasıyla işi daha da zorlaştı. Yurtdışında bikaç aydır makyajlı laguna 3 satışı yapılırken Türkiyeye gelip gelmiyeceği bile daha tam belli değil. O yüzden 2. el almak daha mantıklı görünüyor. C sınıfı dizellerin 55 bine satıldığı ortamda D sınıfı lagunanın sıfır ve 2. el fıyatları çok uygun.
    Laguna 3 ün tipini beğenen de çok beğenmeyen de. ben beğeniyorum. özgün bir tasarımı var. Makyajlı Laguna 3 eğer Türkiye'ye getirilmez ve sadece Latitute ile yola devam ederlerse Lagunanın 2. el değer kaybı daha da fazla olacaktır. o yüzden 2. el için biraz daha beklemek mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 30 Nisan 2011; 0:43:32 >

• tanıdığım birisi ikinci el 3-4 yaşında laguna aldı. 5 ayda 6 kez yolda kaldı.
    sonunda fransaya oraya buraya yazdı. ama garanti bitti diye bişey çıkmadı.
    yakşalık 6-7 bin tl masraf yaptı.
    sonunda dayanamadı sattı. araba sürekli arıza ve dert . elektronik arızası bitmiyor birde motorda problem varmış.
    ben olsam reno dizele bulaşmam. dizel olayında renolarda sorun çıkma ihtimali yüksek.
    tabi herkeste olurmu orasını bilemem.
  • aşağıdaki araç 30.000 km ve fiyatı bana biraz düşük gibi 2008 lerde sorun var demişsiniz acaba bundada öyle bir sorun varmıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-cok-temiz-full-bakimlari-yapildi-gorulmeye-deger-46992050/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle bir sorun olup olmadığını anlaman için alıp bir kaç ay kullanman gerekir.
    ben olsam o riske girmem
  • belkide arızalardan sürekli serviste kalmasından dolayı kullanamamaktan km düşük kaldı :)
  • D segmentinde passat'tan başkasını almayın.Nedeni ise ikinci el değeri çok düşmüyor hızlı ikinci eli var konfor olarakta zaten ortada almanın birde satması var ömür boyu aynı araçla gezemeyeceğimize göre mantıklı düşünmek gerekli.
  • Bence tipi ofsayt bir araç.

Hiç girmeyin.

quote:

Orijinalden alıntı: girayoglu

Merhabalar Laguna 1,5 dci privilege 2.el oldukça düşmüş durum kullanan veya test eden arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşabilirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bence tipi ofsayt bir araç.

Hiç girmeyin.

quote:

Merhabalar Laguna 1,5 dci privilege 2.el oldukça düşmüş durum kullanan veya test eden arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşabilirler mi ?

kesinlikle ofsayt bir araç renault un birkaç üst sınıf aracıda böyle

• quote:

aşağıdaki araç 30.000 km ve fiyatı bana biraz düşük gibi 2008 lerde sorun var demişsiniz acaba bundada öyle bir sorun varmıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-cok-temiz-full-bakimlari-yapildi-gorulmeye-deger-46992050/detay/

Ben bu konuyu gördükden sonra hayatta almazdım.Ha diyeceksiniz ki problemler olabilir genelleme yapma.Zaten benm bu topic de gördüğüm kusur motor arızası değil müşteri hizmetlerinin vasatlığı.yanlış balata takılması olsun bi türlü düzelmeyen turbo borusu olsun bakıma sokulmuş arabaya bakımı yapılmamış denmesi olsun.tabiki sizin kararınız ama bu topic'i iyice incelemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

tanıdığım birisi ikinci el 3-4 yaşında laguna aldı. 5 ayda 6 kez yolda kaldı.
    sonunda fransaya oraya buraya yazdı. ama garanti bitti diye bişey çıkmadı.
    yakşalık 6-7 bin tl masraf yaptı.
    sonunda dayanamadı sattı. araba sürekli arıza ve dert . elektronik arızası bitmiyor birde motorda problem varmış.
    ben olsam reno dizele bulaşmam. dizel olayında renolarda sorun çıkma ihtimali yüksek.
    tabi herkeste olurmu orasını bilemem.

renault eski nesil dizel motorları arşive kaldıralı çok oldu

dci nin kronik problemleri olduğunu hiç duymamıştım

öyle bişey olsa koskoca mercedes düşük hacimli dizel motor için neden renault ile anlaşsın
  • ben lagunanın 4. versiyonunu bekliyeceğim. konfor yönünden benim çoğu beklentilerime cevap vereceğini bilmeme rağmen dış tasarımı biraz vasat kaldığı için şimdilik beklemede kalacağım, coupe tarzında bir tasarımı olsaydı kesinlikle hiç tereddüt etmeden alırdım bu aracı! Tautou kardeş ayrıca senin sözlerinde renaulta antipatisi olanlara karşı yerinde bir cevap olmuş. Kimse daha bilmiyor galiba Şu alman devi mercedes in renaulttan motor istediğini, yada işlerine gelmiyor galiba
  • Laguna'nın bence yapması gereken Coupe modelindeki arka tasarımı güncel araca uygulamak. Bu hali çok tipsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.