Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
733.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vayyy kulup varmış burda temmuzda yana yatmış kaza yapmış bir r9 aldık 92 model 2900 tlden 6 aydır yatıyor garip. bakalım 1 aya yürür inş. inş 2001 kartalı aratmaz bize
  • 94 Flash S için bir soru sorucam fikir veren olursa memnun olurum, aracın hararet göstergesi dengesiz çalışmaya başladı örneğin araç ısınmış durumda yola çıkıyorum 90 km hızla 10 15 km gittim diyelim gösterge olması gereken yerde tam ortada, ama duyduğumda aniden hararet göstergesi sıfıra iniveriyor. Sizce neden? Fan normal çalışıyor, su sıcak hatta kaynar,herşey normal ama gösterge araç durunca sıfıra iniyor,devam edersem tekrar eski halini alıp ortalara geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da spring brodway kullanıcıları varsa iletişime gçebilirler mi benimle ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

Senin kadar itici olamaz emin ol somniferum ... Ben iyi değilim de sen ne kullanıyosan söyle o derece iyi olmak isterim senn gibi.. arabanın rengi bildiğin füme ve broadwaylere yakışan en oturaklı renklerden biridir. tabi senini gibi ince eleyip sık dokuyan kıl insanlar onuda beğenmez eminim. farlar da zevk meselesi. xenon olduğu içi aydınlatma mesafesini engellemiyor. Pardon xenon dedim onada kızarsın sen şimdi.yasak ya. ... cins cins kelimeler kullanma ,senden yorum istemiyorum. . Mükemmel sanıyo kendini
  • Arkadaşlar yerimi zamanı mı bilmiyorum ama bi ricam olacak üç gün önce babamın arabası ( R9 1999 model RNİ ) hareket halinde alev aldı ve motor komple gitti birkaç

s
    o
    rum var ( kusura bakmayın bütün forumu okuyacak zamanım olmadı ) hurdacılar ( ölücüler) üşüşmeye başladı zoruma gidiyor arabayı hurdaya vermek istemiyorum arabanın kaportası büyük kısmı sağlam )
    1 ) yanan motor tamir olur mu
    2) tamir oluyorsa randuman tutar mı
    3)tamir olursa kaça patlar
    4)arabayı hurdaya versem kaç liraya vereyim
    5)çıkma motor nerede bulabilirim

• Aracı ölü fiyatada olsa satmaya çaliş. Şu aralar çok temiz broadwayler 13 bine gidiyor siz bundan en az 2000 tl masrafi dusun+2000tl daha dusmelisin ki alici ciksin. Yani taban 9000 ve ustune kaca satarsan kardir. Tamir etmek sana 2000tl civarina mal olur paran varsa yaptir 4-5 sene sıkıntısız bin yada yaptir 12 civarina elden ciksin.

• merhaba arkadaşlar ben de ankaradan 92 broadway sahibiyim. iki sorum olacak
    1) aracımın gösterge paneli bozuldu ve led değiştirmeyi düşünüyorum gövdeyi nasıl sökebilirim ?
    2) aracım tekleme yapıyor sürekli bunun sebebi ne olabilir acaba
  • Tekliyosa hava-gaz karişımı ve avans ayarin bozuk kardes onu ayarlat Karburatoru de temizlet ünüvar marka lpg 'ye ozel buji kablo takimi ve eyquem c52ls buji takimi al. Hepsi işçilikle beraber ortalama 100-120tl. Tertemiz bin.

• manager79 kullanıcısına yanıt
    on amortisorler ve helezonlar degistiginde rn gibi alcaldimi arac rn gibi alcak gozukse karizmasi artcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 model brodway ön koltuk nasıl sökülüyor tecrübesi olan anlatabilir mi? kızak sıfır ve ikinci el çıkma kaç lira ne önerirsiniz?
  • qntrl Q kullanıcısına yanıt
    Selam. Bayagi eski bir konu ve ben surekli arastiyorum. Insallah burdasinizdir ve yardimci olursunuz. Resim bahsettiginiz atesleme parcasiyla ilgili yardim isteyecektim. Adi nedir nerede bulabilirim. 94 model spring im var arabami seviyorum ama atesleme sorunu var. Bu yuzden arabami degistirmek istemiyorum. Ne yaptiysam ne degistirsiysem sabah calisma problemini ortadan kaldiramadim tamamen. Tesekkurler.

• Selam. Bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz. Bu sistem piyasa da varmidir yoksa sinradan imal edikip montajlanan bir sistemmidir. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atiba55

Selam. Bayagi eski bir konu ve ben surekli arastiyorum. Insallah burdasinizdir ve yardimci olursunuz. Resim bahsettiginiz atesleme parcasiyla ilgili yardim isteyecektim. Adi nedir nerede bulabilirim. 94 model spring im var arabami seviyorum ama atesleme sorunu var. Bu yuzden arabami degistirmek istemiyorum. Ne yaptiysam ne degistirsiysem sabah calisma problemini ortadan kaldiramadim tamamen. Tesekkurler.

Www.renault9-11.com adresinden sorabilirseniz arkadaşlar yardımcı olur.

• 96 reno 9 brodwayımla dün akşam eve geldim gece çok yagmur yagdı sabah marş vurdu ama çalışmadı bujileri tek tek temizledim vs ne yaptım olmadı

marş vura vura arabayı zorladım

hava filtre kazanı üstünde rolanti ayar deliğinde biraz duman çıktı bi daha korktum vurmadım çalışmıyor

acil ne olmuş olabilir

• Distiribütör nemlenmiş olabilir buji kablolarının baglı olduğü yer distiribütör kapağınını söküp içini kurutun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 98 brodway var önceki yağı 15/40 idi yağ değişiminde gene 15/40 koyduracaktım ama usta önce 10/40 koyalım dedi bende içindeki yağ 15/40 aynı yağdan koymak istiyorum dedim tamam dedi gitmiş 20/50 yağ getirmiş önce çırak yanlış almış dedi sonra senin arabanın yağı bu 15/40 koyarsan motor zarar görür gibi birşeyler saçmaladı kendini usta diye tabir eden kişi o kadar ısrar ettim olmaz 15/40 diye ama gitti 20/50 yağı koydu yağ değişeli 6500 km oldu arabam 184800 kmde17 ay geçti şimdi yakın zamanda yağı değiştiricem ama kararsızım 15/40mı koydam yoksa 20/50 ile devammı etsem

• Broadway in arka kapı camı açılıp kapanmıyor... Döşemesini söktüm baktım kızak ve lastik çıkmış... Kızağıyla birlikte cama takıyorum fakat tutmuyor... Acaba bu lastik cama yapıştırılıyor mu...
  • bugün 96 spring alarak RENAULT 9 kulübünüze katılmış oldum hayırlısıyla ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Kaç paraya aldın ? Elektronik ateşleme mi ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    elektronik, 10 bin ...
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.