Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.052
Cevap
42
Favori
602.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabri41

Mrb arkadaşlr 1996 1.8 rti var isitici fan motoru durduk yere cslismiyor.isitici dugmesini 1 2 3 4 aliyorum hic tepki vermiyor sorun nerde acaba...

1.8 RTİ Europalar karbüratörlü mü enjeksiyonlu mu? Merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yillar sonra konuyu desistirecem kusura bakmayi 19 europa almayi dusunuyorum iki secenek var rne 98 ve alize 98 mdl 1.6 yanliz bu araclarin motorlarinda bir fark varmi bulamadim forumada baktim evet donanim farki var motorda herhangi bir farki varmi. Birde 1.4 bymen clop mdli var 99 mdl 170 binde digerleri 230 bin civarlari acaba tercihleriniz yada oneriniz ne olur tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatasln -- 28 Ocak 2015; 12:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatasln

Merhaba yillar sonra konuyu desistirecem kusura bakmayi 19 europa almayi dusunuyorum iki secenek var rne 98 ve alize 98 mdl 1.6 yanliz bu araclarin motorlarinda bir fark varmi bulamadim forumada baktim evet donanim farki var motorda herhangi bir farki varmi. Birde 1.4 bymen clop mdli var 99 mdl 170 binde digerleri 230 bin civarlari acaba tercihleriniz yada oneriniz ne olur tesekkurler

Alize ve Beymen Club enjeksiyonlu ve Megane motorludur. RNE'yi pek fazla bilmiyorum. Benim size tavsiyem Beymen Club'ı seçmeniz. Neden diye sorarsanız Beymen'de Airbag var. Güvenliğiniz için iyi bir seçenek olabilir. Km'si 170.000 demişsiniz. Diğerlerine göre sorun Çıkarma yüzdesi azdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 motor bu kasa icin yeterli olurmu fazla performans onemli degil aile binecek ama yokuslarda bayilmasi pek hos degil

• quote:

1.4 motor bu kasa icin yeterli olurmu fazla performans onemli degil aile binecek ama yokuslarda bayilmasi pek hos degil

Merhaba

Bende 97 model 1.4 19 mevcut.Düz yolda 160km yapabiliyor sabit 110-120 ile güvenli şekilde seyir edebiliyorsun ses haricinde.

Yokuş performansı yokuşta hızlanmaya çalışırsan tabi hızlanamazsın pek ama baştan hızlı girersen örnek olarak 120 ile girdiysen dip gazda 100-110 ile bitirirsin ek kötü.

Performans için kalkışlar bence çok iyi benim şuanki laguna 1.6 dan çok daha iyi kalkıyor hafif diye sanırım debriyaj hızlı bırak deli gibi patiye giriyor

1.4 Motoru bence yeterli bu ağırlı için LPG takılırsa ne olur bilmem ben benzinli kullanıyorum

.

• 1.4 piyasasi zayif deniyor bu arac icinde aynimidir bilgin varmi ayrica su an laguna biniyorsun sanirim 98 rxe 320binde baski
    balata sigorta tablasi amartisor 2 adet arka masrafi var degisen yok 9 lira istiyor bana sanki baska sikintisi cikar gibi geliyor motor yaptirma vb haklilik payim varmi fiyat dusuk ama bu araclarda sikintisi cozulemeyenler oluyormus forumda okudum sen ne dusunursun

• Benim renault 19 araç 118 binde şuan satıyorum 11 veren çok oluyor fakat acelem olmadığı için 12 bin den satıyorum 12 bine fazla alıcısı çıkmıyor fakat 10-11 e satacak olursam hemen satılır zaten piyasasında benim gördüğüm bir sıkıntı yok.

320 binde dediğiniz laguna ise ben olsam 320 binde bir araç almam tabi tercih sizin.

Eğer amacınız sorunsuz binmek ise temiz LPG li renault 19 bulursanız güzel güzel kullanırsanız.

Ben aracımdan çok memnunum ne yağ eksiltme var ne su 10 binden 10 bine bakım yaptırıyorum o kadar tavsiye de ederim.

Ben araç araştırırken ilk tercihim düşük km , boya az olması , ciddi bir sıkıntısı olmaması RN , RNE klima vs hiç bakmam araç alırken açıkçası son tercihim olur çünkü düşük bütçeli bir araç alıyorsunuz alıyoruz benim ilk tercihim başıma daha fazla dert açmamasıdır.
  • cabri41 C kullanıcısına yanıt
    Selam ayni model arac bendede var sanirim senin aracin problemi panelde elektrikciye gotur bi sokup bakilsin temassizlik olabilir.

• 1.8 rti europalar full enjeksiyonludur..

• Bende renault 19 1.4i energy motor araba var. Arabayı aldığımda su haznesinde sadece su vardı. Ben suyu boşaltıp antifiriz koydum. Ama bu seferde araba sürekli antifiriz eksiltme başladı. Ben dolduruyorum o eksiliyor. Su haznesinin kapağını değiştirdim yine aynı. Sorun ne olabilir acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.

• merhaba arkadaşlar. reno 19 1.6 İE 161000 km de 16500 tl istiyorlar. fiyatı normalmidir yoksa çok mu uçuk bir fiyat. aydınlatırsanız sevinirim.
  • @ rover delisi

arkadaşım bilmiyorsan lütfen yanlış bilgilendirme milleti

1,4 beymen club versiyonu tek nokta enjeksiyonlu ve motorun üzerinde renault energy yazar
    1,6 alizeler full enjeksiyonludur ve arasında dağlar kadar fark var ayrıca alizelerin de bazı modellerinde airbag mevcuttur bazıları ise 3 kollu spor direksiyon bulunur airbag yoktur

alize ile RNE arasında pek fark yoktur bazı modeller zaten RNE alizedir bazıları RTE alize diye geçer fark sadece RNE veya RTE yazmasıdır ( birde yukarıda belirttiğim direksiyon farkı vardır )

1,8 rti modeli full enjeksiyonludur bu sorunuza da cevap vereyim ve R19 ların ülkemizdeki en dolu modelidir abs yanlızca 1,8 rti modelinde bulunur alize dahil diğer modellerde abs bulunmaz yanlızca klima ve airbag vardır

@ polataslan

1,6 lize almanızı tavsiye ederim 1,4 beymen club de kullandım 1,6 alizede kullandım

1,4 beymen club yakıt fazla ve çekişi sizi memnun etmiyor klima açıksa rampalar bildiğiniz eziyet haline geliyor 1,6 alize alın rahatınıza bakın derim mümkünse yüksek km olmasın

ve son bir uyarı eğer bir alize almaya karar veriseniz alacağınız aracın ruhsatında alize diye belirtilmiş olmasına mutlaka dikkat edin çünkü ülkemizdeki bazı sahtekar şerefsizler alize olmayan aracın ön çamurluklarına alize yazısı yapıştırıp bildiğiniz en boş rl rn v.s modelini alize diye kakalıyor millete bu duruma mutlaka dikkat edin alize olan araçların ruhsatında marka model bölümünde alize diye ibare bulunur

@ renault 19 hastası

arkadaşım aracınızda antifiriz koymadan önce eğer sadece su var ise zamanla bazı yerlerde küflenme paslanma kireç tortu oluşumu oluyor suyu boşaltıp antifiriz koyunca bu tortu kireç pas v.s çözülüyor ve bu kısımlardan kaçaklar başlıyor özellikle kalorifer peteğinde bu duruma çok sık rastlanıyor eğer eksilme varsa kalorifer peteğinden başlayarak hortumlar bağlantı kısımları araç radyatörü v.s bu ksıımları kontrol ettirin kendiniz de araç sıcak iken bu kısımlara bakabilrisiniz hortumlara v.s bakarken alt kısımlarına bakın özellikle

birde eksilme nekadar oluyor mesela 100km gidiyorum yarın litre eksiliyor gibi bir miktar belirtirmisiniz

@ ömer akbaba

arkadaşım araç 2001 kazasız boyasız full bakımlı lastikler v.s sıfır muayenesi v.s olsa bile bence o fiyatı etmez o parayı verdikten sonra daha donanımlı araçlar bulmak mümkün oakdar param olsa ben R19 bakmam şahsen ama tabiki sizin fikrinize birşey diyemem

tüm değerli arkadaşlarım okul bitti şükür artık sürekli buralardayım R19 EUROPA ile ilgili tüm sorularınız zevkle bilgim dahilinde cevaplayabilrim

herkese selamlar saygılar

• Tesekkurler bilgilendirmen icin temiz bir araba bakiyorum suan insallah bulurum fakat km dusuk sanirim zor olacak 200 bin civari var suan hayirlisi bakalim

• quote:

Tesekkurler bilgilendirmen icin temiz bir araba bakiyorum suan insallah bulurum fakat km dusuk sanirim zor olacak 200 bin civari var suan hayirlisi bakalim

hocam 200 bin km benim için çok fazla ben olsam bütçemi bir miktar artırır daha düşük km araçlara bakardım

seçim sizin tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: elalembialem_

quote:

Tesekkurler bilgilendirmen icin temiz bir araba bakiyorum suan insallah bulurum fakat km dusuk sanirim zor olacak 200 bin civari var suan hayirlisi bakalim

hocam 200 bin km benim için çok fazla ben olsam bütçemi bir miktar artırır daha düşük km araçlara bakardım

seçim sizin tabiki

benim araba satılık arkadaşlar borç yüzünden satıyorum bilginize o kadarda ilk heves arabam olması hasebiyle ve satacağım aklıma gelmezdi ama mecburan satıyorum çok bakımlı sis farı park sensörü lastiği ön takım maşaları amatisör bilyaları yağı filtresi suyu aklınıza gelecek tüm bakımları yapılı tüpüde daha yeni taktırdım bildiğiniz üzeree işli değil daha işletmedim tekleme rolanti bozukluğu gibi şeyleri yok tertemiz ilgilenenler özelden mesaj atsın dua edersiniz ustanızla bakın alın gidin

• elalembialem_ kullanıcısına yanıt
    Bencede 200 fazla zaten araclarda sikintili cikti beklemedeyim simdi arkadaslar 2004-2006 arasi vega da bakmami tavsiye ediyorlar ben pek sevmiyorum araclari ama yinede tavsiye veya oneriniz varsa dinlemek isterim europa ile kiyaslanmaz bence

• zazaca Z kullanıcısına yanıt
    İyi olurdu fakat mevkin uzak erzurum istanbul yakinda olsa elbette talip olurdum hayirlisi insallah

• quote:

Bencede 200 fazla zaten araclarda sikintili cikti beklemedeyim simdi arkadaslar 2004-2006 arasi vega da bakmami tavsiye ediyorlar ben pek sevmiyorum araclari ama yinede tavsiye veya oneriniz varsa dinlemek isterim europa ile kiyaslanmaz bence

hocam niyetim işinize karışmak değil kesinlikle ama

vega dan kastınız lada vega ise bir daha düşünün derim çünkü her nekadar donanımı europa ile birbirine yakın olsada kesinlikle europa ile kıyaslanacak bir araç değil

siz bir bütçe belirtirseniz biz size elimizden geldiğince buradan tavsiye verelim isterseniz
  • polatasln P kullanıcısına yanıt
    erzuruma sadece yakıtla dönersin götürür araba çünkü bakımlı geldiğine değer bak demedi deme inşallah istediğin gibi bir araba bulursun
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.