Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.052
Cevap
42
Favori
602.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elalembialem_

arkadaşlar birde bir konuya değinmeden edemeyeceğim

bir kaç gün önce bu forumdan R19 kulübü forumunda bir kullanıcı ismi lazım değil ya sen herkesin sorduğuna bir yorum yapıyosun her dertten anlıyormuşsun gibi hemen bi fikir söylüyorsun sen ne çok biliyosun bu işleri gibisinden bir özel mesaj attı

buna istinaden bir kaç sey söylemek istiyorum

ben yaklaşık 2 sene civarı R19 kullandım ve bir çok sorunla karşılaştım ve görevim sanayi camisin de olduğu için bir çok motorcu kaportacı oto elektirkçi usta ile haşir neşir bir konumdayım ve sorunlarımı çözerken özellikle aracımın başında durdum ve ustaların ne yaptığına neyi nasıl çözdüğüne baktım

vakit aralarında sürekli sanayideki dükkanları gezip ustalara hal hatır sorduğum için de bir çok farklı araçla ile ilgili tamiratları bizzat görüp takip edebiliyorum

bir arkadaşın sorduğu herhangi bir soru ile ilgili cevap verirken eğer bu sorun yada benzeri benim başımdan geçmiş ise nasıl çözdüysem örnek vererek cevaplıyorum

eğer ilk defa duyduğum bir sorun ise cevap vermeden önce samimi olduğum ustalara problemi anlatıp nedeni ne olabilir diye soruyorum ve onlardan aldığım cevaba göre burada arkadaşlara cavap veriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum

burası bir forum sitesi ve amaç paylaşım yapmak bildiklerimiz ile ilgili başkalarına yardım etmek bilmediklerimiz de başka bilen arkadaşlardan öğrenmek bunun farkına varamayan bazı kıt akıllı dar görüşlü ama aklınca ileri derecede zekalı olan arkadşlara bu cevabı yazmayı da bir borç bilirim

saygılar...

KARDEŞİM SIKMA CANINI SEN BOŞVER şimdiye kadar en çok ben danıştım sana ve ben öğrendim bundan da gayet memnunum (ke......n kardeşim selamlar ) sağol
    buji kablolarını da değiştireyim bakım o zaman araca fazla da binmiyorum hafta sonundan haftasonuna iki gün biniyorum durmadan masraf çıkmasından rahatsız oldum ama neyse bunuda yaptırırım belki düzelirse arabanın bütün iç aksamı tamizlendi değişti nerdeyse benim aracı satışa çıkarsam alan adam 20 sene masraf yapmaz herhalde ben heyecanla herşeyini yapmış oldum ilk gözağ

• forumda kimse yok galiba reno 19 cular nerdeler yahu :)
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    maşallah hocam daha ne yapacak
  • *Blue* kullanıcısına yanıt
    Enjeksiyonlu dan şaşma derim hocam. ben de 1.6 RTE Enjeksiyonlu var. Gayet memmunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Ç.

maşallah hocam daha ne yapacak

Alırken pek tavsiye etmediler 1.4 ama aldığımdan beri de bakımdan bakıma yağ su değiştim o kadar yeni araba gibi

Çekiş falan gayet iyi bence yokuşta doğal olarak bayılıyor ama düz yolda yaşına motoruna göre gayet iyi kaçıyor
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    milletin ağzı torba değil ki büzesin.. her kafan bir ses çıkıyor.. bakarsan dağ olur bakmazsan bağ olur diye bir söz var.. gözün gibi bakacaksın ne olursa olsun. Atik araba ben de 1.6'sı var kalkışlar felan seri yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

http://www.aliexpress.com/item/7-Inch-1-Din-Universal-Car-DVD-Android-4-0-3G-WIFI-TV-GPS-Navigation-Radio/32231217822.html

bu teypden alacam ne derisibniz nasılsdır acaba

hocam site sağlam. o konuda endişeniz olmasın. ben 2 tane telefon sipariş verdim. Telefonun 1'i bozuk çıktı. Satıcı kabullenmedi ve uyuşmazlık açtım. 3 ay falan sürdü ama telefonu geri iade ettim ve paramı aldım. yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Ç. -- 20 Kasım 2014; 13:39:17 >

• quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/item/7-Inch-1-Din-Universal-Car-DVD-Android-4-0-3G-WIFI-TV-GPS-Navigation-Radio/32231217822.html

hocam site sağlam. o konuda endişeniz olmasın. ben 2 tane telefon sipariş verdim. Telefonun 1'i bozuk çıktı. Satıcı kabullenmedi ve uyuşmazlık açtım. 3 ay falan sürdü ama telefonu geri iade ettim ve paramı aldım. yardımcı olurum.

hocam siteyi biliyorum bende çok alışveriş yaptım da ben teyp nasıl bizim arabaya uyarmı özellikleri nasıl değermi bu fiyata sormak istediklerim bunlardı

• quote:

quote:

quote:

hocam siteyi biliyorum bende çok alışveriş yaptım da ben teyp nasıl bizim arabaya uyarmı özellikleri nasıl değermi bu fiyata sormak istediklerim bunlardı

öyle deyince site geldi aklıma teyp özelleklerine bakmak lazım. denemekten başka çare yok. o markadan türkiyede satan firma yok sanırım alıp denemekten başka care de yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deyince site geldi aklıma teyp özelleklerine bakmak lazım. denemekten başka çare yok. o markadan türkiyede satan firma yok sanırım alıp denemekten başka care de yok..

BU TEYPDE USB VE KART GİRİŞİ YOKMU VARMI ANLAMADIM BİLEN VARMI İPTAL EDECEĞİM YOKSA

• Üstadlarım Bi Sorum Olacak 98 Mod. Alize RNE 365000 de lpgli aracımız var buna supab ayarı yapmak istiyoruz nasıl yapabiliriz motor tipi km7 energy motor
  • elalembialem_ kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim nasılsın ne var ne yok forum çok hareketsiz kalmış ben hareketlendireyim biraz dedim
    arabada tekleme patlama gibi sesler düzeldi çekişi güzel gidişi güzel yakıtı güzel maşallah nazar değmesin kendi orjinal saatıde çalışıyor kendi kkendine çalıştı ama ışığı yanmıyor bunu resimli anlatma sansın varmı bende kendim taksam ışığını saatı dahi çıkaramadım nasıl çıkıyorsa kitlenmiş soket çıkaramadım arka kapılarım açma kulpların vidaları düşmüş vidasını bulamadım takacam içerden açılmıyor orjinal vidalardan aradım vidacı yok dedi farklı bie vida verdi o da uymadı başka bir yere bakacam artık torklu vidalardan galiba onlarda
    birde bugün çok gezdimde trafikte kaldım biraz dur kalk yaparken hararete baktım sınırdaki en üst çizgiye gelmiş fotosunu çekeyim dedim o anda araçlar hareket etti çizgide aşağıya düştü biraz orta çizgi ile üst sınır çizgisinin arasına düştü hararet yapar diye korktum ama neden yüksekte gidiyor bu normalmı gene :)

• aradaşlar radyatörüm sol kazandan su eksiltiyor sol kazan ayrı satılırmı yada tamiri mümkünmüdür radyatör 300 tl çünkü pahalı ne yapmalıyım bıktım bu arabanın masrafından baskı balatada değişmesi lazım ne kada para tutar bunlar
  • Bugün çektiğim videoyu buldum

Renault 19 1997 Model 1.4 Karbüratörlü 160 km çıkmıştım.Eski arabalarla hız yapmak delilik cidden başka araba kullandıktan sonra anladım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 24 Aralık 2014; 18:00:15 >
  • Herkeze selam arkadaşlar 2001 de alıp 2012 de sattıgım europa rne sedan model arabamı arar oldum, iş değişikligi nedeni ile satmıştım, ama şimdi tekrar almak istiyorum.
    Çevrenizde düzgün oynanmamış karıştırılmamış fiyatıda uçmamı europa varmıdır 1,6 sedan tercigimdir.
    <<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sattıgım araç
    <<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>>

• 98 model 1.6 rne bakıyorum piyasa değeri nedir 13ten aşağı fiyat ceken yok

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

98 model 1.6 rne bakıyorum piyasa değeri nedir 13ten aşağı fiyat ceken yok

bakımlı araç 14 de eder 15 de eder ben 12 ye aldım aynısını 7000 tl masraf yaptım halada yapıyorum şimdi benim araç 12 mi eder 13 mü eder 15 mi eder araç başında belli olur ancak bunlar 12 ye aldı arkadaş toplamaya peşinden gitmek lazım birde bu modelde çeşidi çok 98 16.rne tek enjeksionlu çok enjeksiyonlu karburatörlü kliamlı klımasız airbag hepsi farklı hepsi euraopa :) tabi parçaların miadı eskiyince nelerini bakımlı temiz mi etkilior fiyatı benim arabaya 16 versen satmam şimdilik
  • Mrb arkadaşlr 1996 1.8 rti var isitici fan motoru durduk yere cslismiyor.isitici dugmesini 1 2 3 4 aliyorum hic tepki vermiyor sorun nerde acaba...

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.