Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.052
Cevap
42
Favori
602.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Butce 13 14 civari aslinda iki secenekte takiliyorum fiat maria ve reno 19 arasindayim europa bir adim onde ikinci eline gore niye ikinci el onemli diyeceksiniz 5-6yil sonra degistirecegim icin neyse su an acelem yok bir kus serisi sahinim var biniyorum temiz bir arac bulana kadar bu iki secenek harici tavsiyeniz olurmu bu fiyata bilmiyorum ama olursa degerlendiririm tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında fikir vermek nekadar doğru olur bilmiyorum ama roverlere bakabilirsiniz hatcback bir araç isterseniz 216 serisi sedan düşünürüseniz 416 serisi

eğer 2,0 motor düşünürseniz 420 olabilir

ben bir ara ciddi olarak araştırdım hatta niyetlendim ama almak nasip olmadı

ikinci eli dizin tercihleriniz olan R19 ve marea kadar hızlı değil

ama R19 dan da marea dan da çok çok konforlu ve performanslı araçlar..

bir bakın isterseniz
  • renault 19 1.6e modeli gayet seri bir arabadadır.konforu çok yoktur yakıt idare eder parçaları uygundur .
  • Bugün ilk aracım olan Renault 19 RN 1.4 97 model aracımı satmış bulunmaktayım.

Ortalama 1.5 yıl önce almış olduğum ve 13 bin km yapmış olduğum aracım bu süre zarfında yolda bırakmayıp (lastik,Radyatör Değişimi,3 kere yağ değişimi,2 kere su değişimi,teyp,park sensörü,2 kere karbüratör temizliği) dışında hiç bir masrafı olmadı

renault 19 düşünen olursa temizini bulursanız kaçırmayın hiç pişman olmadım aldığıma
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-15-binde-lpg-renault-19-europa-1.4-0-sifir-motor-sahibinden-200270160/detay/

Arkadaşlar aracımı satıyorum model yükseltmek için. renult 19'u bilen biliyor zaten Güzel araba. ama 2-3 yıldır biniyoruz biraz model yükeltmek istedik bakarsanız sevinirim.
  • Selam arkadaşlar. Depo kapağı kırıldı yenisini aldım, montajı nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Selam arkadaşlar. Depo kapağı kırıldı yenisini aldım, montajı nasıl olacak?

Yetkili servise gösterin gerisini o halleder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larvus kullanıcısına yanıt
    Kendim yapamaz mıyım? Servise gitmem biraz sürecek, olduğum ilçede yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Kendim yapamaz mıyım? Servise gitmem biraz sürecek, olduğum ilçede yok...

Yaparsin..camurlugun icinden elini yukari dogru sok tam kapagin arka kismina gelen yerde iki tane civatayi sokup kirik kapagi al sonra yenisini tak..

• arkadaslar aracım sağa ve sola tam donuslerde sol on tekerden normal zemınde boyle sankı taş ezıyor gıbı bir ses cıkartıyor . Sebebi ne olabılır ve ne yaptırmam gerek _?
  • arkadaslar aracım sağa ve sola tam donuslerde sol on tekerden normal zemınde boyle sankı taş ezıyor gıbı bir ses cıkartıyor . Sebebi ne olabılır ve ne yaptırmam gerek _?
  • babam dun 99 model 1.6 alize modelini aldi 16200'e sizce nasil fiyat.

arac orijinal. degisen boyanan yok. 140.000 km. 5 ay once tup takilmis. klimali en full olani sanirim.

bir de bu araclarda megane motoru mu var?

• R19 1.6 mı, R19 1.4 mü ?

Arkadaşlar internette iki tane R19 ilanı gördüm. İkisi de lpg, klimalı, 1997 model ve hatchback.

Biri 1.4 Beymen Club (76-100 BG); diğeri ise 1.6 Europa RT (51-75 BG).

Yakıt, klima, çekiş ve performans açısından hangisini almamı tavsiye edersiniz ?

Acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candenizden -- 11 Nisan 2015; 2:35:16 >
  • Daha öncede yazmıştım ama.... Öncelikle aracın 1998 model 19 europa RTE 1.6e tam enjeksiyonlu sıralı LPG li. Özellikle sabahları debriyaja basıp boşa alınca helede viraj varsa direksiyonu çevirince stop ediyor ama bunu sadece benzinde yapıyor LPG de sorun yok. Boğaz kelebeği rölanri motoru temizliği yapildi. Kisa sure düzelme oldu ama sonuç yine ayni. Benİn pompasi filtresi hava filtresi değişti sorun devam ediyor. Tüpe geçene kadar sıkıntı çözüm bulunamadı. Bulunduğum yerde bilgisayara bağlama sansımızda yok. Bir el atın ya... Ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: candenizden

R19 1.6 mı, R19 1.4 mü ?

Arkadaşlar internette iki tane R19 ilanı gördüm. İkisi de lpg, klimalı, 1997 model ve hatchback.

Biri 1.4 Beymen Club (76-100 BG); diğeri ise 1.6 Europa RT (51-75 BG).

Yakıt, klima, çekiş ve performans açısından hangisini almamı tavsiye edersiniz ?

Acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

belirttiğiniz iki aracıda kullanmış biri olarak yorum yapıyorum

1,4 beymen club sakın ha sakın o araca yanaşmayın yakıtı çok fazla klima da açık olursa rampada bildiğiniz eziyete dönüşüyor yolculuk ( bolu dağı rampasını bilen bilir sürekli bolu düzce gidip geliyorum )

1,6 megane motorlu olan full enjeksiyonlu modeli iyidir klima açık olsada rampada olmadığınız süece fark etmezsiniz güzel araçtır

1,4 motor beymen motoru ruhsat verilerine göre 80hp

1,6 ise 90 hp gücündedir

sizin belirttiğinşz 1,6 RT modeli muhtemelen 1,6 karbüratörlü olan modeldir ( megane motor olmayan versiyonu ) ve o araçlarda iyidir klimalı olması avantaj

eurpa alırken 1,4 motor uzak durmanızı tavsiye ederim tecrübe ile sabit

• Selam arkadaşlar bugün bir Renault 19 araca baktım 1.4 RN LPG li
    1997 model 280.000 km si
    Araç motor üst kapak contası patlak diyor araç sahibi ve araç kullanılıyor yola gidiyor sizce bunun masrafı ne olur yoksa motor komple tamir mi istiyor eğer öyleyse motor tamirini nasıl ucuza getirebilirm yanı dışardan malzeme alarak şimdiden teşekkür ederim forum dostlarıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAN.80 -- 14 Nisan 2015; 13:21:10 >
  • 99 model alizem var. 1 sene olmadi alali tam 11. Ay bugun. Toplamda 41.000 km yaptim. Araci ilk sahibinden almistim. Tupsuz orjinal. Hergun en az 100 km kullanildi.

Actigi masraf : 3 kez 10 bin bakimi 680 Tl, egzoz son susturucu degisimi 110 Tl. silecek motoru 100 Tl. o kadar.

Araba hakkini fazlasiyla verdi, yolda birakmadi.

Size sorum biraz keyfi harcama yapip 4-5 sene daha kullanayim mi yoksa model yukselteyim mi?

Model yukseltmekten kastim 70 bin liraya kadar cikabilirim fakat ben f/p ye bakiyorum acikcasi. Arabama gaz taksam belese binicem nrdeyse. Ucuz bakimlar, dusuk vergi, kasko derdi yok. Acikcasi bildigim ve sevdigim bir arabayida kaybetmek istemiyorum.

Araba gayet sihhatli bir durumda suan. Orjinal boya, orjinal motor. Degisen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun1913 -- 14 Nisan 2015; 13:43:14 >
  • ALTAN.80

hocam üst kapak contası patlak araç yürümez yağa su karışır suya yağ karışır sonunda pekmez gibi bir karışım olur eğer bu şekilde kullanılmaya devam edilirse araç yatak sarar ki masraf baya yüklü olur 2500-3000 tl ye yaklaşır satıcı sizi keklemiş benim önerim başka bir araç bakmanızdır

coskun1913

hocam eğer 70 bine çıkacak bütçeniz var ise şöyle bir önerim olur

elinizdeki R19 en iyi ihtimalle 15000 eder diyelim siz elinizdeki aracaı satmayın usta ellerde bir lpg montajı yaptırın şehir içi keyifle binmeye devam edin

geri kalan 55bine de lüks bir araç alıp uzun yolda ailece kullanın
  • BEN ÇOK MASRAF YAPMIŞIM 7650 TL HARCADIM HALA DA HARCAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM BASKI BALATA DEĞİŞTİ EN SON
    ŞİMDİDE ÖN TAMPONU ORJİNAL BULUP DEĞİŞECEĞİM SAĞLAM VARSA İLETİŞİME GEİN BENLE 300 TL O
    BİRDE TÜPÜ İŞLETMESİ KALDI 500 TL O
    BİRDE UFAK KAPI AYARLAMASI FALAN VAR BAŞKA BİRDE TEYP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YENİLEMEYİ İSTİYORUM 300 TL DE O
  • Herkese selamlar arkadaslar 1997 1.6 Europa rt hb buldum.Arac klimali.bu araclar nasildir? Ederi piyasasi nedir ? Yakitta parcada uzer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.