Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.047
Cevap
21
Favori
733.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mavim12

dur kalk ışıklar ve dönüşler çoksa araba cok yakar .düz yolda sehir içindede olsa az yakar.motorun ısınmasıda önemli ısındıktan sonra cok km yaparsan az yakar.mesela ben gideceim yolda 7km -4 tümsek var 4 ışık var 5 dönüş var hepsinde duruyorum araba 200yakıyo ama aynı arabası olanlar 130-150 yaktıgını söylüyorlar yolunda saydıgım engeller yoksa benimde yakar 150.araba reno 9 herkese selamün aleyküm

dediğin gibi çok etken var.ama biyandanda düşünüyorumda bukadar fark çıkmaz gibime geliyor.170-180 yakıyorum diyenlere bakıyorumda benim için çok fazla geliyor.ben hep trafikte kullanıyorum gazda açık 130 u geçtiğini görmedim.fark neden anlayamadım.

• Arkadaşlar listeyi oluşturuyoruz.ilk sayfaya ben başladım.herkez bilgilerini göndeirse iyi bir liste olur inşallah.Renault 9 sahibi olarak en çok bizim adımız olmalı bence.

B E K L İ Y O R U M

• bülent benide kabul ederniz arabam 2001 opel astra elegance kripton yeşili kayseri
  • quote:

Orjinalden alıntı: megala_38

bülent benide kabul ederniz arabam 2001 opel astra elegance kripton yeşili kayseri

gel kardeş sende gel.bu imzayı kullandıktan sonra sende aramızda ol.tşk.

DARISI R9 CULARIN BAŞINAAA
  • mustafa mavi istanbul,97rn 185000 ege mavisi saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

mustafa mavi istanbul,97rn 185000 ege mavisi saygılar

hoşgeldin hocam.Saygılar.
  • bende aranıza kayılacam 97 rn metalik gri bu arada imzayı nasıl kullanacam?
    quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

quote:

bülent benide kabul ederniz arabam 2001 opel astra elegance kripton yeşili kayseri

• eyvallah dostum saygı bizden
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

mustafa mavi istanbul,97rn 185000 ege mavisi saygılar

hoşgeldin hocam.Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cotech

bende aranıza kayılacam 97 rn metalik gri bu arada imzayı nasıl kullanacam?
    quote:

quote:

hoşgeldin kardeş.imzayı nasıl koyacağın ilk sayfada yazıyor.. doğru yerdesin saygılar

• evet ben de buradayım 92 spring beyaz 135000

jordan83 arkadaşıma katkılarından dolayı huzurunuzda teşekkür ederim imza konusunda bana baya yardımcı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

evet ben de buradayım 92 spring beyaz 135000

jordan83 arkadaşıma katkılarından dolayı huzurunuzda teşekkür ederim imza konusunda bana baya yardımcı oldu

Asıl ben teşekkür ederim burda olduğun için. HOŞGELDİN

• arkadaşlar nerdesiniz.hadiiii.
  • Saim karaman 1991 spring 191000
    .Hepinize saygılar,selamlar.
  • hoş geldin iyi günler geçirmen dileğiyle
  • hoşgeldin kardeş.doğru yerdesin

quote:

Orjinalden alıntı: agin

Saim karaman 1991 spring 191000
    .Hepinize saygılar,selamlar.
  • EDİRNE'YE GİDERKEN 92 BROADWAY GTE İLE OTOBANDA KALDIM ARABA 180 YAPTIKTAN SONRA DUMAN ATTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: evay_1990

EDİRNE'YE GİDERKEN 92 BROADWAY GTE İLE OTOBANDA KALDIM ARABA 180 YAPTIKTAN SONRA DUMAN ATTI

yavaş hocam ne bu sürat???arabanın suçu yok bence
  • ARABA DUMAN ATTI DİYİNCE EGZOST TAN DUMAN ATTI ANLAMINA GELİR, DOĞRU TERİM; HARARET YAPTI, BROADWAY, ŞAHİN, FLASH, ACCENT (YUMURTA KASA), FAVORİT GİBİ KARBÜRATÖRLÜ TİP METAL YORGUNLUĞU OLAN ESKİ MODEL ARAÇLARDA YÜKSEK HIZLARA ÇIKARKEN MUTLAKA GÖZÜNÜZ HARARET GÖSTERGESİNDE VEYA LAMBASINDA OLSUN

TABİİ HER KARBÜRATÖRLÜ VE ESKİ ARAÇLAR BÖYLEMİDİR -HAYIR ÖRN; PUG 205 1,9 GT (GTİ DEĞİL) 4 BOĞAZ WEBER KARBÜRATÖR BULUNMAKTA VE STOCK MODSUZ OLDUĞU HALDE 180 KM/H RAHATLIKLA ÇIKABİLMEKTE, AYNI ŞEKİLDE FIAT SUPERMIRAFIORI 1600 - 2000 TC
    quote:

Orjinalden alıntı: evay_1990

EDİRNE'YE GİDERKEN 92 BROADWAY GTE İLE OTOBANDA KALDIM ARABA 180 YAPTIKTAN SONRA DUMAN ATTI

• eksoz susturucunun delik olması yakıtın harcanmasını yüzde kac artırır?
  • DELİK OLMASI FARKEDİLMEYECEK KADAR ÇOK AZ BİR MİKTAR ARTIRIR EĞER SUSTURUCUNUZ DOLU (TIKALI) İSE BİR DEPODA 5 LT KADAR FARKETTİRİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 28 Ocak 2007; 14:26:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.