Şimdi Ara

Volkswagen Polo 2001 6n2 debriyaj pedalı “gırçç” ses yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta aldigim aracin debriyaj pedalinda bi ses var.

Sesi pedala basarken ve pedaldan ayagimi cekerken aliyorum.
    Ses sanki gırcccc diye bi kauçuk/plastik tarzi bi ses. Sanki kauçuk bi sey bi yerlere surtunuyomus gibi rahatsiz edici bi ses yani.

Hatta sesin videosunu youtube’da birisinden buldum. Bende bu videodaki sesin daha fazlasi var ama resmen aynı.

https://youtu.be/gOR4puT_Iug

Polo 2001 6n2 debriyaj pedalı sesi

• bizim arabadan da geliyordu geçen sene, fink ediyordu hafiften böyle yoğun değildi kullanınca geçmişti.
    ama bu ses biraz fazla.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Bende bu videodaki sesten daha fazla hocam. Duyuluyor yani.
    Sorunun kesin olarak ne oldugunu bilsem o parcayi degistiririm mesela ama bi arastiriyorum simdilik. Tamirciye falan gitmedim daha
  • 2006 corollamda da bu sesten var.Debriyajın bağlantılarının arasında bir plastik parça var ve bu zamanla aşınıp parçalanıyor.Belki sizin araçta da böyle bir plastik parça vardır.
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Valla ben kaputu acip sese ekstradan bi kontrol yaptim. Ses sanki debriyaj telinin sanzimana tam baglandigi noktadan geliyor. Hatta galiba orada sizin dediginiz gibi siyah kaucuk bi parca da vardi
  • Baskı balata değişirken prizdirek bilyası da değişsin ordan geliyodur o ses
  • İşte isin garip tarafi baski balata daha yeni yani 5000 once degismis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOLF 5 şanzuman vuruntusu?
    5 yıl önce açıldı
    BMW E34 rölantide gelen ses
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

İşte isin garip tarafi baski balata daha yeni yani 5000 once degismis
    prizdirek değişmemiştir ustalar m.l olunca böyle oluyor sen söylemeden değiştirmiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 22 Ağustos 2018; 21:37:41 >
  • Tamam da hocam sorun hic prizdirek gibi degil aslinda ya. Sadece debriyaja basarken veya cekerken ses geliyor. Prizdirek olsa normalde de gelmez miydi bos viteste veya yolda normal giderken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.