Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
733.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: motorcu35

arkadaşlar Sizce Lumia 520 mi yoksa samsung ace 2 mi kaç gündür bu iki telefon arasında kaldım.

bütçe max. 600 TL sizce hangisi.

hangısını rahat alabılıyorsan onu al

• bugatti_veyron B kullanıcısına yanıt
    helal olsun arkadaşım. sorduğum soruya bak bide konunun başlığına bak. Sen yine de cevap verdin

gerekli forumda sor demedin helal olsun. bu arada L520 forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKCE

Ateşlemedeki sorunu yukarıda saydığım parçaları değişerek halletmiş olmaz mıyım? Ateşlemede sorun varsa başka ne yapmalıyım? Subap ayarı yaptırmadım. Dediğim gibi arabanın normalde hiç bir sıkıntısı yok. Arada bir bu sorunu yapmasa arabam çok güzel...

kesinlikle yukarıdaki sz ettiğiniz elemanlar ateşleme ile alakalı yanlız orijinal kaliteli olmalı tek tek kabloları distirbütörden çıkartıp bakın bakalım bir naormallik varmı yanlız tek tek yapın sırası önemli.
  • TURKCE T kullanıcısına yanıt
    problem olduğu anda jikleyı çek normale donuyosa aran distiribitör baktır baktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKCE

Ateşlemedeki sorunu yukarıda saydığım parçaları değişerek halletmiş olmaz mıyım? Ateşlemede sorun varsa başka ne yapmalıyım? Subap ayarı yaptırmadım. Dediğim gibi arabanın normalde hiç bir sıkıntısı yok. Arada bir bu sorunu yapmasa arabam çok güzel...

problem olduğu anda jikleyı çek normale donuyosa aran distiribitör baktır baktır
  • Arkadaşlar, sorun her ne kadar yeni değiştirdim desem de buji kablolarındaymış. Usta değiştirdiğini iddia ettiği bujileri daha sonra değiştirmediğini itiraf etmek zorunda kaldı. Cevaplar için teşekkürler...
  • arkadaşlar 1998 model broadway 1.4 RN. HATASIZ değişen boya yok 120.000 de km. orjinal bordo renkte güneş yanığı falan yok garaj arabasi akrabamdan almayi düşünüyorum tüplü içi dişi tertemiz 11.000 tl. ye ne dersiniz yorumlariniz benim için önemli...
    şunu belirteyeim klima airbag en azindan bizim için 2. planda öncelik değişen boya motor durumu ve yakıt cimriliği ile parçasinin ucuz olmasi yorumlarinizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiki71

arkadaşlar 1998 model broadway 1.4 RN. HATASIZ değişen boya yok 120.000 de km. orjinal bordo renkte güneş yanığı falan yok garaj arabasi akrabamdan almayi düşünüyorum tüplü içi dişi tertemiz 11.000 tl. ye ne dersiniz yorumlariniz benim için önemli...
    şunu belirteyeim klima airbag en azindan bizim için 2. planda öncelik değişen boya motor durumu ve yakıt cimriliği ile parçasinin ucuz olmasi yorumlarinizi bekliyorum..

Araç diriyse, bana uygun gibi geldi.
    Hayırlı olsun.
  • evet araç diri değil baktirdim almadım vazgeçtim artık parayı dövize falan bağlicam napiyim :)
  • merhaba lar arkadaşlar ailecek 15 yıldan beri kullandığımız 92 model bi broadway imiz var.Benim sorum şu olucak - aracın ses sistemi malum eski ben ön hoparlörleri değiştirmek istiyorum rica etsem bana ön hoparlör de yardımcı olurmusunuz ? boyutları vs . ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catashrophe -- 9 Ekim 2013; 18:23:51 >
  • arkadaşlar yeni brodway aldık 90 model orta kasa yağı için herkes bişey diyor 20/50 yada 10/40 arasında kaldım biri 20/50 diyor biri 10/40 süpermiş diyor sizce hangisini kullanmalıyım?

Bu arada bizim araç 17 krş yakıyor lpg 2,35 k.kale-ankara arasında denedik :) 80-120 arası gittik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadist26

arkadaşlar yeni brodway aldık 90 model orta kasa yağı için herkes bişey diyor 20/50 yada 10/40 arasında kaldım biri 20/50 diyor biri 10/40 süpermiş diyor sizce hangisini kullanmalıyım?

Bu arada bizim araç 17 krş yakıyor lpg 2,35 k.kale-ankara arasında denedik :) 80-120 arası gittik :)

Ben 20/50 kullanıyorum brodwaye.20/50 demek içindeki yağ sıcakta 20 numaraya kadar incelebilir,soğukta ise 50 numaraya kadar kalınlaşabilir demek.Kışın 15/40 olabilir fakat yazın tavsiye etmem.selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayasar06

quote:

Orijinalden alıntı: sadist26

arkadaşlar yeni brodway aldık 90 model orta kasa yağı için herkes bişey diyor 20/50 yada 10/40 arasında kaldım biri 20/50 diyor biri 10/40 süpermiş diyor sizce hangisini kullanmalıyım?

Ben 20/50 kullanıyorum brodwaye.20/50 demek içindeki yağ sıcakta 20 numaraya kadar incelebilir,soğukta ise 50 numaraya kadar kalınlaşabilir demek.Kışın 15/40 olabilir fakat yazın tavsiye etmem.selamlar

teşekkür ederim hocam yorumların için 20/50 kullanmayı düşünüyorum bende bir de hangi yağ markası daha iyi elf'ten çok şikayet duydum.mobil 1 iyi diyorlar ama
    ?

• castrol veya petrol ofisi kullanabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: polmurat

Bende fairway'cilere katıldım 4-5 gün önce...Daha önce 4 yıl brodway kullanmıştım,93 model ama 1,4 motoru çok yetersiz kalıyordu ve koltuklarıda çok konforsuzdu...rengi maviydi ve yaklaşık 3-4 ay önce çürükleri ve masrafları artmaya başladığından elimden çıkardım...clio,opel corsa derken ev alma durumu olduğundan tekrar 6-7binlik bir arabaya yönelmek durumunda kaldık..Daha önce kayınbiraderin 93 fairway'ı vardı onunla tatile bile gitmiştik ve çok hoşuma gitmişti...Kayınbirader hala o arabayı sattığına pişman...Bende kafaya 1,6 Fairway almayı koydum ve yaklaşık 20-25 gün internetteki hemen hemen işe yarar tüm fairway lere baktım...Sonunda güzel bir fairway yakaladım...Aracım 91 model...91 model fairway mi olur demeyin...Önce bende şaşırdım çünki internette çok araştırdım ve bu araba sadece 93-95 yılları arasında üretilmiş..sahibi bu arabanın 91'de örnek olarak çıkarılan ama piyasaya sürülmeyen fairway modelinin ilk arabası olduğunu söyledi...onada aldığı kişi söylemiş...Araba kastamonudaydı ve hem sahibinin söylediklerinden hemde fotolarından orjinal fairway olduğuna ikna oldum...Arabanın orjinal ve çalışır durumda kliması bile var...Arka camda renault'un orjinal amblemli''Air Conditioned' yani klima etiketi bile mevcut...Arka camda ayrıca "16 valve Fİ"ibareli bir etiket daha var ama sanmıyorum 16 valf olduğunu.Aldığım kişi 92 beygir dedi ben 80 diye biliyorum ruhsatta motor gücü yazmıyor ama ruhsatı elime aldığımda tam ikna oldum orjinal fairway olduğuna...araba 97 piyasaya çıkışlı..Araba beyaz ve yaşına göre oldukça temiz...Sadece 3-4 noktada deniz kenarında olmanın verdiği doğal hafif korozyanlar var... onlarda ufak rutuşlarla ve ufak maliyetle halledilecek şeyler...Araç 245binde ama yaklaşık 205binde sıfırlanmış...Şuan motor çok iyi durumda...bugün kaliteli bir motor yağı ve motor silk katkısı yaptım...brodway'imden biliyorum bu motor sil hakikaten güzel bir şey...3-5 gündürde ufak tefek elektrik işlerini hallettim...Aldığım kişi elektronikçi ve reklamcı olduğundan aracın göstergelerini manyak bişey yapmış...rakam yerleri turkuaz ışıklandırmış ve ibreleri kırmızı ledle yeni arabalarınki gibi yapmış...klimasıda canavar gibi çalışır durumda..Aracı 5.900 tl'ye aldım ama şimdiden 7 veren var ama ben bu aracı kullanmak için aldım..ancak çok reddedemeyeceğim bir teklif olursa o zaman satarım yoksa bu makineye binerim...Aracı alan kişi 3 yıldır hiç tüp ayarı yaptırmamış ben yeni yaptırdım ve yarısı ayardan önce yarısı ayardan sonra olmak üzere 20tl ile 80 km gitti...yani şehir içi 25 kuruş...buda 1.6 araba ve Gaziantep gibi kalabalık bir trafik için mükemmel bence...yağ ve motor silk ile de bu oran 22-23 kuruşa düşer diye tahmin ediyorum...93 brodwayden çok konforlu 1100 km yol geldim çok rahattı koltuklurı brodwayden farklı...Bu araç brodwaylardan daha üstün ama sanırım çıktığı yıllarda lpg olayı olmadığından,yakıttan dolayı 1,4 motorun cazibesine yenik düşüp adı tutulmuyan arabaya çıkmış...daha az paraya daha güçlü motor,konfor,+ klimalı araba daha ne olsun :) Aracın resimlerini çekip buraya koymaya çalışacağım...Allah herkese daha iyilerini nasip etsin....

kardeş öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Aracın fotolarını çok merak ettim özellikle led ışıklandırmalarını fotolarını dört gözle bekliyorum:)

• benim de 94 model fairwayim var. 164 binde aldım su anda 178 binde alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. aldıgım da tüpü, debriyajı, alt takımı, ön takımı, marş motoru, şarj dinamosu, komple egzozu, frenleri, radyatörü, kapı kilitlerini farlarını jantları lastikleri hepsini sıfırladım. yaşım biraz genç onun etkisiyle arabayı bıraz alçalttım gerçekten cok az yakıyor ve ben surekli uzun yollara da gidiyorum yorucu oluyor fakat yolda kalma gibi bir durum olmuyor ve aracımı cok seviyorum. piyasada tutulmamasına anlam veremiyorum bence broadwaylere göre kat kat daha üstün bir araç. 15 bin kmdir sadece yagını yag filtresini değiştiriyorum gaz ayarı rot balans harici hiç bir şekilde sananiye ugratmadı beni masallah. sizinle beraber burada paylaşımlarda bulunmak isterim. iyi forumlar

• Arkadaşlar arabadaki kapının üstünde olan siyah şerit çıkp duruyor. Yapıştırıyoruz felan ama bir süre sonra tekrardan düşüyor. Antalyadayız sanırım sıcağında etkisi var.
    Onu yapıştırmak için ne önerirsiniz? Düşmesin bir daha namıssız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berninger07

Arkadaşlar arabadaki kapının üstünde olan siyah şerit çıkp duruyor. Yapıştırıyoruz felan ama bir süre sonra tekrardan düşüyor. Antalyadayız sanırım sıcağında etkisi var.

Hocam camcılarda acayip kuvvetli bir yapıştırıcı oluyor.
    Aynaları falan yapıştırıyorlar. Ama düşerse pis iz bırakır.
  • Arkadaşlar selam.
    97 Broadway'imin lastiklerini değiştirmek istiyorum.
    Daha önce Michelin Energy serisi 175/70 R13 kullanmıştım, memnun kaldım.
    Ancak Lassa Atracta tavsiye ediyor birçok satıcı. Tabi herkes malını satmaya çalışıyor.
    4 lastikte fark 100 TL'den fazla. (Lassa daha ucuz)
    Sizin tavsiye/yorumlarınızı alabilir miyim?
    Teşekkürler, kazasız günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Orijinalden alıntı: berninger07

Arkadaşlar arabadaki kapının üstünde olan siyah şerit çıkp duruyor. Yapıştırıyoruz felan ama bir süre sonra tekrardan düşüyor. Antalyadayız sanırım sıcağında etkisi var.

Hocam camcılarda acayip kuvvetli bir yapıştırıcı oluyor.
    Aynaları falan yapıştırıyorlar. Ama düşerse pis iz bırakır.

Zaten iz var ya. İz olmayacak bir yer değil zaten :D
    fiyatı ne kadardır ki
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.