Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
733.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIMIN FREN PEDALI İLK BASMADA ÇOK İYİ AMA İKİNCİ POMPALAYINCA BİTİYOR NEDEN FREN BAKIMLARI TAM 1 YIL OLMADI
  • şöyle bir flash s buldum. almayı düşünüyorum ama kararsızım. daha önce babamın 92 ve 99 broadway'ini kullandığım için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. bu araçta ne gibi sıkıntılar çekebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyboy34 -- 12 Eylül 2014; 18:13:34 >
  • herkese merhabalar. broadway almak istiyorum ama öğrenciyim. bu araba öğrenciye gider mi? 7.500 - 8.000 liraya arabayı alıp 1000 - 1500 lira masraf yaparak 9 bin lira bütçeyle sorunsuz binebilir miyiz? LPG'li almak istiyorum ve 230 km şehirdışı, 70km şehiriçi olmak üzere ayda 300km civarı kullanacağım. bana aylık yakıt masrafı ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

herkese merhabalar. broadway almak istiyorum ama öğrenciyim. bu araba öğrenciye gider mi? 7.500 - 8.000 liraya arabayı alıp 1000 - 1500 lira masraf yaparak 9 bin lira bütçeyle sorunsuz binebilir miyiz? LPG'li almak istiyorum ve 230 km şehirdışı, 70km şehiriçi olmak üzere ayda 300km civarı kullanacağım. bana aylık yakıt masrafı ne olur?

Ben de öğrenciyim ve broadway kullanıyorum. Gayet de memnunum. Km de 25 kuruş civarı yakar senin kullanimina göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 1997 istanbul e-5 yolunda ilerliyoruz o zamanlar ben 14 yaşındayım babamın renault 9 1.6 motor bir fairwayı vardı araba 140 ile gidiyordu o zamanlar taksicilerin kulandıkları şahinler vardı o zamanlar çok begenirdim o araçları sonra efendime söyliyim araçla kafa kafaya girdik tofaşın içine kadar girdi bizim araç ama bizim araca bi şey olmadı motora kadar bile yürümedi sonra tofaşlar gözümde küçüldü kazadan sonra renault 19 almıştık onlarda güzel araçlardı 1.8 rti idi aldıgımız araç hava yastıgı klima elektirikli ayna işte en dolusuydu ama ne gündü babamla adam konuşurken tofaşı daha yeni aldıgını söylemişti 3 günlükmüydü neydi ey gidi günler ey
  • Arkadaslarbi sorum olucak 95 orta kasa aracim genelde 3-4 viteslerdeyken bi tikirti mi deyim citir citir bi ses geliyo rolantide vs yok bu ses her zamanda olmuyo ama genelde 3. Viteste rampa cikarken geliyo yardimci olacaklara simdiden tesekkurler....

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazn53

benim renault 9 da giderken firene bastığımda hem firen pedalında hemde arabada titreme oluyor diskler ve kalpanalar değişti titreme hala devam ediyor sizce neden

Hocam baya olmus gerci ama cozebildinizmi sorunu ? ayni sorun bendede var 95 model aracimda on diskler (valeo) arka kanpanalar ikiside degisti balns ayarida yapildi pedala basinca titreme oluyo halen

• Kolay gelsin arkadaşlar.
    Aracımın ön farları komple satılıktır ilgilenene.
    Ürünler orjinal parçadır.
    Eski,kırık,pis farlarını verene bu farlar forum üyelerine 40 tl
    Farların içleri el yapımı parlak siyah karartmalıdır.
    Camları sıfır takılmıştır.
    İçine ne toz ne su ne buhar alma yapmaz.
    Xenonlar fara dahil değildir. Sadece Farlar.
    Karartma işlemi ışığı yanlızca % 10 etkiler.
    Farların arka tasları,civataları,ayakları sorunsuzdur ...
    Hayırlı günler.

• Iyi aksamlar.benimde 97 rn arabam var.ön kapida farlar acik olunca ikaz sesi cikaran bir dugme var.bugun onu tek vidasiyla soktum.arkadan gelen baglanti kablosunu elimden kacirdim ve iceri dustu.bunu nasil cikarabilirim

• 98 Model Rni 120 Binde. Nekadar eder sizce

• alpercanxxx A kullanıcısına yanıt
    Sert bir kablonun ucunu çengel yapıp o delikten içeri sokun.
    daha sonra kabloyu çengele taktırıp geçin.
    Bende de olmuştu. Bu şekilde halletmiştim.
    Kolay gelsin.
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    10.000 den yukarı sat hocam. bakımlı falansa bi de oohh
  • sevgili r9 kullanicilari merhaba,

benim merak ettigim bir konu var, broadwaylarin yedek parcalari artik pek bulunmuyor diyen bir kaportaci usta var dedigi ne kadar dogrudur? kaporta parcalarinin artik zor bulundugu, yenisi olmadigi icin cikmacilarla ugrasirsin falan dedi, suan kullanan ve bu parcalara ulasmada sikintisi olan bir kullanici var mi merak ettim acikcasi, sonucta kazasi var belasi var basimiza boyle birsey gelse, parca bulamamak bence buyuk sorun. tesekkurler

• arkadaşlar

www.renault9.wordpress.com

ve

www.renault9-11.com

adreslerinden de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur345

Kolay gelsin arkadaşlar.
    Aracımın ön farları komple satılıktır ilgilenene.
    Ürünler orjinal parçadır.
    Eski,kırık,pis farlarını verene bu farlar forum üyelerine 40 tl
    Farların içleri el yapımı parlak siyah karartmalıdır.
    Camları sıfır takılmıştır.
    İçine ne toz ne su ne buhar alma yapmaz.
    Xenonlar fara dahil değildir. Sadece Farlar.
    Karartma işlemi ışığı yanlızca % 10 etkiler.
    Farların arka tasları,civataları,ayakları sorunsuzdur ...
    Hayırlı günler.

@Onur arkadaşım kusura bakmada senin Aracın çok çirkin ya hele boyası insana itici geliyor artı birde tutmuşssun yasak olmasına rağmen Farları karartmışssın........sen iysin değilmi kardeş ?
    Far karartılırmı ya ne olurki birazcık kanunlara uyalım Araç Camları Farlar vs. karartması YASAKTIR....birtürlü yasaklara uyamıyoruz milletce nedense ?
    Ve benim bildiğim 95 Modellere orta kasa demiyorlar 1996 modellere orta kasa diyorlar ve Broadway'lerin içinde dizayn ve görüntü açısından en şık olanıda 96 modellerdir hele birde Beyazssa yeme yanında yat,

Burdaki ustala bir sorum var herkes gibi bende malum LPG kullanıyorum (Lavato) beyin 1 senelik ama kanaatıma göre çok yakıyor kaç tane söze Ayarcıya gittiysemde bi B.....k yiyemediler senden aldıkları para hariç,bu işin bir Proffesionelliği yokmu yani nasıl diyeyim tam Gaz ayarını uzmanca yapan biri ?

Sokuyorlar aracın kıçına (eksoz) bir çubuk sonra bir makinada güya ayar yapıyor bas gaza bırak vs. abi işin oldu,teşekkür ettim borcumuz ne...Abi sana 15 olur.....aaaa yapma kardeş hep sana geliyoz yabancı değiliz muhabbeti (sanki halamın oğluda hehe) oda.....eh neyse tamam abi senin hatırına ver 10 kağıt (ama suratıda bu arada asık çaktırmıyor hehe)

Valla bıktım ya ben Ankara Sincandanım ve 96 Model ''BEYAZ'' (@Onurcuğum) ORTA KASA Broadway'im var,bildiğiniz ve memmun olduğunuz ister Sincan küçük Oto Sanayisinde olsun ister Şaşmazda olsun (işinin Piri) bir Gaz ayarcısı yokmu ?

Birde aracım ufak defek hariç temiz,yani Türkcesi Ana aksamlar sağlam kaportada ufak defek işlemler var onları yaptırsam bir güzelde cillop gibi temizletsem kaça gider sizce Ustalar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 17 Haziran 2015; 7:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdstan

Aracın motorunu yaptırdım ayrıca 4 teker bakımını yaptırdım şuan arabamda en ufak problem yok dün yola gitmiştim (Kastamonu 1000 Km) şeytan kulağına kurşun en ufak problem yok ve yakıt konusunda da harika diyebilirim gidiş geliş 1000 km 140 TL gaz yaktı :) velhasıl arabaya ihtiyacım kalmadı aracım şuan satılık düşünenler bana ulaşabilir.
    Araba gayet temiz sorunsuz ben alalı 2 hafta oldu bir gün içinde almıştım birine kızıp, işimi hallettim(Hastam ve cenazem vardı) satıyorum. iki hafta içinde 5 bin e yakın yol yaptım sıfır motor ve 4 teker bakımını yaptırdım 1995 model spring muayenesi şusu busu var kusursuz bir araba biniciye uzun yıllar gider fiyatı 7500 tl

@Sprigtci ferdstan sen eğer Al Satcı değilsen bende keloğlanım,4 tekerliğe bakım yaptırmış hehe yahu tekerleğindemi bakımı olurmuş...? ne yaptırdın...ha deseydinki Diskleri sıfır taktırdım yada tekerlek orta bilyasını sıfır orijinal değiştirdim desydin anlardım,ama sen diyorsunki tekerleğe bakım yaptırdın,herhalde lastiği arap sabunuylamı sildin bakım dediğin şey nedir ???

Diyorsunki 1-2 hafta içinde 5Km yaptım diyorsun derdin neydide 5Bin Km yapıyorsun he ?...

Sana söyleyeyimmi neden bukadar yapmana sen şehir şehir dolaşıp arabayı birine kakalamaya çalışıyorsun,tipik seyyar satıcı,aracı cıcılı yap birazda lambalarla ledlerle süsle birde Motoru yıkat al sana tertemiz araç,sizleri iy tanırım Allahtan korkmadan masum vatandaşı resmen soyuyorsunuz al satcılar hepiniz aynısınız ...fırsatcı git kendine bir iş bul ve çalış...............

Ne demek birine kızıp 2 hafta önce 1 günde aracı alıyorsun ve 1 günde işini hallediyorsun,ardından 5 Bin Km yapıyorsun...sen ters ayaksın ahbap.... hadi yoluna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 17 Haziran 2015; 8:21:22 >

• somniferum abi süper cevab vermişsin yeminle kahkaha atarak okudum. Doğru valla ne diyebilinirki.

Buarada brodwy almayı düşünüyorum gitmiyor diye yorumlar okudum hakikatten bu araba gitmiyormu. 120 130 ile giderken titriyormu. Rampalarda nasıl diyecektim.

yoksa manager veya concorde alıcam fiyatlar aynı hemen hemen. yakıt ücret farkı var r21 ler 35 kuruş r9 lar 20 30 kuruş arası galiba
  • Merhaba Arkadaşlar :) Birkaç yıl aradan sonra yine R9 araç aldık.
    Broadway 92 , birkaç sorunu var.
    1)Torsiyon ayarı bozuk . Arka sol taraf çok aşağıda ve usta paslandıysa ayarlanmaz dedi nekadar masraf çıkabilir ?
    Dün aniden bişey oldu araca
    2) Benzinde çalışmıyordu ,karbüratörü temizlettik oldu fakat sanayiden dönüşte ilk defa rampada kaldık araç LPG de 1.viteste kaldırırken yüke gelince boğulup stop ediyor.Benzine alıp çıktık.Nedir bu problem sizce ?
    3)Frende hiçbir problem yokken aniden traktör freni gibi oldu taş gibi ve az tutuyor
  • slm arkadaşlar bende 89 broadway war şanzımandaki km dişlisi bozulmuş bunu şanzımanı actırmadan değiştirmek mümkün mü ?
  • ARKADAŞLAR BNDE RENO SPRING VAR ACABA RENO11 İN ÖN TAMPONUYLA AYNIMI?
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.