Şimdi Ara

renault 19 rne direksiyon hidrolik kaçırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar. daha yeni kayıt oldum siteye. bende 1999 model renault 19 rne var. bu benim ilk arabam ve alalı 5 ay oldu. şuan arabanın direksiyon kutusu hidrolik kaçırıyor. altdan bakıldığı zaman görebiliyorsunuz baya akmış. ilk görünce ne olduğunu bilmediğim için bi tamirciye ötürdüm ve benden 350 tl para istedi. kendisi de yapmayacakmış sökecek hidrolikciye götürecek yaptıracak sonra takacak. sırf söküp takma işine 150 tl el işciliği alıyormuş. 200 de hidrolikciye verecekmiş. bu direksiyonu takıp sökme işi bi gün sürüyormuş çok zor diyo. bu arıza gerçekten bu kadar masraflımıdır. daha henüz yaptırmadım.

• bende R19 tam 11 sene kullandım hidrolik kaçırması bu araçların yüzde 90 da var dediginiz gibi hidroligi tamir ediyorlar fiyat olarak 300 350 Tl arasında degişiyor geçen sene bende aracımı satmadan önce tamir ettirmiştim
  • r19 çok güzel ben çok beğendim dedimya daha yeni aldım. ama geçen ay 3 bin km yol yaptım uzun yola gittim memlekete. km de 200 lira yaktı. yol tutuşu da çok güzel. araba hiç gaz takılmamış enjeksiyonlu. ama bu dreksiyon arızası beni bu arabadan soğuttu. 2004 bi bora almak istiyorum benzinli. ne dersiniz. benim bi akrabada var bora, ben çok beğeniyorum o arabayı, ama o adamın daha önceden 1997 toyota corallası vardı ondaki zevki alamıyorum diyor.
  • Direksiyon Hidroliği alacaksın ve eksildikçe tamamlayacaksın
  • Çok kaçırmıyorsa 3 -4 ayda bir ekleme yapmak gerekiyorsa hiç dokunma öyle bin.
  • bence işçiliğe çok para istemiş.bildiğim kadarıyla direksiyon kutusunun tamir takımı var.onu da direksiyonu söken tamirci değiştirebilir.bence bir kaç tamirciye daha göster.eğer fazla yağ eksiltmiyorsa yağ ekleyerek o haldede binebilirsin
  • arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. ama ben arabanın altından bi yerinden akan bi yağ gördüğüm zaman o arabaya binmek bile istemiyorum. inşallah bu hafta sonu götüreceğim bi tamirciye. burada bi arkadaşımın tamircisi. ama mutlaka yaptırmam lazım. bu şekilde binemem.
  • birde bişey daha sorucam. babamın kartal arabası oda zamanında firen hidroliği kaçırmıştı ve akan hidrolik herhalde egsoz çıkışına yada öyle sıcak bi yere akıyordu ki resmen dumanlar çıkara çıkara yanmıştı o hidrolik ama tutuşma gibi bi olay olmamıştı. arabada gazlı bide o esnada ben kullanıyordum arabayı. öyle duman çıkınca kaputtan, içeri de verdi dumanı acayip panik olmuştuk eyvah dedik yanıyoruz arabada gazlı ya hepden panik. şimdi sorum şu bu direksiyon hidroliği de yanarmı öyle. çünkü arabanın altından baktığımda baya bi görebiliyorum. aktığını.
  • arkadaşlar renault 19 14 rn 97 model. direksiyon hidroliği kaçırıyordu ancak amasra da bir tamirciye götürdüm. hidrolik kaçıranın kutudaki keçe olduğunu ve değiştirebileceğini söyledi. 100 TL ye keçeyi değiştirdi ve şu anda arabamı kullanıyorum. sorunum da çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.