Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
733.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solrulmandan kaynaklanıyordaolabilir.rulman sesi nereden geliyor ben hiç anlayamıyorum.

serviste montaj esnasında yanlışlık yapılmış olabilir.
    bir kez daha değiştirin eğer problem çözülmezse başka bir yetkili serviste değişim yaptırın.

bu sorunkronik değil ancak 60000kmde filan değişmesi gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sszss

Arkadaşlar ben yine ön tekerlerden uğultu duymaya başladım.Paranoyak olcam artık.Geçen ay yetkili serviste sağ ön rulman değişmişti ama sanırım nüksetti.Garanti kapsamında yapacaklar ama bu olaydan çok rahatsızım.Babamın r9 u da öyleydi.Bu durum arabalarımızın kronik bir hastalığı mı?Sizde de benzer durumlar oluyor mu?Herşey saat gibi ama buna bi çözüm bulamadım.Kasislere de vurmamaya dikkat ediyorum (yurdum yollarında mümkün olduğu kadar)...

• ben de sol rulmandan şüpheleniyorum.zaten servis de 2 yıl veya 60000km garanti veriyor.
  • aynı durum benim başıma ve garantiden değişti.şansını dene ve yetkili servisten şaşma dostum
  • ÖLE 60000 KM SINIRI YOKTUR KM NE OLURSA OLSUN GARANTİDEN DEĞİŞİM YAPILIR SADECE AMORTİSÖRLER 60000 KM SINIRI İÇERİSİNDEDİR
    quote:

Orjinalden alıntı: sszss

ben de sol rulmandan şüpheleniyorum.zaten servis de 2 yıl veya 60000km garanti veriyor.
  • Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum . Böyle bir organizasyondan dolayı kutlarım.
    Karaman'da oturuyorum 1991 model Renault Spring var .
    Allah' şükür hiç yolda bırakmadı ilk arabam. şehir içi 200 ykr yakıt sizce normal mi. Hafta sonu Konya'ya gittiğimde en fazla 150 ykr yakması lazım denildi de . Kullanan arkadaşların yardımcı olabileceğini düşündüm. Kazasız-belasız günler dilerim.
  • agin hoşgeldin
    aracın lpgli mi yoksa benzinde mi kullanıyorsun.lpg ise fazla gibi...
  • LPG ile 170-180 arasi yakmasi lazim. Benzinle de rahat 300 yakar sehirici.
  • benim dur kalk cok yapıyom 200 yakıyo 125 yaktıgana inanmıyorum kimse inandıramaz ama bi sistem taktıysa yada kıstıysa bilmem
  • aynen katılıyorum değil125 110 yaktığını idda eden ler var onlara hele hiç inanmam
    quote:

Orjinalden alıntı: mavim12

benim dur kalk cok yapıyom 200 yakıyo 125 yaktıgana inanmıyorum kimse inandıramaz ama bi sistem taktıysa yada kıstıysa bilmem
  • Benzine ne can dayanır oldu ne de cüzdan tabii ki lpgli kullanıyorum .
    İlgilenip cevap yazdığınız için teşekkürler.
    Kazasız günler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim12

benim dur kalk cok yapıyom 200 yakıyo 125 yaktıgana inanmıyorum kimse inandıramaz ama bi sistem taktıysa yada kıstıysa bilmem

hocam inanmıyorsun ama istersen yemin bile ederim benim araç 124 ykr yakıyor.tamamen şehiriçi.vede ankaradayım.gaz ayarıda kısık falan değil.zaten ben arabayı seri kullanırım.depoyu hep fullerim.en son bayramda fulledim.45 ytl çekti ve tam 362 km deydi.hiçbir ek bişey yok.ama arabam aşırı bakımlıdır.yağ,bujiler,filtreler herzaman bakımlıdır.ister inan ister inanma sen bilirsin kardeş???????
  • şehir içi benzin 9litre yakarsanız 9*1.2=10,8 litre lpg yakması normaldir.
    lpg fiyatınıda 1.4ytl kabul edersek 1.4*10,8=15 yenikuruş yakması gayet normaldir.
    şehiriçi trafik ve kullanıma bağlı daha da aşağıya inebilir yada daha yukarı çıkabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

şehir içi benzin 9litre yakarsanız 9*1.2=10,8 litre lpg yakması normaldir.
    lpg fiyatınıda 1.4ytl kabul edersek 1.4*10,8=15 yenikuruş yakması gayet normaldir.
    şehiriçi trafik ve kullanıma bağlı daha da aşağıya inebilir yada daha yukarı çıkabilir

.gazı kazımkarabekirdeki opetten 1310 dan alıyorum.analizin için teşekkürler
  • bu reno 9 dh team logosunu nasıl koyacağız
  • benim arabam benzinli arkadaşlar istanbul trafiğinde 20ykrş yakıyor,hesaplama sistemim şuydu,depoyu fulledim,sayacı sıfırladım çeyreğe düştüğü zaman bir daha fulledim 85 ytl benzin aldı,km ise 430u gösteriyordu evimle işim arası 25 km arabam 97 model 185000 de
  • arkadaşlar gerilere düşmeyelim.hadiiiiiiiiiiii.nerde r9 cular nerdeee
  • haydi kulüp yolunda çalışmalara başlıyalım.20 kişi varmıyız?
  • Benzin icin mukemmel deger gercekten. Kullandigim hicbir araba enjeksiyonlular bile sehir icinde 200 bin yakmadi.Benimki zaten 300-320 civari yakiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

benim arabam benzinli arkadaşlar istanbul trafiğinde 20ykrş yakıyor,hesaplama sistemim şuydu,depoyu fulledim,sayacı sıfırladım çeyreğe düştüğü zaman bir daha fulledim 85 ytl benzin aldı,km ise 430u gösteriyordu evimle işim arası 25 km arabam 97 model 185000 de
  • güncel...
  • dur kalk ışıklar ve dönüşler çoksa araba cok yakar .düz yolda sehir içindede olsa az yakar.motorun ısınmasıda önemli ısındıktan sonra cok km yaparsan az yakar.mesela ben gideceim yolda 7km -4 tümsek var 4 ışık var 5 dönüş var hepsinde duruyorum araba 200yakıyo ama aynı arabası olanlar 130-150 yaktıgını söylüyorlar yolunda saydıgım engeller yoksa benimde yakar 150.araba reno 9 herkese selamün aleyküm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.