Şimdi Ara

Renault 19 cconta yakma problemi acil yardım lütfen !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Renault 19 model aracım var. Aracıma daha önceleri 1 kaç kez radyatör devir daim hortumlarındaki patlama yada delinmesi gibi sebeplerden dolayı hararet yaptırdığım oldu ve sanırım bu sebeplerden dolayı olacakki şuan radyatör devirdaim suyu hemen birden olmasada kısa mesafe yolculuk yapmamla birlikte belirli bir oranda su eksiltiyor ama kaputu açıp baktığımda hortumlarla ilgili herhangi bir kaçak patlama çatlama yok. Radyatöre su çektiğimiz suluğu açtığımda suda yağlanma ve parmağını suluğun içine parmağımla sıyırdığında kaymak gibi yağ geliyor parmağıma. Şimdi ustanın dediği motor yağıyla radyatör suyunu ayıran contanın zarar gördüğü ve bu contanın değişmesi gerektiğini söyledi yaklaşıkta sadece contanın 150-200 tl arası bi fiyattan piyasada satıldığını söyledi. Şimdi arkadaşlar araç bilgilerimi aşağıya belirtiyorum aracım için uygun olan bu ustanın belirttiği contayı internet üzerinden tedarik edebileceğim bir yer varmı ? Bu contanın ismi tam olarak ne diye geçer açıkçası bu contanın 150-200tl gibi bir rakama satılması bana çok pahalı geldi. Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Araç. Renault 19 europa 1.4cc karbüratörlü sistem (Enseksiyonlu motor değil)
    1996 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 5 Kasım 2015; 10:49:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.