Şimdi Ara

Renault Megane 1.3 tce balata sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021 Nisan çıkışlı megane 12 binde 1.3 tce otomatik vites aracımda frene hafif basıldığı zaman balatalardan ıslık sesi geliyor. Sanki balata bitmeye gelmiş veya kalitesiz balata takılmış gibi. Servis yeni balatalarda kullanılan malzemeden dolayı bu sesin normal olduğunu balataların bitmediğini söyledi. Sanayiden başka balata taktırmayı düşünüyorum. Gerçekten saçmalık, bir çok şikayet yazılmış bu konu ile alakalı .. Bu sorun başına gelen veya çözüm bulan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balata spreyi alın boca edin genelde kesiyor sesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ses çoğu araçta var zaten, kullanıcı dikkat etmediği için duymuyor, balatalarda asbest kullanımı yasak olduğu için 2004 sonrası araçlarda bu sesi duymanız muhtemel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Bende de 2016 modeli var malesef orjinal balatalarda bu ses oluyor.
    Yerli MGA veya kale deneyebilirsiniz fakat yumusak olduklari icin orjinal kadar sert frenleme yapmiyorlar. Sehir ici icin ideal balatalar.
    Onlerde MGA arkada kale var sifir ses
    15bin km Bosch kullandim arkada kafasina gore otuyordu.
    Eldeki balata disk yuzeyini inceleyip sorun var mi bakin. Diskte iz olusmussa ondan dolayi da yapar.

• Aynı araç bende de var. Camlar açıkken frene bastığımda bazen duyuyorum fakat önemsemedim hiç. Evet ses var. Km 17500 benim.

• batkent B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Hı-Q diye bir marka var kore malı Hyundai/kia orjinal ekipmanı şimdiye dek kullandığım en sessiz balata diyebilirim.tabi bulabilirmisiniz bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.6 tdi uğultu sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazılmış zaten yumuşak balata bakın rahatsız oluyorsanız. Mga uygun fiyatlı denenebilir.

trw,ferodo,ate gibi markalarda var ama fiyatlar biraz daha pahalı tabi sert/yumuşak ses yapar yapmaz bilemem.

Mga memnunuz yumuşak ses yapmıyor.Tabi fren hissiyatı sert balatalar gibi degil.

Ses çok rahatsız edicidegilse bence dokunmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.