Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
734.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim daha önceleri şahinim vardı 2006 da sattım oda uzun yolda 10 litre yakıyordu. bir kaç akrabamda var 8 litre civarı yakan bakalım miksere baktıracağım hava mı alıyo diye birde ateşleme sistemine bakmak gerek diye düşünüyorum. bu arcın uzun yolda ençok 8 litre yakması lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

bu arada arkadaşlar benimde aklıma takılan bir soru var aracım bakım yaptırmadan önce jikleyi çekmeden çalışıyordu tabiki havalar soğumadan önce fakat bakım yapıldıkdan sonra,jikleyi mutlaka çakmem gerekiyor,sıcak havalarda dahil neden olabilir rolanti ayarınıda yaptırmıştım ama yine aynı neden olabilir?

benimkide aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbey37

km de 400tl yakan hava isisinin 2dereceye dustugu havada bile calismayan broadwayime bugub atiker tup beyni taktirdim.sorun su...
    neden eskisi gibi daha sabah taktirdim beyni aksam calistiriyim dedim stop edecek gibi tekliyor rolentide cikleyide sonuna kadar cekmisim eski beyin varken cikleyi az bi cekmem yetiyodu.
    soru 2
    araba isindi yani 45dereceye kadar yaklasmasina ragmen bosa attim stop etti sebep neden yahu...zaten sabahlari acaba calisirmi trip ayarmi diyerek kontagi ceviriyorum.

ateşleme sistemini gözden geçirt
  • benim araçta aşağı yukarı aynı yakıyor.
  • Arkadaşlar bu konuda yardım bekliyorum.. Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=73008994
  • arkadaşlarr şu broadwayların debriyaj türü mekanikmi yoksa hidrolikmi . Mekaniklerin tamiri daha kolay oluyormuş diye duydum. bizim broadway in debriyaj yukarıda kavrıyor.
    Tamire göndersek ne kadar tutar mesela. Birde fren hidrolikmi yoksa kampanamı onu söylerseniz iyi olur. gaz da fark varsa onuda söylerseniz sevinirim.
    şimdiden hepinize teşekkür ederim.. SAYGILAR.

• firenler hidrolik
  • Merhaba arkadaşlar 2000 model karbüratörlü Brc lpg kitli reno 9 RN araç sahibiyim araç bakımları düzenli yapılıyor 100kmde 38tl yakmaya başladı havalarda sıcak nedeni ne olabilir çalışması normal rölanti normal brc kaliteli kit nedeni ne olabilir?
  • Bakıma götürdüğümüzde yazın ustanın çırağına rölanti düşük demiştim karbüratörden açmış ayarı ondan çok yakıyormuş yaptırdık ayarı düzeldi lpgciden başkasına lpg ayarı yaptırmamak lazımmış onu öğrendim
  • Slmlar.Bende 92 model spring var.Benim problemim boyumun uzun olmasından dolayı (186cm) dizimin direksiyona carpması.Özellikle fren yaparken , beni bayağı bir zorluyor.Koltuk en geride kullanıyorum bu arada.
    Sormak istediğim bu arabanın direksiyonu yükseltilebiliyor mu ? Yada farklı bir koltuk taktırsam bu problemi aşar mıyım sizce.Önerileriniz var mıdır. Teşekkürler.
  • selam.
    tam tamına aynı boydayız.
    bende de 97 broadway var.
    koltuk tamamen arkada değil, ancak problemsiz kullanabiliyorum aracı. (megane kadar rahat değil tabii )
    Sebebinin spring ile broadway'in koltuklarının farklı olmasına bağlıyorum.
    Eski şirket aracım spring idi. Son kasa Broadwayler ile farklı koltuklara sahipler.
    Esasen son kasa broadwaylerde R19 koltukları kullanılmış.
    Yani koltuk değişimi işinize yarayabilir diye düşünüyorum.
    Sıfırını bulabilir misiniz bilmiyorum, ancak çıkmacılardan araştırabilirsiniz.

Selamlar.
  • cevap için teşekkürler. Peki spor koltuk taktırsam faydası olur mu? Hiç kullanan var mı acaba?
  • Benzinde ilkin calisiyor iki saniye stopediyor 2.calistirmamda da stop edecek gibi oluyor gazi pompalayinca stop etmiyor..sebebi nedir kirkirrkirr yapmiyor calisiyor ve direk iki saniye sonra stop ediyir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepinize merhaba.para biriktiriyorum tek isteğim spring(95 96)veya rni almak.öğrenciyim ama babam üstüne biraz daha koyup daha iyi birşey alalım diyor.ben sadece ama sadece dediğim modellerden almak istiyorum.ikna etmede bana yardımcı olunn lütfennn. şehirdışında okuduğum için arabayı okula götürcem.benim için sıkıntı olur mu beni üzer mi? yardımcı olursanız çok memnun olurum
  • Arkadaşlar hiç yardım etcek birisi yok muuuuu:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYTE41

arkadaşlar hepinize merhaba.para biriktiriyorum tek isteğim spring(95 96)veya rni almak.öğrenciyim ama babam üstüne biraz daha koyup daha iyi birşey alalım diyor.ben sadece ama sadece dediğim modellerden almak istiyorum.ikna etmede bana yardımcı olunn lütfennn. şehirdışında okuduğum için arabayı okula götürcem.benim için sıkıntı olur mu beni üzer mi? yardımcı olursanız çok memnun olurum

1995 model springim var abartısız 5000 tl masraf ettim son 5-6 ay içinde çürüğü çarığı yok. öntakım sıfır kapı kilitleri elden geçti akü sıfır ön lastikler sıfır motoru problemsiz. teyp ve kolanları alış bedelim 940 tl satmayı düşünüyorum. bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: ozorhan1

sprinlerde 1 lt gaz ile araç kaç kilometre civarında gider bilen varmı acaba

8-10 km
  • arkadaşım 1 litre gaz ile kaç km degilde
    Araç uzun yolda 90-110 km hızlarda 100 km yolda 7,5 -8,5 litre gaz tüketmesi gerekir.
    benim broadway 90 model buji buji kabloları ve lpg beyni (önce mimgaz düzen almadı şimdi tartarini) yeni değişti. 170km yol 30 u şehir içi 13 litre gaz aldı. yani 100 km de 7,7 litre yakmış oldu.
  • bence çok yakmış @crepis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozorhan1

bence çok yakmış @crepis

arkadaşım yukarıda 1 litre gaz ile 8 10 km yol yapar demişsiniz.
    benim araç 1 litre gaz ile 13,5 km gidiyo neresi çok anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.